HINNAN MAKSAMINEN SOPIMUKSESTA

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Advertisements

MATKATOIMISTOJEN MARGINAALIVEROMENETTELY JA PARI MUUTA MIELENKIINTOISTA ASIAA PIKAISESTI Ari Pajukoski.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
TES-prosessi helluntaiseurakunnassa Markku Luoma Vesa Pylvänäinen.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti laskuttajille
Asiakkaana sosiaalipalveluissa
Hanke- ja yritysyhteistyö Parturi-kampaajat Tampereella Kotipalveluyrittäjät Matkailualan verkkomarkkinointi Parturi-kampaajat Tampereella Kotipalveluyrittäjät.
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Pyry Heinonen.  Nykyisen Internet-pohjaisen painotuotetilausjärjestelmän korvaaminen uudella versiolla  Esitellään nykyinen järjestelmä ja mahdollinen.
MIELIPIDEKYSELY SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN TUOTTAMISESTA elokuu 2008.
Arvonlisävero budjetoinnissa
Testaus Tiptopissa draft Mats Lindstedt, Mika Rintala.
© Mimino Oy / VO Maaseutumatkailuseminaari Mimino Oy / Virve Obolgogiani Miten saada ulkomaalaisia matkailijoita Suomen maaseutukohteisiin?
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Tiimit Tiimit Liikeidea LiikeideaIdeariihi.
Tiia Hämäläinen Emmi Kankaanpää Sanna-Mari Pulkkinen
Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati.
Läheltä piti -tilanteet
Yhteistyöpassi/Peltola työelämän YHTEISTYÖPASSI JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO.
Opintopolku.fi Kysymyksiä ja käytäntöjä siirtovalinnoista Opintoasiainpäivät Anu Holvikivi, HY & Ulla Lehtonen, OPH.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Harri Kainulainen 1 Keskinäisyys yritysmuotona tunnetaan varsin huonosti. Yksinkertaistettuna keskinäisyys on vakuutusalan osuustoimintaa. Asiakkaat.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.JohdantoJohdanto 2.Tiedonhaku Europa-portaalistaTiedonhaku.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Riina Vesanen Systeemitieteiden kandidaattiseminaari – Syksy 2009 Palveluiden myyntikäyrien analysointi.
Vastaväitteet ja niiden käsittely
Vaatimusmäärittely Henkilökohtainen menetelmä Kokemuksia Petri Saloma (49585S) T Tietojenkäsittelyopin ohjelmatyö.
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
Verkkokaupan perustaminen. Verkkokaupan kehitysvaiheet Verkkoläsnäolo Yritykset perustavat www-sivut yleisen internet-buumin seurauksena Sivut olivat.
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Tiimit Tiimit Liikeidea LiikeideaIdeariihi.
Tekijänoikeudet Terhi Kairala Myhipk14A. Mitä se tarkoittaa? Tekijällä on oikeus kirjalliseen tai taiteelliseen teokseensa jota säädetään kansalaisissa.
Vaihtoehdot session 12 oph 1 Vauvan pitäminen Sijaisvanhemmuus Adoptio Abortti.
Yrittäjyysasennetta, työelämävalmiuksia, talouslukutaitoja – tekemällä oppien. NY V UOSI YRITTÄJÄNÄ 2. ja 3. tunti – Tiimit, ideariihi ja neuvonantaja.
Työolosuhteet ja ilmapiiri Tiedot koottu Essin sivuilta.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Lakitieto PERUSSANASTOASOPIMUSOIKEUS. TULKINTAA Miksi tuomioistuin TULKITSEE lakia? Miksi tuomioistuin TULKITSEE lakia? Olosuhteet otettava huomioon (esim.
Polar Shiitake Oy Kotikulmilta maailmalle. Itä-Suomen Siitake Oy Perustettu 1985 Liikevaihto 1999, mk kasvatusalustaa viikossa 350 kg sieniä.
Yksityisyys on lapsen(kin) perusoikeus Ke Yläneen Yhtenäiskoulu Eeva Valjakka Asiantuntijalakimies, OTT.
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Lapsen osallisuus sosiaalityössä
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Tycon eettisten sääntöjen ohjeisto 2010
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Valtioneuvoston hankeikkuna Yhdyshenkilöverkosto
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Lean Canvas palveluiden suunnittelun ja kehittämisen apuvälineenä
TYÖHARJOITTELU.
Luonnontiedeaiheinen projekti
Esityksen lopussa: Osoita päättäjälle!!!
Lapsen osallisuus sosiaalityössä
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä 4. ja 5
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Asiakkaan valinnanvapaus
THL - Eurykleia Henkilöstö- ja talousasioiden suunnittelu- ja raportointijärjestelmän määrittely TP 1 agenda Ongelman kuvaus, tavoitteet, rajaukset,
Kysely yleisille kirjastoille 2013
SOS II TYÖPAJA 2 Maanantai
Suunnitelma-asiakirjat sosiaalihuollossa
Volitioprosessi, tahdon!
Liiketoimintasuunnitelman esittely
Yhteiset palautekäytännöt laadun arvioinnissa
Strategia: Liikeidea?.
Liiketoimintasuunnitelma
Avoimen tuotteenhallinta
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ
TOIMINNAN TILASTOINTI
RAI Espoossa
Esityksen transkriptio:

HINNAN MAKSAMINEN SOPIMUKSESTA

Hinnan maksaminen sopimuksesta: tapauksen yhteenveto Lasse on työskennellyt kuukausia öljyjohtoprojektin tarjoukseen liittyen. Hän tietää tiiminsä olevan pätevä. Hän on myös kuullut ohimennen, että hänen hintansa on kilpailukykyinen asiakkaan vastaanottamien muiden tarjousten kanssa. Hän on viettänyt tunteja vastailemalla kysymyksiin ja antamalla lisätietoja. Tänään Lasse saa soiton Tarjalta, asiakkaan edustajalta. Tarja kertoo asiakkaan suostuvan projektiin, jos Lasse järjestää käynnistystapaamisen Las Vegasissa ja tarjoaa viikon matkan asiakkaalle ja hänen perheelleen. Projektin voittaminen on yritykselle arvokas, ja matkan kustannukset olisivat suhteellisen pienet, joten Lasse suostuu asiakkaan pyyntöön.

Hinnan maksaminen sopimuksesta: keskustelun aloitus Mitä tekisit, jos olisi Lasse? Olivatko Lassen toimet asianmukaisia? Mitä ongelmia ja seurauksia matkan hyväksymisestä seuraa? Olisivatko olosuhteet toiset, jos: asiakkaan perhe ei osallistuisi matkaan? matka olisi suuntautunut Tycon tuotantolaitokseen eikä Las Vegasiin? uuden sopimuksen häviäminen tarkoittaisi ilman bonuksia jäämistä?

HINNAN MAKSAMINEN SOPIMUKSESTA Tyco kieltää lahjonnan: kaikkialla maailmassa, kaikkeen liiketoimintaan liittyen, suoraan tai välikäsien kautta ja hallitukselle tai yksityisille henkilöille. Tyco tarjoaa matkat ja majoituksen asiakkaille tai mahdollisille asiakkaille ainoastaan jos: Nämä liittyvät suoraan (i) Tycon tuotteiden tai palveluiden esittelyyn, mainostukseen tai selitykseen tai (ii) sopimuksen tekemiseen tai vaatimuksiin Tycon asiakkaan tai mahdollisen asiakkaan kanssa. Nämä ovat yhteneviä paikallisten lakien ja käytäntöjen kanssa eivätkä toimi epäasiallisesti asiakasta motivoivana. Markkinoinnissa, myynnissä, ostoissa tai hankinnassa toimivien työntekijöiden tulee olla erityisen tietoisia oman maansa laista ja säännöksistä.

Hinnan maksaminen sopimuksesta: opittua Tyco suojelee mainettaan sitoutumalla korkeimpiin rehellisyyden käytäntöihin. Meidän tulee tehdä liiketoimia rehellisesti. Kilpailemme Tycolla puhtaasti tuotteidemme laadun, hinnan ja maineen avulla. Kiellämme lahjusten tarjoamisen ja antamisen tai laittomien maksujen antamisen keinona saada uusia asiakkaita tai säilyttää olemassa olevia. Tämä sisältää matkojen maksamisen asiakkaidemme perheille, huolimatta siitä, kuinka pienestä kustannuksesta on kysymys. Jos asiakas tai mahdollinen asiakas tekee tällaisen pyynnön, ilmoita esimiehellesi tai/ja Tycon lakiosastolle tilanteen arvioimista ja seuraavia vaiheita varten.

Huolenaiheen esittäminen Keskeisten arvojemme ja maineemme säilyttäminen on tärkeää. Jos näet tilanteen, joka tekee olosi epämukavaksi tai jonka koet epäasialliseksi, voit tuoda asian julki montaa eri tietä. Nämä ovat: Esimiehet Henkilöstöosaston edustajat Lakiosasto Oikeusasiamiehen toimisto tai ConcernLINE Vital Tyco Concerns -verkkosivusto* (www.vitaltycoconcerns.com) *HUOMAA: Työntekijöiden Ranskassa, Belgiassa, Saksassa ja Espanjassa tulisi raportoida ainoastaan taloushallintoon liittyviä asioita ConcernLINEn tai Vital Tyco Concerns -sivuston kautta.