Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liiketoimintasuunnitelma

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liiketoimintasuunnitelma"— Esityksen transkriptio:

1 Liiketoimintasuunnitelma
Yrityksen nimi Liiketoimintasuunnitelma

2 Yrityksen tarkoitus Kerro selkeästi yrityksen pitkän aikavälin toimintamalli. Yritä käyttää sanoja, jotka helpottavat yrityksesi kasvun suuntaamista, mutta pyri olemaan mahdollisimman ytimekäs.

3 Tiimi Mainitse toimitusjohtaja ja tärkeimmät johtohenkilöt nimeltä.
Sisällytä mukaan kyseisten henkilöiden aiemmat menestykset ja saavutukset. Luo yhteenveto kokemusvuosista yrityksen toimialalla.

4 Markkinayhteenveto Luo yhteenveto yrityksesi menneistä, nykyisistä ja tulevista markkinoista. Tarkastele muutoksia markkinaosuuksissa, johtajuudessa, toimijoissa, markkinoiden liikkeissä, kustannuksissa, hinnoissa tai kilpailussa, jotka tarjoavat mahdollisuuksia yrityksesi menestymiseen.

5 Mahdollisuudet Tunnista ongelmat ja mahdollisuudet.
Kerro kuluttajien ongelmista ja määritä tuotteen tai palvelun niiden mahdollisuuksien luonne, jotka syntyvät kyseisistä ongelmista.

6 Yrityksen perusidea Luo yhteenveto tärkeimmästä teknologiasta, konseptista tai strategiasta, jonka varaan yrityksesi perustuu.

7 Kilpailu Luo yhteenveto kilpailusta. Jäsennä yrityksesi kilpailuedut.

8 Tavoitteet ja päämäärät
Luettele päämäärät viiden vuoden ajalle. Kerro tarkat, mitattavat tavoitteet, joiden avulla saavutat päämäärät viiden vuoden aikana. Luettele markkinaosuuspäämäärät. Luettele tuotto- ja kannattavuuspäämäärät.

9 Rahoitussuunnitelma Jäsennä ylätason rahoitussuunnitelma, joka määrittää yrityksen rahoitusmallin ja hinnoitteluoletukset. Tämän suunnitelman tulisi sisältää vuotuinen myynti ja tuotot kolmena seuraavana vuotena. Käytä useita dioja tämän aineiston asianmukaiseen käsittelyyn.

10 Resurssivaatimukset Luettele seuraavien resurssien vaatimukset:
Henkilöstö Teknologia Rahoitus Jakelu Promootio Tuotteet Palvelut

11 Riskit ja tuotot Luo yhteenveto ehdotetun projektin riskeistä ja niiden hallintatavoista. Arvioi odotetut tuotot erityisesti, jos haet rahoitusta.

12 Tärkeimmät ongelmat Lyhyt aikaväli Pitkä aikaväli
Kerro tärkeimmistä päätöksistä ja ongelmista, jotka vaativat ratkaisua heti tai lyhyellä aikavälillä. Kuvaile päätösten viivästymisen seuraukset. Pitkä aikaväli Kerro ongelmista, jotka vaativat ratkaisua pitkällä aikavälillä. Jos haet rahoitusta, kuvaile tarkasti kaikki ongelmat, joiden ratkaiseminen vaatii taloudellisia resursseja.


Lataa ppt "Liiketoimintasuunnitelma"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google