Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati."— Esityksen transkriptio:

1 Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati valitsee ehdokkaat finaaliin tämän esityksen perusteella. Pyri selkeään esitykseen, jossa keskitytään ratkaisun tuomiin etuihin yritykselle ja sen liiketoiminnalle. Kokonaisratkaisu voi olla hyvinkin laaja ja sen kaikkia teknisiä yksityiskohtia ei tarvitse selittää, mutta vastaajan on hyvä huomioida, että raati ei välttämättä ymmärrä ratkaisun toimialalle spesifistä arvoa, joten on hyvä kertoa selkeästi minkä ongelman se ratkaisee. Raati on kiinnostunut mobiiliratkaisun käyttöönoton laajuudesta ja sekä siitä onko pystytty todentamaan selkeitä ja mitattavia hyötyjä. Kilpailussa kokonaisuus ratkaisee eikä yksittäiset mobiilisovellukset tai - teknologiat. Voit tarvittaessa täydentää esitystä selventävillä kaavioilla tai näyttökuvilla.

2 Ratkaisun nimi Yrityksen nimi, logo, pvm Yhteyshenkilö

3 Yrityksen esittely Yrityksen nimi Web-osoite Toimiala Mitä yritys tekee Milloin perustettu Liikevaihto Lyhyt yrityskuvaus

4 Yrityksen alkutilanne & haasteet Miten toimittiin ennen mobiiliratkaisun käyttöönottoa? Mitä haasteita toimintatapa aiheutti? Miksi lähdettiin miettimään muutosta? Mistä ajatus toimintamallin muutokseksi tuli?

5 Ratkaisu Mikä uusi ratkaisu on? Miksi päädyttiin juuri tällaiseen ratkaisuun? Mistä se hankittiin? Ketkä olivat mukana hankkeessa? Miten ratkaisu otettiin käyttöön?

6 Tulokset Mitä tuloksia ratkaisulla on saavutettu? Onko tuloksia mitattu ja miten? Onko tuottavuus lisääntynyt? Miten uusi toimintamalli on otettu vastaan? Mikä on mahdollinen seuraava vaihe?

7 Yhteenveto Yritys Haasteet Ratkaisu Tulokset

8 Yhteystiedot Yritys Yrityksen web-osoite Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön sähköposti Yhteyshenkilön matkapuhelinnumero


Lataa ppt "Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google