Omavalvontasuunnitelma

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hyvinvointia työstä Savinainen, Oksa & Merivirta.
Advertisements

Mistä työtä huonosti koulutetuille
OMAVALVONTA Kuvat: Ruokatieto / Tapio Tuomela
Prosessiteollisuus monessa mukana.
Oikean osaamisen merkitys yritykselle Työelämän kehittämisstrategian seminaari
Työaikalain soveltaminen, ylityö ja sen korvaaminen
TYÖAIKAKIRJANPITO JA SEN VALVONTA
Työnantajan velvollisuudet käytännössä
UUDENMAAN TYÖSUOJELUPIIRI VUOKRATYÖSEMINAARI Uudenmaan työsuojelupiiri Lea Piho.
LUVALLISET POISSAOLOT
Vatek ry:n syyskoulutus Harmaan talouden torjunta ja vastuullisuus rakentamisessa Jari Raatikainen.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Työurien repaleisuus ja pätkätyöt
Palkat kirjanpidossa.
PÄIVÄKODIN HENKILÖSTÖN TYÖAIKA Laadittu
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
MITÄ ON TURVALLINEN RUOKA?
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Uuden työehtosopimuksen keskeinen sisältö Otaniemi
KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA.
RAKENTAMISPALVELUT URAKKATIETOJEN ILMOITTAMINEN VERO- HALLINTO
TYÖAIKAAN LIITTYVIÄ SÄÄDÖKSIÄ JA SÄÄNNÖKSIÄ
Miten menetellä ongelmatilanteissa
CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)
Työsuojeluvastuut.
Vaarojen tunnistaminen ja arviointi
Vertaistuki ja vertaisammatillisuus osana työtämme Neljästä eri näkökulmasta: -Työllistetyt -Työntekijät joilla oma ”historia” -Työntekijät -Esimies 1.Keiden.
TULOSOHJAUKSEN JA TILIVELVOLLISUUDEN TILA Ylijohtaja Marjatta Kimmonen VTV
Työministeri Tarja Cronberg1 MANIFESTIN TOIMENPITEET  TEM julkistaa vuosittain ”Näin tehdään suomalainen hyvä työ nyt” -katsausta  TEM:n johdolla.
YHDISTYSTYÖNANTAJAN JÄRJESTÄMÄ TYÖTERVEYSHUOLTO KÄYTÄNNÖSSÄ
Projekti: Iso rinkeli.
Projektin nimi: Iso rinkeli
Tietoturvallisuus osa 6
Ohjeistus työntekijätiedoista
Kauppakeskusturvallisuus - käyttäjät
TÖISSÄ RUOKA-ALALLA Kuva: Ruokatieto / Jussi Ulkuniemi
Perhetyöntekijä sosiaalityöntekijän työparina lastensuojelutarpeen selvityksessä ja arvioinnissa Lastensuojelun avohuollon ja perhetyön kehittämisyksikköhanke.
UPA-hanke Ulkopuolisten palveluntarjoajien turvallisuustoiminnan arviointi.
RUUAN TURVALLISUUS SUOMALAISESSA RUOKAKETJUSSA
YHTEISTOIMINNALLINEN & YHTEISÖLLINEN OPPIMINEN
TULE-vaarojen tunnistaminen ja hallinta työssä
Työpaikat kuntoon - pilotti Luottamusmieskonferenssi Aki Rouhiainen
TYÖSUHTEEN ALUSSA: Työelämän pelisääntöjä
1 Työhyvinvointi ja johtaminen kilpailutekijäksi Työvoimapula 2012 ? Kaikkien kyvyt käyttöön -seminaari Joni Hautojärvi Norilsk Nickel Harjavalta.
PEREHDYTYS JA TYÖHÖN OHJAUS
Suun terveydenhuollon hoitoonpääsy Lokakuussa 2014 Tieto-osasto / PATI.
Itämeri –strategia ja toimenpideohjelmat - mitä uutta odotettavissa Itä-Suomen EAKR – toimenpideohjelman seurantakomitean kokous Kajaani, Neuvotteleva.
Viestintäsuunnitelma
Esimiesviestintä.
OMAVALVONTASUUNNITELMA
Viranomaistahon rooli - valvontaa ja neuvontaa -
Työpaikkakouluttajan ABC
Omavalvontasuunnitelma
Käsihygienia.
Suun terveydenhuollon hoitoonpääsy Maaliskuussa 2015.
Turvallisuushavainnot – yhteistyöllä kohti turvallisempaa työpaikkaa
KEMIKAALEIHIN LIITTYVÄ TYÖTURVALLISUUS
JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA
M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
VAMMAISJÄRJESTÖT TYÖLLISTYMISTÄ TUKEMASSA VAMPO- seurannan seminaari Työ ja toimeentulo
Aulikki Otranen1 Kehittämis- ja neuvottelupäivä
Häirintä tai epäasiallinen kohtelu Ilmoita epäasiallisen kohtelun kokemuksestasi sen aiheuttajalle mahdollisimman pian Ilmoitus asiaperusteisesti (todelliset.
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
SOTE-organisaatioihin liittyviä käsitteitä keskustelun pohjaksi
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
Comenius koulun kehittämishanke
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä 4. ja 5
TYÖNANTAJAN JA TYÖNTEKIJÄN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET
Savuton sairaala itseauditointi Suomessa 2004
TYÖTURVALLISUUS.
Esityksen transkriptio:

Omavalvontasuunnitelma Kahvila Kariranta Omavalvontasuunnitelma

Yritys ja sen liikeidea Perustettu vuonna 1994 Anja Vilénin ja Sirkka Laaksosen toimesta. Heidän jäädessä eläkkeelle, yrityksen omistajaksi vaihtui Katri Kulosaari. Kahvila työllistää talvisin yrittäjän lisäksi neljä työntekijää, kesäisin työntekijämäärää lisätään neljällä. Talvisin 50 asiakaspaikkaa sisällä, kesäisin terassille aukeaa 100 paikkaa, kahvila auki viikon jokaisena päivänä. Leipoo itse myytävät tuotteet paikanpäällä, valmistaa myös gluteenittomia tuotteita Ei a-oikeuksia, ei myy tupakkatuotteita

Työntekijöiden terveydentila Työhöntulotarkastus työntekijöille, joilla yli kuukauden työsopimus Pohjoismaiden ulkopuolelle suunnattujen yli neljän vuorokauden matkojen jälkeen työntekijästä otettava aina salmonella-näytteet Jos perheenjäsenellä/samassa taloudessa olevalla henkilöllä vatsatautioireita, näytteet otettava Salmonella näytteet otetaan erikseen olevin ohjein, todistukset otetuista näytteistä säilytettävä työpaikalla Työntekijällä on velvollisuus ilmoittaa työnantajalle ripulista, äkillisestä vatsataudista, kuumeisesta kurkkutulehduksesta tai sitä vakavammasta infektiotaudista, haavoista tai ihottumasta käsissä. Töihin ei tulla sairaana

Haittaeläimet Ravintolapäällikkö on laatinut haittaeläintorjuntaohjelman, jossa kuvataan ennaltaehkäisevät toimenpiteet haittaeläinten pääsyn estämiseksi huoneistoon, haittaeläinten esiintymisen säännöllinen tarkkailu sekä torjuntatoimet, joihin ryhdytään haittaeläimiä havaittaessa. Oleellisiksi haittaeläinryhmiksi on kirjattu jyrsijät ja hyönteiset. Huoneistossa on jatkuvasti muutamia ansoja haittaeläinten torjumiseksi ja niiden sijainti on merkitty pohjapiirustukseen. Käytetyt torjunta-aineet on luetteloitu ja niistä on käyttöruvallisuustiedotteet.

Kunnossapito-ohjelma Ravintolapäällikkö suorittaa laajemman kunnossapitotarkistuksen vuosittain, jossa seurataan laitteiden ja rakenteiden kuntoa. Tarkastuksen yhteydessä kirjataan puutteet ja korjaustarpeet ja laaditaan korjaussuunnitelma. Henkilökunta on velvoitettu raportoimaan ravintolapäällikölle epäkohdista, joita vuorossaan huomaavat.

Hygieenisen työskentelyn seuranta Jokaisella henkilökunnan jäsenellä tulee olla hygieniaosaamistodistus suoritettuna ja kopio niistä tulee olla huoneistossa tallessa. Ravintolapäällikkö on vastuussa siitä, että jokainen työntekijä on koulutettu toiminaan hygieenisten työskentely- ja toimintatapojen mukaan. Esimies on myös velvoitettu valvomaan tämän toteutumista ja jos toiminnassa havaitaan puutteita tai poikkeamia, siitä annetaan välittömästi palautetta. Omavalvontasuunnitelmassa on ohjeistus kuvaamaan käsien pesua, suojakäsineiden käyttöä, korujen ja kynsilakan käyttörajoitukset, lävistyksiä koskevat rajoitukset ja menettelyt. Ravintolapäällikön huolehtii, että henkilökunta on perehdytetty omavalvontajärjestelmään. Jokaisen henkilökunnan jäsenen tulee lukea omavalvontajärjestelmän keskeinen sisältö sekä olla perehtynyt tarkasti tehtäviensä kannalta merkittäviin omavalvontasuunnitelman osiin.

Puhdistusohjelma ja sen seuranta Puhdistusohjelmasta on vastuussa ravintolapäällikkö Kahvilassa tulee olla lista, jonka avulla valvotaan siivousta Jokaisen työntekijän täytyy noudattaa siivouslistaa Siivousvälineitä pitää säilyttää siivouskaapissa

Elintarvikkeiden säilytystilat Kylmätilat Pakkasvarastot Seuranta

Pakkausmerkintöjen tarkistus