Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suuri sosiaalinen innovaatio
Advertisements

Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin
Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa.
JUOMASEKOITUKSEN VALMISTUKSEN PERIAATTEITA
Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
Tilkkuilijan värit Saana Karlsson.
Mitä on saatu aikaan ja mitä ei? Miten jatkossa ? ”Mitä halutaan kehittää ja muuttaa ? ” MMM Kauko Parviainen1 TEOLLISUUDEN TARPEET METSÄYHTEISTYÖLLE.
Vanhuspalvelujen kirjaamisen haasteet
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Etelä-Savon kuntien talous 2013 Kuntien ajankohtaispäivä Mikkeli
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
Kuvailmaukset kirjoittajan apuna ja ongelmana Tiellä on poski, lähteellä silmä, merellä selkä ja kynttilällä sydän.. Kirjoittaja luo kielikuvia tiedostamatta.
Laatujärjestelmä marjatiloilla/jatkojalostajalla
Tietojärjestelmät ja Systeemisuunnittelu
Asiakkuudet luovalla alalla
Syömisen hallinta - käyttäytymisketju vihje tunteet ajatuksia valinta.
Tutkimussuunnitelma…
MYA9114 Matkailupalvelun perusteet, 2 op
Listening comprehension
Tanssiorkesteri Sonet
Preppaus ENA 4.
Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
Hyvän esityksen piirteitä – ja mitä kannattaa välttää
TTL Sosiaalisessa mediassa
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Verkkovälitteinen asiakastyö Prosessien mallinnus.
Ilkon työleiri Tervetuloa laajennetun työssäoppimisen työleirille!!!!
SUUNNITELLAAN YHDESSÄ – PAIKALLISIA TUOTTEITA AMMATTIKEITTIÖÖN Marjat, hedelmät ja kasvikset Maija Rissanen Joensuu
Maitotuotteet: JUUSTOT
ISO 9000 –sarjan uudistus – Mikä muuttuu?

Nuorten ja nuorten aikuisten viestintästrategia Miksi?Kenelle?Miten?Mitä?
Väinö Niskanen1 Kirjolohikeitto 5 annosta. Väinö Niskanen2 Kirjolohikeiton raaka-aineet kirjolohta ½ kg perunaa ½ kg porkkanaa 200 g sipulia 200 g purjosipulia.
Ohjelmistotekniikka - Tenttiin valmistautumisesta Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTY/Tite.
Mika Väyrynen tuottaja
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Ruokatavat Ruokatavat ovat todella tärkeitä järjestyksen ja puhtauden ylläpitämiseksi .
RUUAN TURVALLISUUS SUOMALAISESSA RUOKAKETJUSSA
Erilaista verkkokaupankäyntiä Markus Myllymäki, TJ markus
”Et ne kattoo, että mihin palveluihin mun pitäs mennä” Lainrikkoja-asiakkaiden näkökulma palveluihin Katariina Pekkola Teija Sundman.
KTT Minna Söderqvist: Miten työnantajat näkevät ulkomaiset työnhakijat ja ulkomaisen henkilökunnan? 33 työnantajahaastattelua 2004 Kokemusta ulkomaisista.
UMF I Luento 7. Viime kerralta Lue II.5 ja II.6. Lause II.5.1 tapauksessa f(x,y) = (x, sin(y)) ja g(x, y) = (cos(x), y). Voit lähettää epäselvistä kohdista.
Makupaloja Suomesta. Tilaisuuden nimi Päivämäärä Esittäjän nimi Organisaatio.
Palvelun muotoilu, Workshop
Miten laatutyöhön sitoutetaan?
Tekstitaidon vastauksen eteneminen
Miten sinä voit torjua ilmastonmuutosta? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Ilmastonmuutos.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
Seuratoiminnan lähtötilannearvio (poimi graafitaulukoista) Mitkä asiat kunnossaMissä kehitettävääMuita huomioita Seuran toiminnan suunnittelu 1. Parhaat.
YHTEINEN IDEOINTI. Mitä yhteisiä työpäivään liikettä lisääviä asioita jo teemme? Kirjatkaa keskeisimmät asiat ylös. Voisiko joitain näistä asioista.
Akateeminen kirjoittaminen Tiedotteet
Markkinoinnin kilpailukeinot Jakelu, vai Saatavuus ? Asiakaslähtöisyys. Vaikuttaako ajattelu toimintaan, ja vaikuttaako muutos ajat- telussa.
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
Pornaisten OPS-veso mika waltarin koululla
Kilpailijan starttikurssi
Kuinka esittää ratkaisu menestyksekkäästi B2B –myyntineuvottelussa Based on Thesis (2013) Mari Klemola.
TIEDOTE Kauppinen – Nummi – Savola. Tekniikan viestintä.
5. RUOKAA TERVEYDEKSI TERVEYSTIETO 7. RAVINNON VAIKUTUS IHMISEN TERVEYTEEN PSYYKKINEN TERVEYS ??? FYYSINEN TERVEYS ??? SOSIAALINEN TERVEYS ???
Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.
7. Syö hyvin TERVEYSTIETO 7. Terveellinen ruokavalio Monipuolinen ruokavalio edistää terveyttä ja hyvinvointia. 1. Mitä syön? Valitse monipuolisesti ruokapyramidin.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
Marianne Niinimäki Sairaaloiden ja laitosten perusruoka noudattaa sosiaali- ja terveysministeriön ravitsemushoito- ja ruokailusuositusta  hajautettu.
Lapsiperheraati Varkaudessa Marja-Liisa Honkanen
Kotitehtävät Mitkä kuusi (6) asiaa kuuluvat mielenterveyden käteen?
Senioreiden terveysresepti
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
Freixenet Elyssia Gran Cuvée Brut
Esityksen transkriptio:

Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä Tuotteen ja palvelun tulee vastata asiakkaan odotuksia ja mieluummin ylittää ne Raaka-aineiden vaihtelevuus, yhteensopivuus, saatavuus, hinta ja kate. Ravintosisältö: kenelle, koska, annoskoko. Ruoka Esivalmistus, puolivalmistus, valmistus, tarjoilu: max/min määrä kerralla työtunnit työntekijät laitteet välineet kuljetus säilyvyys, säilytys annostelu maku harmonia yhteensopivuus tasapaino kenelle

Minkälaista ruokaa halutaan? Arkisesti ravitsevaa Juhlavaa herkkua Minkälaista ruokaa halutaan? Kevyttä Kesäistä Jouluista

Häät Hautajaiset Mikä tilaisuus? Kahvihetki Työpaikkalounas Harjannostajaiset

Tarvitaanko erityisruokavalioita Mikä on asiakkaan mielestä aterioinnin tarkoitus Mitkä ovat asiakkaan erityisvaatimukset Kuka on asiakas? Tarvitaanko erityisruokavalioita Ikä

Miten tilaisuus halutaan Itsepalvelulinjasto Pöytiintarjoilu Miten tilaisuus halutaan toteutettavaksi? Vatitarjoilu Noutopöytä Lautasannokset

Milloin tilaisuus järjestetään? Kellonaika Tilaisuuden kesto Milloin tilaisuus järjestetään? Viikonpäivä Vuodenaika

Makujen suunnittelu Voimakas keskiosa Kevyt aloitus Raikas lopetus Hyvä ateria koostuu Hyvä ruoka sekä tuoksuu, että maistuu hyvältä Raaka-aineiden makujen on sovittava yhteen Makujen suunnittelu Mausteet eivät saa peittää raaka-aineiden makuja Voimakkaita ja täyteläisiä makuja seuraavat kevyet, raikkaat maut, jotka tasapainottavat kokonaisuutta Mitä isompi asiakasryhmä, sitä varovaisemmin voimakkaita makuja

Ruoan esteettisyys ja houkuttelevuus Harmaa ruoka antaa ennakko-odotuksen mauttomuudesta Ruoan eri osien tulisi erottua toisistaan Ruoan esille laittoon on olemassa paljon hyviä nyrkkisääntöjä Maun tulisi joko vastata ulkonäön luomaa mieli- kuvaa tai erota siitä sel- västi luoden yllätyksel- lisen kontrastin Ruoan esteettisyys ja houkuttelevuus Ulkonäkö luo ennakko-odotuksen ruoan mausta Liian monta eri tehokeinoa aterian esille laiton kanssa ja riitelevät koristeet luovat sekavan vaikutelman Valitse yksi tai muutama yhteensopiva tyylilaji, joka kantaa koko aterian tai kattauksen läpi