Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!"— Esityksen transkriptio:

1 Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!

2 Kuka olet? Esittele itsesi tässä diassa: kuka olet, mitä teet ja missä organisaatiossa? Mitä asiantuntemusta tuot mukanasi Summitiin hankkeesi tai muun tehtäväsi kyydissä?

3 Hankkeeni/ideani Kerro hankkeesta, jonka pohjalta haluat työskennellä Summitissa. Kuvaile lyhyesti hankkeen päätoiminnot ja tavoitteet. TAI Jos sinulla ei ole hanketta taustalla, kerro muuten kehittämisideoistasi, joita voisi tuotteistaa tai muusta roolistasi työelämässä/Summitissa

4 Hankkeen/idean kohderymät? Kenelle tehtiin? Ketä palveltiin? Mainitse kaikki kohderyhmät, jotka ovat olleet olennaisia hankkeessasi/työssäsi?

5 Hanke/idea käytännössä Kerro hankkeessasi/muussa työssäsi käytetyistä tärkeimmistä menetelmistä ja työmuodoista Jos sinulta löytyy muutama havainnollinen tai muuten vaan kiva valokuva liittyen hankkeeseesi tai ideaasi, voit liittää ne mukaan esitykseen

6 Hankkeen/idean jatko Mikä hankkeessa/työssäsi on sellaista, mitä haluaisit edelleen kehittää? Oletko jo löytänyt hankkeesta jotain tuotteistettavaa? Mitä? Joko olet tai jos et ole löytänyt, miten Summit voisi auttaa?


Lataa ppt "Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google