Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa"— Esityksen transkriptio:

1 Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa
Puhu parin kanssa! Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa? Menevätkö ihmiset naimisiin kirkossa? Kuinka monta vierasta ihmiset kutsuvat häihin? Mitä ihmiset tekevät häissä? Mitä ruokaa ja juomaa häissä on? Mitä ihmiset ostavat hääparille lahjaksi?

2 UUSIVUOSI /1.1. Uutenavuotena suomalaiset juhlivat ystävien ja/tai perheen kanssa ja juovat kuohuviiniä He syövät perunasalaattia ja nakkeja. Uutenavuotena suomalaiset ampuvat raketteja.

3 YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2. Ystävänpäivä on Suomessa ystävien juhla. Sen ei tarvitse olla romanttinen. Erityisesti lapset tekevät kortteja.

4 PÄÄSIÄINEN Pääsiäinen on kirkollinen juhla, mutta kaikki suomalaiset eivät käy kirkossa. Lapset koristelevat munia ja askartelevat pupuja. Pääsiäisenä perjantai ja maanantai ovat vapaapäiviä!

5 VAPPU 30.4./1.5. Kaikki juhlivat vappuna, erityisesti opiskelijat! He juhlivat monta päivää! 1.5. helsinkiläiset menevät piknikille Ullanlinnanmäelle. Lapset saavat vappupallon.

6 JUHANNUS Juhannuksena suomalaiset menevät mökille. Siellä he saunovat, uivat ja syövät. Mökillä ihmiset polttavat myös juhannuskokon. Suomalaiset käyvät myös juhannustansseissa.

7 ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12. Itsenäisyyspäivä on Suomessa vakava juhla. Ihmiset polttavat kotona ikkunalla kahta kynttilää. Suomen presidentti järjestää juhlat linnassa.

8 JOULU Suomalaiset viettävät joulua yleensä kotona perheen kanssa. He syövät jouluruokaa. Kotona on joulukuusi ja suomalaiset saavat avata joululahjat jo

9 Puhu parin kanssa. Oletko juhlinut jotakin juhlaa Suomessa. Mitä
Puhu parin kanssa! Oletko juhlinut jotakin juhlaa Suomessa? Mitä? Milloin? Missä? Kenen kanssa? Millainen juhla sinusta oli?


Lataa ppt "Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google