Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa."— Esityksen transkriptio:

1 Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa.
Yritysesittely. Marko Lehtisaari s Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa. Sähkö-asentajaksi alunperin opiskellut jonkin verran asennuksia tehneenä. Rakennusalan kokemusta, niin pienistä rakennustöistä, vähän isompihin. Korjaa melkein kaiken mikä moottorin avulla ja ilman liikkuu. Levyseppähitsaaja ensimmäisien joukossa vähän päälle 1v valmistunut./sähkö-asentaja, monitoimimies. Lapua, Ritamäki

2 Lehtisaari steel Ole nopea, saa tuotteet ensin.
Naulatie 1, Nurmo/Seinäjoki. Toiminta olisi tarkoitus alkaa

3 Yritykseni valmistaa erilaisia mittatilaus Tuotteita.
Niin Yksityisille, kuin yrityksiin, talonyhtiöille ja kunnille. Kaikki tuotteet ovat yksilöllisiä, juuri asiakkaan maun ja pyynnön mukaisia Pää-asialliset markkina-alueet ovat Etelä- ja Länsi-Suomi. Pohjanmaalta ehkä n tilausta vuodessa.

4 Valmistamiseen tarvitsen kaikenlaisia koneita.
Tuotteita valmistan oman kokemuksen ja näkemyksen perusteella, Jota olen kerryttänyt töissä ja kursseilla. Valmistan kaikki tuotteet omassa tuotanto tilassani, ja sesonki apuihin joutuu palkkaamaan väliaikaista apua. (Kurssi tuttuja, joista voin olla varma että pystyy hyvään tuotantolaatuun.) Pää-asialliset tuotteet ja materiaalit ovat, rauta,takorauta,rst. Pää-asialliset tuotteet ja materiaalit ovat, rauta,takorauta,rst. Portit,tolpat ja porttirungot Kaiteet ja niiden tolpat, myös ranskalaiskaiteet Aidat, tolpat Takan kipinäluukut Pöydät, hyllyt ja muut sisätila-desingtuotteet Roihujalustat Kevyet työmaa verkkoaidat Ikkunansuojakalterit Autojen hitsaustyöt Kaikki työt mahdollista saada asennettuna Myös Custom pyörät, niin moottoripyörät, kuin polkupyörät. - Moottoripyörät tulevat tulevaisuudessa, kun nykyään saa Tuv hyväskyttyjä runkoja niin saa tehtyä, myyntiin pyöriä!. Valmistamiseen tarvitsen kaikenlaisia koneita. Hitsauskoneita, (Migatronic 250kdx, Kemppi PST 3500 tai yhdistelmä) Vannesaha. (Esim. Nova 18W) Kulmahiomakone. (Metabo 125mm) Pylväsporakone (Nova 25 ET.) Kierretappisarjaa jne. 3in1 yhdistelmä mankeli/kantti/leikkuri (esim. Nova 3in1 4) Yms. Tarpeellista.

5 Hyödyt tuotteista Turvallisuus.
Oman tontin rajaus, ei pääse ulkopuoliset. Lapset, lemmikit ei karkaa. Joissain tapauksissa vaikuttaa vakuutuksiin hintaa alentavasti esim. Ikkunasuojakalterit. Siistii tontin ulkonäköä, ja siisti rakennuksen ulkonäköä, niin sisällä kuin ulkona. Asiakkaat saavat juuri niitä asioita mistä unelmoineet.

6 Tuotekuvia

7 Tuotekuvia

8 Tu0tekuvia

9 Tuotekuvia

10 tuotekuvia

11 Tuotekuvia

12 Yritykseni palvelee. Arkisin 07.30-17.00,
muina aikoina sopimuksen mukaan.

13 Yritykseni arvot Laadukkaat ja ihmisystävälliset tuotteet toimivana kokonaisuutena. Asiakkaan toiveet otetaan huomioon 100%, mutta kerrotaan myös suoraan jos jokin ei ole mahdollista. Tuotteet ovat juuri sellasia, kuin asiakkaat laadullisesti odottavat. 100% toimitusvarmuus. Polttomaalaus. Ral-värikartta, myös antiikki väri mahdollisuus. Tuotteiden valmistus hitsaamalla, sahaamalla, poraamalla, osan koristeista valmistetaan käsin ja suurin osa tilataan, kuitenkin valmiina mm. Englannista ja Italiasta

14 Yhteystiedot Naulatie 1, Nurmo Marko Lehtisaari

15 Että puhelin käteen ja aikaa varaamaan, kun olet nopea saat tuotteen nopeammin.
KhiiiiTooooosh


Lataa ppt "Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google