Pharmanex® Bone Formula

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vitamiinit ja kivennäisaineet
Advertisements

Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia
Kala - pehmeiden rasva-happojen lähde
Method Putkisto Lajiesittely
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Luu ja rusto kappale 2. kirjasta
SIKAKIN KYLLÄSTYY YHTEEN RUOKAAN, ENTÄ SIE??
Kalanjalostusprosessit Suomessa.. Johdanto Suomessa on hieman alle 100 kalalajia, joista saadaan laaja sekä vaihteleva tuoteryhmä. Pääasiallisesti 100.
Terveysliikunta Anne Partala 2011.
Esittää.
ASUNTOLAKURSSI SUUNNITELMA.
Ravintoaineet ja niiden merkitys ihmiselle
Tules - Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
Rakkaat ystäväni!.
Muuta elämäsi 90 päivässä
Ravinto ja lepo Daniela Lönnqvist Vivacore
1 Kasvinsuojeluseuran koulutustilaisuudet ja
Urheilijan ravitsemus
Hyvän ohjauksen kriteerit perusopetukseen, lukiokoulutukseen ja ammatilliseen koulutukseen Juhani Pirttiniemi Opetusneuvos Opetushallitus Turku
© Sanni Virta ja Liisa-Maija Rautio
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Mitä.
Kappale 2 Luuston tehtävät 1. tukee suojaa.
Uni ja lepo -yleistä Ihminen nukkuu noin 1/3 elämästään.
Metalleja löytyy kaikkialta ympäristöstäsi. Mitä metalliesineitä löydät luokasta? Mieti erilaisia metallien käyttötapoja.
3D –animaatio ja simulaatio Morphing, animation. Morphing
Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
LUUSTO.
Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
Tuki- ja Liikuntaelimistö
Kaisa Lahti 2B & Ira Ekholm 3A
Erilainen ruokavalio – oma valinta Hurtig
8. LIIKUNTA EDISTÄÄ TERVEYTTÄ TERVEYSTIETO 7. Pienryhmässä Kirjoittakaa (yksi asia per lappu, niin monta lappua kuin keksitte) Vihreälle lapulle liikunnan.
Kotitalous: ravitsemus  Suomalaisten ravitsemussuositukset – Valtion ravitsemusneuvottelukunta vuodesta 1954  A- ja D-vitamiinin lisääminen margariineihin.
Osteoporoosi.  Osteoporoosi, joka tunnetaan yleisemmin nimellä luukato, on sairaus jossa luun tiheys ja rakenne on heikentynyt ja se saa luun murtumaan.
Hurtig TE1 Ruoka ja terveys. Ravitsemussuositukset tiivistettynä - Suositusten tavoitteena on väestön hyvä ravitsemus ja kansanterveyden edistäminen.
Muut tekijät sydänterveyttä edistävässä ruokavaliossa.
Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?
Ihmisen ravinto.
Avoin tiede –keskustelutilaisuus TTA-hanke, Opetus- ja kulttuuriministeriö Liisa Siipilehto, Helsingin yliopiston kirjasto.
TR90 ® Muuta elämäsi 90 päivässä. Yli KOLMAS- OSA EU:n aikuisväestöstä on tällä hetkellä ylipainoisia EU:n tilanne
Ruokakolmio Nuoren ravinto Juomat eivät pidä nälkää kuten kiinteä ruoka, ja sokeroituina niissä on yleensä paljon energiaa. Sokeriset juomat vaurioittavat.
7. Syö hyvin TERVEYSTIETO 7. Terveellinen ruokavalio Monipuolinen ruokavalio edistää terveyttä ja hyvinvointia. 1. Mitä syön? Valitse monipuolisesti ruokapyramidin.
Ravinto. Proteiinit Proteiinin lähteet : Kananmuna, Liha, Kala, ja monista palkokasveista. Suomalainen proteiinisuositus on 10%-20% ravinnosta Proteiini.
T ERVEELLINEN LIIKUNTA Hurtig gnedtomovewww.youtube.com/user/wearedesi gnedtomove.
Eerik, Aku, Maiju ja Riina
Osteoporoosi (luukato)
 Luu elävää kudosta - sisältää soluja, verisuonia ja hermoja  uusiutuu jatkuvasti: hajottajasolut; osteoklastit > suolahapon avulla "syövät" luuhun.
Nuoren urheilijan ravitsemus
Liikutaan Kpl 29.
Verensokerin säätely Veren glukoosi on pääasiallinen solujen energianlähde Elimistömme pyrkii pitämään verensokerin mahdollisimman tasaisena Säätely tapahtuu.
Liikutaan.
Liikutaan.
Kohti hyvää kuntoa Kpl 30.
Tekijät: Elsa, Noora ja jemina
Kivennäisaineet Pinja, Laura, Ella.
Ravinto ja liikunta Urheilijan tai terveysliikuntaa harrastavan ihmisen haaste ravinnossa on löytää ruokavalioon sopiva energian määrä.
Tehneet Helmi, Emmi ja Krista  8M
Maaseutuohjelman yritys- ja hanke-rahoitus Iltakoulu 7. 11
NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute.
Lihavuus laskuun - Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta
Tuoteinfo, Apteekki ravintolisät
Ruokaoppia.
Liikunta tukee työhyvinvointia
Unelmien liikuntapäivä
LUUSTON TERVEYTTÄ TUKEVA LIIKUNTA
:,: Tänään kasvaa meille
Leijonahenki  Ne, joille osa leijonan on suotu, on jatkajia aatteen arvokkaan. Nuo sukupolvet, ennen meitä luotu, sen perinnöksi jätti aikanaan. Ja henki,
Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä
Miten omat aineistot saadaan Europeanaan?
Esityksen transkriptio:

Pharmanex® Bone Formula

ODOTETTU ELINIKÄ kasvaa ja ihmiset tahtovat NÄYTTÄÄ NUOREKKAAMMILTA JA TUNTEA OLONSA NUOREKKAAMMIKSI ja olla AKTIIVISIA PIDEMPÄÄN

Mutta mietitkö koskaan... kehosi elementtejä, joiden ansiosta on mahdollista SINUN LUUSI URHEILLA VIETTÄÄ AIKAA LASTESI KANSSA KÄYTTÄÄ LEMPIKENKIÄSI sekä niiden vaikutusta ja taakkaa, jonka ne kantavat joka päivä.

Mitä luut ovat? Luu on ELÄVÄÄ, KASVAVAA KUDOSTA, joka koostuu lähinnä KOLLAGEENISTA KALSIUMISTA Proteiini, joka antaa pehmeän kehyksen Kivennäisaine, joka kovettaa ja lisää tämän kehyksen vahvuutta

Miksi ne ovat tärkeitä? 1 3 5 2 4 Vartalon rakenteen tuki Liikkeiden mahdollistaminen Verisolujen tuotanto Tärkeiden sisäelinten suojaus Tärkeiden ravinteiden varastointi

On tärkeää KEHITTÄÄ JA YLLÄPITÄÄ luumassaasiTÄNÄÄN Luut MUUTTAVAT MUOTOAAN läpi elämän mukautuakseen päivittäisiin haasteisiin Ikä Luut kasvavat ja vahvistuvat Luumassan määrä laskee Luumassan määrä on huipussaan 30 ikävuoden paikkeilla On tärkeää KEHITTÄÄ JA YLLÄPITÄÄ luumassaasiTÄNÄÄN

Miten voit kehittää & ylläpitää luustoasi? Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat tarpeellisia luiden terveydelle KALSIUM D-VITAMIINI K-VITAMIINI Tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina Imee ravinnosta kalsiumia ruuansulatus-järjestelmässäsi Kuljettaa ja kiinnittää kalsiumia luihin

40% eurooppalaisista on kuitenkin riittämättömät D-vitamiinitasot* 1 Ulkona vietetään vähemmän aikaa 2 Kasvava tietoisuus auringon haitoista - aurinkosuojan käytön lisääntyminen 3 Rajoitetusti runsaasti D-vitamiinia sisältäviä ruokia *Food-based solutions for optimal vitamin D nutrition and health through the life cycle, 2016 – European Commission (https://ec.europa.eu/research/bioeconomy/pdf/odin_questionaire.pdf) *Food-based solutions for optimal vitamin D nutrition and health through the life cycle, 2016 – European Commission (https://ec.europa.eu/research/bioeconomy/pdf/odin_questionaire.pdf)

Me voimme auttaa kehoasi terveiden luiden kehittämisessä ja ylläpidossa

BONE FORMULA Tuotteen käyttö Ota kolme kapselia kahdesti päivässä Ainutlaatuinen yhdistelmä ravinteita, joka auttaa kehittämään ja ylläpitämään terveitä luita Magnesium ja sinkki auttavat ylläpitämään luuston vahvuutta Kalsium ja k-vitamiini edistävät luiden pysymistä normaaleina Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista D-vitamiini on tärkeää kalsiumin imeytymiselle ruokavaliosta C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista Tuotteen käyttö Ota kolme kapselia kahdesti päivässä

Yhteensopivat tuotteet BONE FORMULA Tuotteen käyttö Ota kolme kapselia kahdesti päivässä Yhteensopivat tuotteet Marine Omega Marine Omega tarjoaa sekä kala- että krilliöljystä saatavia, äärimmäisen puhtaita omega-3-rasvahappoja, jotka sisältävät runsaasti sydämen normaalitoimintaa edistävää DHA:ta (Dokosaheksaeenihappo) ja EPA:ta (Eikosapentaeenihappo).

Rakenna vahvat luut tänään tervettä tulevaisuutta varten