Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute."— Esityksen transkriptio:

1 NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute

2 NINGXIA RED NingXia Red on yksi Young Livingin suosituimmista hyvinvointituotteista. Se on ravinteikas juoma, joka on valmistettu runsaasti antioksidantteja sisältävistä hedelmistä ja tehokkaista eteerisistä öljyistä. NingXia Red sisältää tärkeitä hyvinvointia ja energisyyttä lisääviä ravintoaineita, joita monet saavat nykyään vain vähän ravinnostaan. Se on täydellinen tapa aloittaa päivä.

3 ENERGISOI.VAHVISTAA.UUDISTAA.
NingXia Red energisoi, vahvistaa ja uudistaa kehoa ja mieltä. Se sisältää patentoidun sekoituksen puhtaita eteerisiä öljyjä ja erittäin antioksidanttipitoista gojimarjaa. NingXia Redin muut vitamiinipitoiset aineosat tarjoavat koko keholle elintärkeitä antioksidantteja ja kasviravintoaineita.

4 MITÄ OVAT ANTIOKSIDANTIT?
Yksi hyvä syy nauttia NingXia Red -juomaa on se, että se sisältää elimistölle tärkeitä antioksidantteja. Antioksidantit ovat ravintoaineita, kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja entsyymejä, jotka auttavat torjumaan vapaiden radikaalien vaikutuksia. Elimistössä tapahtuu päivittäin hapettumista, joka on luonnollinen ilmiö mutta jossa voi muodostua vapaiksi radikaaleiksi kutsuttuja haitallisia sivutuotteita. Vapaat radikaalit voivat vahingoittaa soluja. Tämä muistuttaa kemiallista reaktiota, joka saa kuoritun omenan muuttumaan ruskeaksi. Vapaille radikaaleille altistumista voivat lisätä myös ilmansaasteet, stressi, myrkylliset aineet, tupakointi ja alkoholi.

5 ANTIOKSIDANTTITASAPAINO
NingXia Red sisältää runsaasti erilaisia antioksidantteja ja kasviravintoaineita. Antioksidantit ovat hyödyllisiä terveydelle, mutta niitä ei tarvita suuria määriä kerrallaan. Jotta elimistö kykenisi puolustautumaan vapaita radikaaleja vastaan, se tarvitsee mahdollisimman monia erilaisia antioksidantteja. Tärkeintä optimaalisen terveyshyödyn kannalta on tasapaino. Samoin kuin terveellinen ruokavalio koostuu erilaisista hedelmistä ja kasviksista, myös antioksidanttien on oltava peräisin monista eri lähteistä, jotta niistä olisi hyötyä terveydelle.

6 KOKO KEHOA RAVITSEVA UUTE
Hyvinvointia päästä varpaisiin Antosyaanit Boori Kalsium Katekiinigallaatti Kupari Rauta Lykopeeni Magnesium Mangaani Fenolit Kalium Natrium Tokoferolit Tokotrienolit C-vitamiini Sinkki NingXia Red sisältää useita eri antioksidantteja, jotka tukevat koko elimistön toimintaa. Juuri tämä tasapainoon perustuva lähestymistapa on syy siihen, miksi niin monet kokevat saavansa lisää energiaa, elinvoimaa ja virkeyttä käyttäessään tätä tuotetta. NingXia Red: Sisältää monipuolisesti aineosia, jotka tukevat koko kehon terveyttä ja hyvinvointia. Sisältää tehokkaita aineosia, jotka osallistuvat moniin luonnollisiin antioksidanttiprosesseihin. Mukana eteerisiä sitrusöljyjä, jotka sisältävät voimakasta antioksidanttia d-limoneenia. Sisältää terveysvaikutuksistaan tunnettua gojimarjaa. Terveellinen juoma päivittäiseen käyttöön.

7 GOJIMARJA NingXia Red on valmistettu gojimarjasoseesta.
Gojimarjat sisältävät kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Gojimarjojen ravintoainekoostumuksesta 13 prosenttia on proteiinia, joten ne ovat yksi proteiinipitoisimmista hedelmistä. NingXia Red sisältää kokonaisista Ningxia-gojimarjoista valmistettua sosetta. Marjoista käytetään kaikki hyödylliset osat – mehu, kuori, siemenet ja hedelmäliha – joten jokaisessa pullossa on ihanteellinen sekoitus ravintoaineita. Gojimarjamme tulevat Pohjois-Kiinassa sijaitsevasta Ningxian maakunnasta, jossa niitä on pidetty arvossa vuosisatojen ajan. Gojimarja sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja, ja 13 prosenttia sen koostumuksesta on proteiinia – enemmän kuin missään muussa hedelmässä. Gojimarjan ravitsemuksellisista ominaisuuksista saadaan jatkuvasti uutta tutkimustietoa.

8 ETEERISET ÖLJYT Tangeriini Appelsiini Yuzu Sitruuna
NingXia Red on ainutlaatuinen tuote myös siksi, että sen valmistuksessa käytetään eteerisiä öljyjä. Appelsiini-, tangeriini-, sitruuna- ja yuzu-öljyt antavat makua ja sisältävät lisäksi voimakasta antioksidanttia d-limoneenia.

9 HEDELMÄSEKOITUS Gojimarjasose Mustikka Aronia Kirsikka Granaattiomena
Luumu Viinirypäle Gojimarjan lisäksi NingXia Red sisältää monia ravinteikkaita hedelmiä, kuten aroniaa, mustikkaa, kirsikkaa, granaattiomenaa ja luumua. Yhdessä ne saavat aikaan monipuolisen antioksidanttivaikutuksen, joka energisoi, vahvistaa ja uudistaa elimistöä. Nämä hedelmät sisältävät runsaasti bioflavonoideja ja fenoliyhdisteitä, kuten antosyaaneja ja zeaksantiinia, jotka ovat kumpikin voimakkaita kasviravintoaineita.

10 TIESITKÖ? NingXia Red sopii kosher- ja halal-ruokavalioon.
Young Living käyttää patentoitua rypäleen- siemenuutetta. NingXia Red ei sisällä prosessoituja makeutusaineita, joissa on runsaasti fruktoosia. Young Living käyttää patentoitua rypäleensiemenuutetta, joka sisältää polyfenoliyhdistettä. NingXia Red on kevyesti makeutettu luonnollisella kalorittomalla steviauutteella.

11 TIESITKÖ? Aineosiksi valittiin mustikka, kirsikka, aronia, granaattiomena ja luumu niiden bioaktiivisten kasviravintoaineiden ja energisyyttä lisäävän vaikutuksen vuoksi.

12 MITÄ HYÖTYÄ ON NINGXIA RED -JUOMASTA?
Se tukee koko kehon terveyttä ja yleistä hyvinvointia. Sisältää sitrusöljyjen tehokasta aineosaa d- limoneenia. Pitää yllä energisyyttä. Auttaa ehkäisemään oksidatiivista stressiä. Kysy yleisöltä: ”Kuinka moni teistä on kokenut saavansa hyötyä NingXia Redistä?”

13 NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute


Lataa ppt "NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google