Työteema 1: Eläinrakkaus Mahdollisuuksien kirjo

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Advertisements

Korjaa lauseet. Alex on myyjä
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Yritysjohdon koulutuskeskus
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
TYÖHAKEMUS.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
SUMUVERHON TUOLLA PUOLEN – tulevaisuusorientoitunut menetelmä opinto- ja uraohjaukseen.
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
TYÖN AIHE Oma nimi ja ryhmän tunnus
Päiväkirja Liiketapahtumat aikajärjestyksessä
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
Pornaisten OPS-veso mika waltarin koululla
 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
Matematiikkaa 3 a Kertausjakso – Laskuja MATEMATIIKKAA 3A, KERTAUSJAKSO LASKUJA © VARGA–NEMÉNYI RY 2016.
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Tervetuloa kurssille Suomi 3A!
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen omiin arvoihin sitoutumalla
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä.
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Luokan OneNote -muistikirja
OP TUNTI
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Luen, kirjoitan ja kerron
Mikä ihmeen objekti?.
Finnan käyttäjäkysely 2016
Askel askeleelta ohjeita tulla ammattivalokuvaaja
Televisiot.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
DMPTuulin ohje ylläpitokäyttäjille
Tai vaihtoehtoisesti
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Tehtävä 7.2: SmartArtin animointi
Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen
Päätösitsearviointi Nimi: Ryhmä: Päivämäärä:
HOPS-työpaja.
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kaksi erää Tässä ppt:ssä ohjeet pelin johtajalle Opus-työryhmä 2014
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
MYYNTITYÖN KEHITTÄMINEN LAADULLISIN MENETELMIN
Ei voi löytää uusia maisemia ennen kuin uskaltaa lähteä liikkeelle.
CLT132 Tehtävät (viikko 9).
Karttamerkit 2
CLT132 Tehtävät (viikko 4).
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Kaveritaidot.
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
”Idea on siemen…” …joka alkaa itämään.
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Tsekki- breikki turvallisuus Kodin Kissa-hanke.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Esityksen transkriptio:

Työteema 1: Eläinrakkaus Mahdollisuuksien kirjo MAHDOLLISUUKSIEN KIRJOT Tee seuraava harjoitus kolmen parhaimman työteemasi kohdalla. Tämän tehtävän tarkoituksena on sovittaa valitsemasi työteemat Mahdollisuuksien kirjoon ja keksiä 10 tapaa toteuttaa valitsemaasi teemaa elämässäsi tai urallasi. Huomaa, että teema voi liittyä mihin tahansa elämäsi tai urasi osa-alueeseen. Kirjon vasemmassa laidassa on toteamus “tämä teema on toisarvoinen elämässäni/työssäni” ja oikeassa laidassa toteamus ”tämä teema on ratkaisevan tärkeä täyttymyksen lähde elämässäni/työssäni”. Laadi Mahdollisuuksien kirjo seuraavasti: Kysy itseltäsi: “Jos omistaisin koko elämäni tämän teeman palvelukseen ja toteuttaisin sen todella täysillä, mitä tekisin?” Vastaus antaa sinulle kirjon oikean ääripään. Kirjoita se taulukon oikeanpuolimmaiseen laatikkoon. Kysy sitten itseltäsi: ”Mikä olisi pienin mahdollinen panostus tähän teemaan, joka kuitenkin antaisi minulle tunteen että teen jotakin asian hyväksi? Mitä tekisin?” Tämä vastaus tuottaa tiedon kirjon vasemmassa laidassa olevaan laatikkoon. Vastauksesi saattaa olla jotakin tällaista: Työteema 1: Eläinrakkaus Lahjoitan 10 € vuodessa eläinten suojeluun Elän orankien parissa Mahdollisuuksien kirjo

Työteema 1: Eläinrakkaus Mahdollisuuksien kirjo MAHDOLLISUUKSIEN KIRJOT Esimerkki on luotu yksittäisen työteeman pohjalta. Voit halutessasi ottaa mukaan useampia työteemoja, ja laatia Mahdollisuuksien kirjon, joka kuvastaa niiden yhdistelmää. Vaihtoehtoisesti voit luoda erillisen kirjon kustakin työteemasta kuten käyttämässämme esimerkissä. Kumpikin tapa on yhtä hyvä. Käy seuraavaksi läpi kirjon loput 8 astetta (tai niin monta kuin kykenet) ja täytä ne yksi kerrallaan, vähitellen siirtyen kohti suurempaa ja suurempaa sitoutumista ja paneutumista. Kirjon kaikkiin asteisiin ei välttämättä tarvitse liittyä työmahdollisuutta. Anna mielikuvituksesi laukata vapaasti. Anna itsellesi mahdollisuus ajatella eri uravaihtoehtojen lisäksi myös erilaisia työskentelytapoja – kokoaika, osa-aika, freelance-työ, koulutus, jatko-opiskelu, sapattivuosi tai vuorotteluvapaa, eläke, sijaisuus, oman yrityksen perustaminen, osakkuus, konsultointi, vanhemmuus, vapaaehtoistyö… Esimerkkitapauksemme kirjo näyttää valmiina tällaiselta: Työteema 1: Eläinrakkaus Lahjoitan 10 € vuodessa Lahjoitan 10 € kuukaudessa Teen kunnon lahjoituksen vuosittain Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi eläinten hyvän-tekeväisyys-tapahtumaan Elän orankien parissa Työskentelen Sumatralla yhden kuukauden vuo-desta Perustan oman hyväntekeväisyysjärjestön orankien suojelemiseksi Kerään täysipäi-väisesti rahaa orankien suoje-luun Juoksen puoli-maratonin kerä-täkseni rahaa orankien orpo-kodille Työskentelen eläinten parissa esim. eläinten turvakodissa Mahdollisuuksien kirjo

MAHDOLLISUUKSIEN KIRJOT Työteema: Mahdollisuuksien kirjo