Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja menemällä tapahtumaan johon haluat luoda ilmoittautumislomakkeen. Paina kohdasta ”Muokkaa” aloittaakseen ilmoittautumislomakkeen tekemisen.

3 Rastita kohta ”Luo ilmoittautumislomake.” Jos et rastita tapahtumassa ei näy ilmoittautumispainiketta

4 Rullaa hiirellä alaspäin niin että näet ”Ilmoittautumislomake” kohdan.Voit päättää milloin ilmoittautuminen loppuu.Pystyt myös päättämään kuinka monta voi ilmoittautua tapahtumaasi.Voit valita mihin sähköpostiin ilmoittautumiset menevät.Jos tapahtumasi vaatii ennakkomaksun rastita ”Kyllä.”Tarvittavat laskutustiedot voit kirjata kohtaan ”Laskutus-introteksti.”

5 Jos haluat piilottaa jonkin näistä kolmesta kentästä niin rastita kohta ”kyllä” sen vierestä. Jokaisella ilmoittautumislomakkeella on oma numero. Jätä tämä kohta väliin.Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen paina ”Tallenna.”

6 Kun olet valmis tapahtumasi näyttää tältä. Jos jätit rastittamatta kohdan ”Luo ilmoittautumislomake” niin tapahtumasi ei saa ”Ilmoittaudu tapahtumaan:” painiketta.

7 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google