Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Korjaa lauseet. Alex on myyjä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Korjaa lauseet. Alex on myyjä"— Esityksen transkriptio:

1

2 Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Korjaa lauseet! Alex on myyjä. Hänellä on huono palkka ja lyhyet työpäivät. (s. 193 rivit 1–4 ) Kun Alex menee kokoukseen, hän ottaa mukaan kahvikupin ja kännykän. Vessassa hän tapaa pomon. (s. 193 rivit 5–9) Kokouksessa Jari, Alex ja asiakas puhuvat säästä. Alex ja Jari lähtevät kymmenen päivän kuluttua lomalle, koska projektilla ei ole kiire. (s. 193 rivit 10–14) Palaverin jälkeen Jari ja Alex menevät saunaan. Siellä he juttelevat lomasta. (s. 194 rivit 1–4) Toimistossa Alex juo teetä. Sitten hän soittaa Pedrolle ja kysyy, tuleeko Pedro illalla suomen kurssille. (s. 194 rivit 5–10) Alex tarvitsee iltapäivällä tauon, koska hän tekee illalla ylitöitä. (s. 194 rivit 11–13)

3 Tee kysymys tekstistä ja kysy kysymys parilta. Missä…
Tee kysymys tekstistä ja kysy kysymys parilta! Missä…? Missä Alex on töissä? - Elektroniikkafirmassa. Mitä…? Kuka…? Miksi…?

4 Mikä sana. Kun monta ihmistä on samassa huoneessa ja he keskustelevat
Mikä sana? Kun monta ihmistä on samassa huoneessa ja he keskustelevat. Heillä on _______. Kun on paljon töitä ja vähän aikaa on _______. Hän on sinun kanssa samassa työpaikassa. Hän on _______. Kun projekti tai työ on loppu, se on _______. Tämän kirjeen voi lähettää tietokoneella. Se on _______. Kun sinä et tee töitä, vaan juot kahvia tai syöt lounasta. Sinulla on_______. Kun on töissä ja saa rahaa. Raha on ______.


Lataa ppt "Korjaa lauseet. Alex on myyjä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google