Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia."— Esityksen transkriptio:

1 Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia kannattaa valita Oletus. Tarjolla on myös mm. uutissivusto, sosiaalinen verkko, paras tuottavuus.

2 Voit lisätä sisältöä sivustolle kohdasta Lisää sisältöä. Sisältöä voi lisätä selaamalla kategorioita eri aihealueista tai valita keskeisistä vimpaimista eli yleisisimmin käytettävistä. Voit lisätä myös RSS-syötteitä kohdasta Lisää syöte.

3 Keskeiset vimpaimet Netvibesiin voit lisätä monia erilaisia widgetteja ja niin monta kuin haluat. Voit myös siirrellä widgetteja haluamiisi kohtiin ja välilehdeltä toiselle. Lisätäksesi vimpaimen klikkaa Lisää-painiketta.

4 Sähköposti Säätiedot Muistiinpanot Tehtävälista

5 Flickr- kuvat Twitter virta Facebookin uutisvirta

6 Tiedonhaku

7 Voit lisätä RSS-syötteen kohdasta Lisää syöte. Kirjoita RSS-syötteen osoite laatikkoon ja klikkaa Lisää syöte-painiketta. Paina Lisää-painiketta lisätäksesi RSS-syötteet sivustollesi. Lisättyäsi syötteen se näyttää tältä.

8 Sivuston ulkoasun muokkaaminen Voit helposti muuttaa sivuston nimeä klikkaamalla nimeä ja kirjoittamalla sen tilalle uuden nimen.

9 Klikkaamalla Asetukset kohtaa pääset muokkamaan sivuston ulkoasua.

10 Pääset muokkaamaan yksittäisiä välilehtiä ja klikkaamalla Muokkaa tekstiä. Muokkaus- valikosta voit jakaa sivun esim. Facebookiin, muuttaa vimpainten yleisasettelua ja poistaa välilehden.

11 Klikkaamalla Kojelaudat ja sen alta Hallitse pääset muuttamaan: sivustojasi koskevia yleisiä ja Netvibes- tilisi tietoja lisäämään profiilikuvan, muuttamaan salasanaa poistamaan Netvibes –tilin


Lataa ppt "Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google