Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: " Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle."— Esityksen transkriptio:

1

2  Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle sopiva?  Tarvitsetko vielä tavuviivoja tai suurempaa tekstiä?  Pyydä neuvoja ja vinkkejä opettajalta.  Muista myös lukudiplomikirjat!

3  Lue kirjaa opettajan antamien ohjeiden mukaan.  Merkitse lukiessasi kirjaan tarralapuin kiinnostavia, jännittäviä, pelottavia, liikuttavia ja yllättäviä kohtia.  Merkitse myös henkilöitä, esineitä ja tapahtumapaikkoja.

4  1. Tuunaa oma kirjakassisi.  Kassista täytyy löytyä ainakin  Kirjan nimi  Kirjailija  Lukija  Voit myös koristella kassia kirjaan liittyvin kuvin tai tekstein. Urpo ja Turpo Hannele Huovi

5  Selaa lukemaasi kirjaa ja tutki merkitsemiäsi kohtia.  Etsi kassiin kirjaan liittyviä esineitä.  Muista kirjan  Henkilöt  Tapahtumat  Tapahtumapaikat  Valmistaudu kertomaan kuulijoille, miten kukin esine liittyy kirjan henkilöihin tai tapahtumiin.  Voit myös piirtää jonkin esineen, jos sitä ei voi laittaa kassiin tai tuoda luokkaan.

6  Kirja: Urpo ja Turpo valokuvaajina

7  Mieti huolella, missä järjestyksessä otat esineet kassista. Huom! Alkuun jotain erityisen kiinnostavaa...  Ota esineet yksi kerrallaan kassista ja kerro niiden avulla omin sanoin kirjan tapahtumista ja henkilöistä.  Voit halutessasi myös pukeutua itse teemaan sopivasti.


Lataa ppt " Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google