Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen"— Esityksen transkriptio:

1 Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen
Viestintäohje Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen

2 Kaikille eväät elämään - avustusohjelma eriarvoisuuden vähentämiseksi on STEA:n rahoittama ja Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima 3,5-vuotinen ohjelma. Ohjelma toimii vuosina 2017–2020 ja sen tavoite on edistää lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia, vähentää eriarvoisuutta ja torjua ylisukupolvista syrjäytymistä. Ohjelma kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön Suomi 100 -avustusohjelmaan.

3 Ohjelmassa on mukana 23 lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa työskentelevän järjestön kehittämishanketta. Lastensuojelun Keskusliitto koordinoi ohjelman toteutusta ja tukee hankkeiden kehittämistyötä, osaamista ja verkostoitumista sekä viestii hankkeiden tuloksista ja vaikutuksista.

4 Ohjelman visuaalinen ilme
Ohjelman visuaalinen ilme perustuu logoon ja Lastensuojelun Keskusliiton väreihin Kaikille eväät elämään -ohjelman logoa käytetään ohjelmaan liittyvässä viestinnässä oman hankkeesi ja/tai järjestösi logon yhteydessä STEA:n tai STM:n logoa ei käytetä ohjelman viestinnässä ollenkaan Lastensuojelun Keskusliiton logoa käytetään silloin, jos kerrotaan Kaikille eväät elämään -ohjelmasta, mutta sitä ei tarvitse käyttää yksittäisen hankkeen esittelyssä

5 Kaikille eväät elämään -logot
Lähtökohtaisesti käytetään 4-väristä sinivihreää logotyyppiä. Muita käytetään tarpeen vaatiessa. Kaikista logotyypeistä löytyy myös eps-tiedostot, pyydä niitä tarvitessasi LSKL:n viestinnästä! 4-värinen png-tiedosto; käytä valkoisella tai vaalealla pohjalla Mustavalkoinen png-tiedosto; käytä valkoisella tai vaalealla värillisellä pohjalla 4-värinen png-tiedosto negatiivina; käytä värillisellä pohjalla Mustavalkoinen png-tiedosto negatiivina; käytä värillisellä pohjalla

6 Lastensuojelun Keskusliiton logot
4-värinen png-tiedosto; käytä valkoisella tai vaalealla pohjalla Mustavalkoinen png-tiedosto; käytä valkoisella tai vaalealla värillisellä pohjalla Lastensuojelun Keskusliiton logoa käytetään ohjelman viestinnässä silloin, kun viestitään koko ohjelmasta. Yksittäisen hankkeen viestinnässä sitä ei tarvitse käyttää, mutta sitä saa halutessaan käyttää silloinkin. Saat logot käyttöösi tästä PowerPoint-pohjasta kopioimalla tai tallentamalla hiiren oikealla näppäimellä (Tallenna kuva). Muita logoversioita saat tarvittaessa Lastensuojelun Keskusliiton viestinnästä.

7 Kaikille eväät elämään -PowerPoint-pohja
Tätä PowerPoint-pohjaa voit käyttää vapaasti Kaikille eväät elämään – ohjelmaan tai omaan hankkeeseesi liittyvässä viestinnässä PowerPoint-pohjassa on monia asetteluvaihtoehtoja, jotka löydät klikkaamalla vasemmalla haluamaasi diaa hiiren oikealla näppäimellä (> Asettelu) Pohjavaihtoehdoissa on mukana kuvavaihtoehtoja, mutta voit myös valita kuvan itse, ja sijoittaa pohjissa valmiina oleviin kuvalaatikoihin PowerPoint-pohjan otsikkosivuvaihtoehtoja on kaksi ja molemmissa on valmiit kuvapaikat oman hankkeesi/järjestösi logolle

8 Logojen käyttö otsikkodioissa
Otsikkodioihin voit lisätä oman hankkeesi logon tai muun kuvan valmiisiin logopaikkoihin (ks. alla). Voit poistaa ne logopaikat, joita et tarvitse.

9 Valmiiden logopaikkojen hyödyntäminen
Otsikkodiassa on valmiiksi paikat logoille. Paikkoja voi hyödyntää halutessaan  klikkaa kuvaketta ja valitse tiedostoista logo. Logon olisi hyvä olla jo valmiiksi oikean kokoinen eli tässä tapauksessa: Pystylogojen korkeus 3 cm Vaakalogot leveys 6 cm Kun olet valinnut logon, mene Muotoile-välilehdelle ja valitse ”Palauta kuva” – pudotusvalikosta ”palauta kuva ja koko”. Jos logo on valmiiksi oikean kokoinen, kuva asettuu oikein paikoilleen. Jos kuva on isompi, täytyy se muuttaa: Muotoile-välilehti Rajaa-kuvakkeen vieressä kuvakoon muuttaminen. HUOM!

10 Logon lisääminen ”Lisää”-toiminnolla
Valitse ylävalikosta ”Lisää” Valitse ”Kuvat” ja tiedostoista sopiva logo Muuta tarvittaessa logon koko  Muotoile-välilehti  Rajaa- kuvakkeen vieressä kuvakoon muuttaminen Pystylogojen korkeus 3 cm Vaakalogot leveys 6 cm Vie logo otsikkodiaan merkittyjen logopaikkojen päälle. (Voit poistaa logo-paikan selkeyttääksesi diaa. Huom! Esitystilassa tyhjiksi jääneet logopaikat eivät näy. HUOM!

11 Voit käyttää omaa taustakuvaa dioissa
Voit käyttää omaa taustakuvaa dioissa. Kuvan voit vaihtaa vasemmassa palstassa haluamasi dian kohdalla valitsemalla hiiren oikealla painikkeella vaihtoehdon Muotoile tausta. Ohjelman logoa voit käyttää myös kuvan päällä.

12 Ohjelman väripaletti Tässä logopohjassa on esimääriteltynä ohjelman värimääritykset esimerkiksi fonteissa ja kaavioissa. Ne ovat samat kuin Lastensuojelun Keskusliiton viralliset värit Värien RGB-määritykset näet myös vierestä, niiden avulla löydät tarvittaessa oikeat värit muissa Office-ohjelmissa Pääasiassa käytetään keskiriviä, muut ovat tehostevärejä

13 Värillisiä välidioja voit käyttää esimerkiksi asian tiivistämiseen tai esityksen rytmittämiseen


Lataa ppt "Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google