Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita kirjautumalla sisään ja menemällä oman osaston etusivulle. Katso sivun vasempaan laitaan. Näet siellä kohdan ”Admin” jonka alapuolella lukee ”Luo uusi uutinen.” Paina siitä.

3 Kun luot uutisen sinun täytyy kirjoittaa jokin otsikko. Uutisen kielen pystyt vaihtaa kohdassa ”Kieli.” Vaihtoehtoina on suomi, ruotsi tai englanti. Voit lisätä tarvittaessa Youtube videoita.Kuvan saat lisätty uutiseen kohdassa ”Pääkuvat.”

4 Kohdassa ”Sisältö (Muokkaa yhteenvetoa)” voit lisätä sisältöä uutiseen.Voit myös lisätä kuvia ja linkkejä sisältöön. Kohdan ”Ryhmät” avulla päätät missä osastossa tai ryhmässä julkaiset uutisen.

5 Kohdassa ”Tietojen näkyvyys ryhmille” voit valita onko uutinen julkinen vai yksityinen. Kykenet myös lisäämään tiedostoja uutiseen. (Jos välttämättä haluat uutisen linkiksi osastosi vasempaan valikkoon rastita ”Tarjoa valikkolinkki” kohta.) Kun olet valmis paina ”Tallenna” painiketta.

6 Kun uutinen on valmis se näyttää tältä. Pystyt muuttamaan vielä uutista painamalla ”Muokkaa” painiketta uutisen otsikon alapuolelta. Löydät uutiset osastosi vasemmasta valikosta painamalla ”Uutiset” kohdasta. Uutiset myös näkyvät etusivulla.

7 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google