Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Televisiot.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Televisiot."— Esityksen transkriptio:

1 Televisiot

2 Television historia Ensimmäiset yleiset televisiolähetykset mustavalkoisina Saksassa 1934. Televisio tuli Suomeen 1950-luvulla ja ensimmäinen lähetys Helsingissä. Televisiota kutsuttiin näköradioksi >

3 Television teko Vuonna 1926 skotlantilainen John Logie Baird keksi ensimmäisenä muuttamaan liikkuvan kuvan sähköiseksi signaaliksi valokennon avulla, ja kehitti ensimmäisen laitteen, jolla signaali voitiin näyttää kuvana. Ääni lähetettiin erikseen radiotekniikalla ja synkronoitiin vastaanottimessa. Vuonna 1927 venäläinen keksijä Léon Theremin kehitti kuvan lomituksen jolla saadaan pienennettyä kuvan välkyntää. Vuonna 1944 John Logie Baird sai toimimaan ensimmäisen täysin sähköisen väritelevisiovastaanottimen näytön.

4 Televisiot ennen Televisiot 1950-luvulla olivat aika pieniä jos vertaa nykyajan televisioon. Silloin oli todella hyvä jos televisiolla oli 20” näyttö ja nyt se on jo aika pieni. Vain rikkaat saivat television.

5 Televisiot nyt Tämän päivän televisiot ovat todella isoja verrattuna 1950-luvun televisioihin. Nykyään melkein joka perheen olohuoneesta löytyy 50” televisio.

6 Television sisältö Televisiossa on maksuttomia kanavia ja kaupallisia kanavia. Suomessa maksuttomia kanavia ovat kaikki YLEn kanavat esim. Yle TV2, Yle Teema jne. Televisiossa näytetään paljon erilaista sisältöä esim. uutisia, televisiosarjoja, urheilulähetyksiä ja elokuvia. Televisiossa näkyy paljon mainoksia ja mainokset kestävät yleensä noin 10 minuuttia tuntia kohden.

7 Video television historiasta

8 Lähteet ja kuvalähteet
Kuvat joista ei ole lähdettä otettu Google kuvahausta.


Lataa ppt "Televisiot."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google