Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi."— Esityksen transkriptio:

1 VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi ylös   Käy parin kanssa läpi vuorotellen kysellen toisiltanne

2 Voimavarojen talo 1. KERROS: Kuka olet? Mitä sinulle kuuluu? Kerro jokin tunne, jonka olet tänään tuntenut? 2. KERROS: Mitkä asiat ovat tuottaneet sinulle hyvää mieltä viimeisen viikon aikana? Miten rentoudut? 3. KERROS: Millaiseen yhteiseen toimintaan osallistut mielelläsi? Millaisessa ryhmässä sinun on helppo ilmaista mielipiteesi? 4. KERROS: Kun haluat tai et halua jotain, miten ilmaiset sen muille? Mihin kaipaat tukea tai apua tällä hetkellä? 5. KERROS: Mitä kolmea ominaisuutta arvostat itsessäsi?

3 Purku ja kotitehtävä Jatka keskustelua parin kanssa tai mieti itseksesi:  Millainen olo sinulla on nyt, keskustelun jälkeen?  Mihin keskustelussa esiin tulleeseen asiaan haluat vielä palata/jäikö jokin mietityttämään? -> muista myös, että voit aina kertoa huolesi esim. ryhmänohjaajalle, opolle, terveydenhoitajalle tai kenelle tahansa aikuiselle (myös meille nuorisotyön harjoittelijoille saa tulla juttelemaan), jos jokin jäi mietityttämään!! Sopikaa parin kanssa jokin rentoutustapa, jonka molemmat toteutatte tahoillanne tänään 


Lataa ppt "VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google