Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HOPS-työpaja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HOPS-työpaja."— Esityksen transkriptio:

1 HOPS-työpaja

2 Aloitus Mene weboodin nettisivuille: https://oodi.aalto.fi/a/
Kirjaudu weboodiin tunnuksillasi. Klikkaa vasemmasta valikosta ”HOPS”. Klikkaa ”Luo uusi HOPS”. Valitse tutkintorakennepohjaksi: Kemiantekniikan kandidaattiohjelma 2017-

3 Perusopintojen valinta 1
Valitse pääaineesi ja sivuaineesi mielenkiintosi mukaan ja klikkaa ”Tallenna”. (Voit halutessasi muuttaa valintojasi myöhemmin.) HOPSissa näet automaattisesti kaikille yhteiset perusopinnot ja pääaineopinnot.

4 Perusopintojen valinta 2
Valitse toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen koe (suomi tai ruotsi) perusopintoihin klikkaamalla ”Lisää”. Jos suomi on toinen kotimaisesi, suoritat vain kokeet. Jos ruotsi on toinen kotimaisesi, kokeet kuuluvat perusopintoihin ja kurssin voit sisällyttää vapaa valintaisiin. Ennen kurssia on lähtötasotesti, joka määrittää ruotsin kurssin tarpeen. Jos sinut on vapautettu ruotsista, sinun tulee suorittaa mikä tahansa kielen kurssi (peruskurssi käy), kunhan se ei ole äidinkielesi.

5 Perusopintojen valinta 3
Matematiikka (Differentiaali- ja integraalilaskenta 1 ja Todennäköisyyslaskennan ja tilastotieteen peruskurssi) Fysiikka (Termodynamiikka ja Aineen rakenne) Ohjelmointi (Kemiantekniikan ohjelmointikurssi/Ohjelmoinnin peruskurssi/Ohjelmointi 1) Aalto-opinnot (yksi kurssi mielenkiintosi mukaan)

6 Perusopintojen valinta 4
Muista määrittää suoritusaikataulu kullekin kurssille sivun oikeasta laidasta klikkaamalla ”Määritä aikataulu/laajuus” tai ylhäältä kohdasta ”Aikataulu”! Merkitse oikeat periodit (osa on valmiiksi bouldattu, osan joudut selvittämään weboodista klikkaamalla kurssin koodia) ja klikkaa ”Tallenna”. HUOM! Osa bouldatuista periodeista on väärin – tarkista itse oikeat periodit kyseisen kurssin kohdalta

7 Pakollinen vieras kieli
Aukaise selaimeesi Kielikeskuksen osoite: Klikkaa vasemmasta valikosta ”Opetus” ja valitse haluamasi kieli ja kurssi, jonka lisäät HOPSiin klikkaamalla HOPS:issa ”Lisää”. HUOM! Kielen on oltava CEFR- tasoltaan vähintään B1, mutta englannissa vähintään B2. Valinnat tehtyäsi sinulla on perusopinnot kasassa ja voimme siirtyä eteenpäin pääaineeseen.

8 Pääaineopintojen valinta 1
Lisää matematiikka (Differentiaali- ja integraalilaskenta 2 ja Matriisilaskenta) klikkaamalla ”Lisää”, kuten aiemmin Materiaalitiede ja –tekniikka pääaineessa lisää myös yksi kemian kurssi klikkaamalla ”Lisää” kohdassa ”Vaihtoehtoisuus” Huomioi, että kandidaatin työ tehdään syksyllä (I-II) tai keväällä (III-V)

9 Pääaineopintojen valinta 2
Bio- ja kemiantekniikan pääaineessa valitse Lisää-napin kohdalta avautuvasta valikosta pääaineeseesi kuusi kurssia seuraavista Tämän jälkeen pääainevalinnat on tehty, ja voidaan siirtyä sivuaineen valintaan

10 Sivuaine Aukaise selaimeesi sivuaineopas : Valitse mielenkiintosi mukaan korkeakoulu ylävalikosta ja tutki korkeakoulujen sivuaineita ja niiden sisältöjä oikeasta valikosta. Kun olet tehnyt valintasi, lisää sivuaine HOPSiin kohdasta ”Lisää opintojaksoja kohtaan…” Kirjoita ”Nimi tai tunniste” kenttään haluamasi sivuaineen koodi (löytyy sivuaineoppaasta) ja klikkaa ”Lisää HOPSiin”. Voit joutua lisäämään kursseja yksitellen sivuainevalinnan jälkeen tai tekemään muita valintoja sivuainekohtaisesti.

11 Vapaasti valittavat opinnot
Kun olet saanut sivuainevalintasi valmiiksi, siirry valitsemaan vapaasti valittavia opintoja klikkaamalla ”Lisää opintojaksoja kohtaan ”Vapaasti valittavat opinnot””. Hyviä vinkkejä kursseista saat esimerkiksi sivuaineoppaasta ja Kielikeskuksen sivuilta. Voit myös hakea kursseja mielenkiintosi mukaan weboodin tarjonnasta. Voit hakea opintojaksoja nimen ja organisaatio perusteella mielenkiintosi mukaan.

12 Kun koet olevasi valmis
Kun sinulla on 180/180 opintopistettä, muuta HOPS ensisijaiseksi ja lähetä se kommentoitavaksi Aino Pesolalle DL on Laita nimi osallistujalistaan ennen kuin lähdet!


Lataa ppt "HOPS-työpaja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google