Hyvinvointia työmaailmaan liikunnan ja mielen hyvinvoinnin kautta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Terapeuttinen hevostoiminta voimaantumisen mahdollistajana Tietoisku Mielenterveysmessuilla Ilo Elää Hyvinvointipalvelut
Advertisements

Terveys 2000 –seurantatutkimus: fyysisen aktiivisuuden ja kunnon osatutkimus.
KEUDA 1 Keudan aikuisopisto Hyvinvointialat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info.
Nuorisotakuu nuorisotoimen näkökulmasta Nuorisotoimen ylitarkastaja Kirsi-Marja Stewart, Opetus- ja kulttuuritoimi.
Hippiäiset Varhaiskasvatussuunnitelma vuotiaiden sisarusryhmä Pieni, kodikas päiväkoti Päiväkotihistoriaa 40 vuotta, Hippiäiset 2004 alkaen.
KOHTI VAIKUTTAVUUDEN TODENTAMISTA Voimaa työhön –lautapeliin liittyvät asiakaskyselyt ja tutkimus Mindgame
MYK Päivätoiminnan sisällön kehittäminen Päivätoiminnan laajentuminen Vuosikello Henkilöstölle ja asiakkaille Haasteita: -Muistisairaita 1599.
8-luokan terveystiedon sisältö, suoritustavat, tavoitteet ja arviointi KILPELÄNAHO
Yhteisöllisyydellä elinvoimaa Kolmivuotinen hanke paikallisten yhdistysten, lasten ja nuorten hyväksi Oulun Seudun Leader ry | Pohjois-Pohjanmaan Liikunta.
Kummina olet korvaamaton Suomen Lähetysseuran kummityö on kanava, jonka kautta voimme parantaa lasten asemaa ympäri maailmaa.
Urheilulähetystyö on tuonut iloa Mongoliaan vuodesta 2014.
LAPSEN ITSEARVIOINTI Alueelliset koulutukset Itäinen, Pohjoinen ja Eteläinen alue Syksy 2016.
Mikkeli Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
Maunula-talo: Tilojen varaaminen: Varaamo Varausperiaatteet
Muuttumisen MahdollisuudeT
Perustettu vuonna 1927.
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Arviointi Hyökkälän koulussa lv
OSOITE Katuosoite/koordinaatit TILAT
SAMPPALINNAN KOULU Yksilöllisiä pedagogisen kokonaiskuntoutumisen palveluita Jorma Kauppila, rehtori
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2016
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi
Hei sinä raskaana oleva äiti,
Leikki-iän tunteet.
Ohjaamojen monialainen yhteistyö tukee pitkäaikaistyöttömien nuorten hyvinvointia Jukka Lidman, Ohjaamo Forssa.
YLEINEN TUKI TEHOSTETTU TUKI ERITYINEN TUKI YLEINEN TUKI
Kokemuksia etävalmennuksesta
Top 3 pahinta kilpailijaa personal trainer alalla.
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2018
Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi
Somalialaisten naisten toimintaryhmä Osmos 2010 kevät / SYKSY
Tutustumistreeni Nimi, ammatti, mistä tulee,
Omalla painollaan – kielikahvila
SAMPPALINNAN KOULU Yksilöllisiä pedagogisen kokonaiskuntoutumisen palveluita Jorma Kauppila, rehtori
Hanna Laitinen Hyvinvointisuunnittelija Psykologian laitos / JY
Opintopsykologi Katja Hietanen
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
shine Strong human increases new energy
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
TäsmäKoulutus ja muut osaamisen kehittämisen palvelut
Liiketalouden koulutusohjelma Helsinki Tarja Jokinen
Avustussääntö Hyvinvointipalvelut Vanhusneuvosto
Taikapuhe Oy Riitta-Liisa Kanniainen
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN RYHMÄÄN – VERTAISUUDESSA ON VOIMAA!
Kehittämismatriisi Resurssit (miten resursoidaan?)
VÄHÄN LIIKKUVIEN AKTIVOINTI
Laadukas verkkototeutus -valmennus Syksy 2018
Työpaja 4: Maakuntien tarpeet valtakunnallisille sote toimijoille
Psykologi Vilhelmiina Välimäki
Oulujoella on perhekeskus
Ajanhallinta opiskelussa
Mitä jokaisen ammattilaisen tulee osata ja tietää nepsystä?
Liikuntaluokalle Nurmon yläasteelle syksyllä 2019
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
Osallisuuden toimintamalli
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
HyMinä – hyvinvoiva minä Porukalla hyvinvointia?
Oppilaat ja opetussuunnitelma 2016.
Arkeen Voimaa (CDSMP) - ohjelma
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
IkäArvokas-hanke Löytävää vanhustyötä edistämässä
Kotikuntoutus liikunta- ja toimintakyvyn tukena
Ammattikorkeakouluopinnot​
Kotipolku Kotipolku tarjoaa viittomakielistä kotipalvelua pirkanmaalaisille kuulo- ja kuulonäkövammaisille asiakkaille heidän asuin- ja toimintaympäristöissään.
Esityksen transkriptio:

Hyvinvointia työmaailmaan liikunnan ja mielen hyvinvoinnin kautta. Yhteistyössä Heidin hyvinvointipalvelut ja Easel® -Coach -työnohjaaja Tanja Vähä

TyöHyvinvointia yhteisöille ja yrityksille Personal trainer Heidi Lumiaho ja Easel® Coach -työnohjaaja Tanja Vähä tarjoavat Teille yhteistyössä suunniteltua pakettia tyky – ja tyhy – päiviin sekä erilaisiin virkistystapahtumiin. Heidi Lumiaho, 37v. on koulutukseltaan yhteisöpedagogi, sosionomi ja Trainer4you personal trainer (2017) ja käynyt useita lyhytkoulutuksia vuorovaikutustaitoihin ja ihmisen psykologiaan liittyen. Työkokemusta Heidillä on vauvasta vaariin, painottuen lapsiin, nuoriin ja perheisiin. Heidin vahvuutena on myönteinen elämänasenne ja sen aktivoiminen asiakkaassa ja laaja kokemus eri alan työtehtävistä ja työyhteisöistä. Tanja Vähä, 37v. on koulutukseltaan kampaaja, Nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaaja, Easel® ohjaaja sekä Easel® Coach -työnohjaaja. Tanja on erityisesti vuorovaikutus-, ja tunnetaitoihin perehtynyt Coach. Tanja auttaa asiakasta ymmärtämään itseään ja omaa toimintaansa, sekä kohtaamaan työn tuomia haasteita. Tanjan toimintaa ohjaavia arvoja ovat aito läsnäolo ja vuorovaikutus.

Tarjoamme Teille räätälöidyn ohjelman vastaamaan tarpeitanne Tarjoamme Teille räätälöidyn ohjelman vastaamaan tarpeitanne. Kysy tarjousta! Ohessa malliesimerkkejä! ”Voimapaketti”: Easel ® –ohjaus 1,5 - 2 h, liikunnallinen hetki 50 min ja terveellinen välipala Kesto noin 3-4 tuntia. Easel® -ohjauksen avulla pohdimme työssä ja arjessa jaksamista vahvistaen ohjattavien itsetuntemusta ja antaen työkaluja työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Liikunnallinen tuokio ryhmän toiveiden mukaan. Valittavana on esim. kehonhuoltoa keppijumpan ja venyttelyn avulla, virkistävä kävelylenkki lähimaastossa, treeni kadulla tai metsässä, kahvakuulatreeni, kehonpainojumppaa tai toiminnallinen harjoittelu, jossa mukana muun muassa traktorin renkaita, kahvakuulia ja painoja. Kaikkien treenien kesto noin 50 minuuttia. Terveellinen välipala sovittuun väliin. Menu: Fetasalaattia, Coctail –piirakoita, siemennäkkäriä, kahvi tai terveellinen Piparminttutee sekä kivennäisvettä. Setin hinta 320 € (sis. ALV24%) (max kuusi henkilöä) Isommalle ryhmälle kysy tarjous! Hintaan lisätään matkakulut Rantsilasta 0,41€ / km + ALV24%

RENTOFIILIS –paketti : Easel® –ohjaus 1,5-2h, rentoutumisharjoitus 60 min mukana eteeriset öljyt (Young living), palauttava välipala. Easel® -ohjauksen avulla paneudutaan etenkin elämässä tavoiteltavaan tasapainoon ja rauhaan, voimavaroihin. Rentoutumisharjoitus koko keholle kynttilän valossa ja eteeristen öljyjen tuoksuja hyväksi käyttäen, kesto noin 60 minuuttia Tarjolla rauhoittavaa teetä, terveellinen ja palauttava smoothie Setin hinta 300 € (sis. ALV24%) (max kuusi henkilöä) Isommalle ryhmälle kysy tarjousta! Hintaan lisätään matkakulut Rantsilasta 0,41€ / km + ALV24%

Tanjalta tai Heidiltä tilattavat yksittäiset palvelut Tanja Vähä: Easel® Coach - työnohjaus työhyvinvointia tukemaan: yksilöohjaus 90 min 110€ / hlö ja ryhmäohjaus alkaen 200€ 2-3h (ryhmäkoosta riippuen). Hinnat sis. alv 24% Heidi Lumiaho: Liikunnallinen tuokio valinnan mukaan: 80€ - 100 € (sis. 24%), pienryhmävalmennus esim. viisi tapaamiskertaa liittyen terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan sekä psyykkiseen valmennukseen. Ryhmätoiminta tukee työssäjaksamista (hinta määritellään erikseen) Matkakulut lisätään hintaan kummankin palveluntarjoajan kohdalla. Voit kysyä myös räätälöityjä Teille sopivia paketteja.

Yhteystiedot Yhteispaketeista voit tiedustella kummaltakin palveluntarjoajalta, ja yksittäisiä palveluita suoraan häneltä, kenen palvelusta on kyse: Heidi Lumiaho, Heidin hyvinvointipalvelut, Y-tunnus: 2754912-4, Rinnetie 8, 92500 RANTSILA. Puh. 044 285 7755, heidi.lumiaho@gmail.com Facebook & Instagram: Heidin hyvinvointipalvelut Easel® Coach -työnohjaaja Tanja Vähä, Kotieläinpiha Saparo, Y-tunnus: 1458428-9 Keräläntie 294, 92500 RANTSILA, Puh. 040 7650 337, kotielainpihasaparo@gmail.com Facebook ja Instagram: Kotieläinpiha Saparo