Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen"— Esityksen transkriptio:

1 Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
SAKU ry 2020: Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen

2 Miksi SAKU ry on olemassa?
TOIMINTA-AJATUS Miksi SAKU ry on olemassa? SAKU ry edistää työ- ja toimintakykyisyyttä, hyvinvointia, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa ammatillisessa koulutuksessa liikunnan ja kulttuurin keinoin.

3 Mitkä periaatteet ohjaavat toimintaamme?
TOIMINTAPERIAATTEET Mitkä periaatteet ohjaavat toimintaamme? jäsenlähtöisyys kumppanuus muutosvalmius vaikuttavuus

4 Laajaa toimintaa, selkeitä kokonaisuuksia
TOIMINNAN SISÄLLÖT Laajaa toimintaa, selkeitä kokonaisuuksia LIIKKUVA AMIS OSALLISTUVA AMIS TYÖKYKYINEN AMIS HYVINVOIVA HENKILÖSTÖ ARJEN ARKKI -PALVELUTOIMINTA JÄRJESTÖTOIMINTA

5 Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet
STRATEGISET VALINNAT Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet Kattava jäsenpeitto on turvattava. Yhteyshenkilöiden onnistuminen tehtävässään on edellytys SAKU ry:n toiminnalle. SAKU ry:n toiminnan ensisijainen tavoite on opiskelijoiden työ- ja toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen. Vaikutamme opiskelijoihin kuitenkin pääasiassa henkilöstön kautta.

6 Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet
STRATEGISET VALINNAT Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet Hyvinvoinnin edistämisen työkenttä on laaja: SAKU ry:llä asiantuntijarooli: liikunnan ja kulttuurin hyödyntäminen opiskelijahyvinvoinnin ja osallisuuden välineenä, työkykytaitojen huomioiminen opetuksessa, tutortoiminta ja ryhmäyttäminen sekä asuntolatoiminnan kehittäminen. Hyvinvoinnin muiden osa-alueiden osalta olemme tiedon kerääjiä ja jakajia. SAKU ry KOKOAA, KOORDINOI ja KANAVOI. Opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen on yhteistyötä. Tarjoamme kumppaneille ammatillisen koulutuksen osaamista ja olemme aktiivinen hankekumppani.

7 Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet
STRATEGISET VALINNAT Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet Liikunnan edistämisessä huomioimme toiminnan erilaiset kohderyhmät. Huomioimme myös muut osallistumisen tavat: tapahtumajärjestelyissä mukana oleminen on yksi tapa osallistua liikuntatoimintaan. Jos halutaan tavoitella suuria joukkoja, toimintaa tarvitaan sinne, missä ihmiset valmiiksi ovat. > Kehitystyön painopisteenä paikallinen toiminta.

8 Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet
STRATEGISET VALINNAT Toiminnan painopisteet ja kehittämiskohteet Muistamme: pieni on kaunista! Toteutunut pieni juttu on parempi kuin toteutumatta jäänyt iso. Järjestön toiminta on jo nyt laajaa; uusia toimintoja otetaan mukaan harkiten. Keskitymme uuden keksimisen sijaan nykyisen toiminnan juurtumisen ja levittämisen tukeen.

9 Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen.
SAKU ry:n VISIO Tavoitteemme vuonna 2020 Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen.


Lataa ppt "Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google