Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SAMPPALINNAN KOULU Yksilöllisiä pedagogisen kokonaiskuntoutumisen palveluita http://blog.edu.turku.fi/samppalinna/ Jorma Kauppila, rehtori jorma.kauppila@turku.fi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SAMPPALINNAN KOULU Yksilöllisiä pedagogisen kokonaiskuntoutumisen palveluita http://blog.edu.turku.fi/samppalinna/ Jorma Kauppila, rehtori jorma.kauppila@turku.fi."— Esityksen transkriptio:

1 SAMPPALINNAN KOULU Yksilöllisiä pedagogisen kokonaiskuntoutumisen palveluita Jorma Kauppila, rehtori

2 YLEISTÄ KOULUSTA Koulussa on
Noin 90 oppilasta, 16 opettajaa, 9 koulunkäynninohjaajaa, ohjaaja, koulukuraattori, koulupsykologi, terveydenhoitaja, lääkäri ja koulusihteeri, kouluvaari ja lukumummi Koulun kanssa samoissa tiloissa toimii myös Urheilupuiston päivähoitoyksikön ryhmiä

3 KOULUUN PÄÄSEE Lisäksi oppilailla on yleensä muita haasteita.
Laaja-alainen oppimisvaikeus, joka ilmenee kielellisen, muistin, hahmottamisen ja psyykkisen toimintakyvyn alueilla. yleinen heikko koulumenestys ja vaara syrjäytyä perusopetuksesta Lisäksi oppilailla on yleensä muita haasteita.

4 YHTENÄISTÄ Yhtenäinen peruskoulu 1 – 9 luokat
Koulu toimii yksilöllistettyjen oppimäärien kehittämis- ja oppimiskeskuksena Turussa tarjoten asiantuntija-palveluitaan muille kouluille. Opitaan noin 10 oppilaan perusopetusryhmissä. Koko koulu kasvattaa.

5 YKSILÖLLISTÄ Oppilas voi opiskella yksittäisissä oppiaineissa niin yleisten- kuin yksilöllisten oppimäärien mukaan. Oppilailla on HOJKS iPadit käytössä Oppilaiden harrastus- ja vapaa-ajantoimintoja tuetaan. Koulussa toimii kolme kerhoa.

6 ELÄMÄÄ HALTUUN Samppalinnan koulussa oppilaan jatko-opintomahdollisuudet ovat hyvin varmalla pohjalla. Koulusta mennään ammatilliseen koulutukseen. Saattaen vaihtaen yksilöllisesti.

7 TUKEA Erityisluokanopettaja, ohjaaja, avustaja
Pieni ryhmä / paljon aikuisia Eriyttäminen, tukiopetus, samanaikaisopetus, kerhotoiminta, oppilaanohjaus Pedagoginen kokonaiskuntoutuminen Oppilashuoltopalvelut Moniammatillinen yhteistyö Verkostotyö Yksilöllistä, kokonaisvaltaista kasvamista ja oppimista

8 SAMPPALINNA KOULUSSA OPISKELLAAN JA OPITAAN ELÄMÄÄ VARTEN


Lataa ppt "SAMPPALINNAN KOULU Yksilöllisiä pedagogisen kokonaiskuntoutumisen palveluita http://blog.edu.turku.fi/samppalinna/ Jorma Kauppila, rehtori jorma.kauppila@turku.fi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google