Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Top 3 pahinta kilpailijaa personal trainer alalla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Top 3 pahinta kilpailijaa personal trainer alalla."— Esityksen transkriptio:

1 Top 3 pahinta kilpailijaa personal trainer alalla.
Pahimmat kilpailijat Top 3 pahinta kilpailijaa personal trainer alalla.

2 Top 1 Fitfarm Pahin kilpailija alalla olisi varmasti Fitfarm. Fitfarm on todella suuri yritys, joka tarjoaa personal trainer palveluja, erilaisia ruokavalioita, kunto-ohjelmia, sekä myy urheilijoille tarkoitettuja lisäravinteitaa. Fitfarm olisi pahin kilpailija siksi, koska heillä on mainetta, kisamenestystä ja julkisuuden henkilöitä, kuten jari ”bull” mentula ja jutta gustafberg. Moni ystäväni on kokeillut tämän yrityksen palveluja ja on pitänyt hyvänä.

3 Top 2 GOGO Gogo kuntosaliyritys tarjoaa, todella monipuolisia palveluja. Olen itse käynyt nuorempana pitkään gogo:n saleilla. Hintaahan näillä on, mutta laadun kyllä huomaa. Gogo tarjoaa monipuolista personal trainer palveluita, ruokavaliota, kunto-ohjelmia, sekä erilaisia paketteja tarkoittettuna, jokjo kunnon kohotukselle, laihtumiselle tai melkeinpä mihin vain.

4 Top 3 Fitmaker Fitmaker on yksityinen personaltrainer palveluita tarjoava yritys. Palveluja on tarjolla perus personal trainer tapaamisia, ruokavalio valmennusta, sekä kehon huoltoon liittyviä vinkkejä.

5 Valinnat Valitsin Fitfarmin ja Gogon pahimmiksi kilpailijoiksi, siksi että ne ovat suuria kaupallisia yrityksiä, joita moni käyttää niiden helppouden ja saatavuuden takia. Fitmakerin valitsin, koska se on facebookissa paljon tykkäyksiä saanut yksityinen personlatrainer.


Lataa ppt "Top 3 pahinta kilpailijaa personal trainer alalla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google