“Aluekehittäjä parhaasta päästä.” Etelä-Karjalan liiton rahoittamia hankkeita koskeva asiakastyytyväisyyskysely Järjestettiin huhtikuussa 2014, toteutettiin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Advertisements

Tolkkua työaikoihin – kampanjan lähtötasokyselyn tuloksia Tarja Arkio Asiantuntija.
Jumalan kanssa.
Tietoturvallisuuden huonetaulu
NYKYTILAKARTOITUS HANGOSSA - KOTIHOIDON ASIAKKAAN KÄYTÖSSÄ OLEVAT APUVÄLINEET JA TULEVAISUUDEN APUVÄLINETARPEET HENKILÖKUNNAN ARVIOIMANA (TOTEUTUS VIIKOT.
MYR:N TEHTÄVÄT 1.YHTEENSOVITTAA EU:n ja valtion rahoituksen kohdentuminen ohjelmaa rahoittaville viranomaisille (MYAK) MYAK:n tarkistus budjetin hyväksymisen.
1/2014 Vauhtia ja virikkeitä kv-suunnitelmiin - CIMOn näkökulma Mikko Nupponen Tampere Huhtikuu 2014.
Työmarkkinajärjestökysely tasa-arvosuunnitelmista ja palkkakartoituksista 2012 Akava
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Kääntäjät osana EU-viestintää
Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!
TTL Sosiaalisessa mediassa
Kokemuksia esimiestiimin työskentelystä Palvelupäällikkö Marja Hänninen Forssa
Tampereen yhdistysrakenne hanke
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Oriveden Kokoomus ry Seurakuntavaaleja vietetään vasta syksyllä, mutta jo alkuvuodesta on tehty päätöksiä koskien esimerkiksi ennakkoäänestyspaikkoja.
Via Vis – väkivaltatyöhankkeen vaikuttavuus asiakkaiden näkökulmasta "Mun stressihormonit on ainaki 90 pinnaa tullu alaspäin" Helena Parkkila, KM, tohtoriopiskelija.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Täysivaltainen osallisuus – vammaisalan tulevaisuusseminaari
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Kooste ensimmäisen aallon organisaatioiden kevään 2013 palautekyselystä
KOTITALO-LEHDEN LUKIJATUTKIMUS 2014 N971. Lehteä luetaan useampana päivänä Keskimäärin lehteä luetaan 2,2 päivänä.
T U T K I M U K S E N V A L O S S A Tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppiminen ja käyttäminen Tapaustutkimus Lions Quest –kouluttajien ja opettajien kokemuksista.
Kooste UKJ-asiantuntijaryhmien palautekyselystä
KEHITTÄMISTEHTÄVÄN SUUNNITELMA
Opossum-projektin Ohjausryhmä Ari Markkula Projektitutkija.
Tapaus Keski-Suomi MYR-neuvottelupäivät, Jyväskylä Jyväskylä Ylijohtaja Juha S. Niemelä.
– SUOMEN EKONOMILIITTO – – FINLANDS EKONOMFÖRBUND – EkonomiEsimies - Lähikoulutus: itsetuntemuksen kautta muutokseen Tahko ja
Itämeri –strategia ja toimenpideohjelmat - mitä uutta odotettavissa Itä-Suomen EAKR – toimenpideohjelman seurantakomitean kokous Kajaani, Neuvotteleva.
Viestintäsuunnitelma
Palautekysely Oodi- tuen käyttäjille 2012 Yhteenveto Oodi-tuen käyttäjille suunnatusta palautekyselystä Opiskelijarekisteri / Marjo Naumi / Palautekyselyn.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Kooste Finna-organisaatioiden palautekyselystä Finna-konsortiokokous
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Liikenne- ja viestintäministeriön ehdotus EAKR-rahoituksen käyttämiseksi laajakaistahankkeissa.
Työ- ja elinkeinokeskus EAKR- ja ESR-rahoitus Pohjois- Savossa 2007 – Microteknia, Kuopio.
Kansallisten palveluiden kehitystyön ohjaus Pekka Linna.
Itä-Suomen lääninhallitus Hankkeiden valintamenettely, välttämättömät ja hankevalintaa ohjaavat kriteerit sekä päätöksenteko EU-projektipäällikkö Timo.
Yleistä tutkimuksesta
Käyttäjäkysely osana Lahden kaupunginkirjaston palautejärjestelmää Jari Tyrväinen Kirjastotoimen apulaisjohtaja Kansallisen käyttäjäkyselyn keskustelu-
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Kysely koulukuljetusten järjestelystä lukuvuonna
Nuorten palvelut kuntoon Lapissa -hankkeen tuloksia Nuorisotoimesta vastuullisten virkamiesten kokous Marja Hanni,
Keski-Pohjanmaan liiton sidosryhmätutkimus. Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tekeminen aloitettiin vuoden 2015 marraskuussa. Pohjana käytettiin aikaisempaa.
Tietovarantojen avaaminen kunnissa. Kuntien tietotekniikkakartoituksesta saadut ensihavainnot Avoimesta tiedosta kunnissa Avoimen tiedon ohjelman ohjausryhmä.
TYÖOLOBAROMETRIN TOTEUTTAMINEN PKKY:SSÄ. Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Pohjois-Karjalan Aikuisopisto.
Kysely koulukuljetusten järjestelystä lukuvuonna
Yhteisten palvelujen asiakasohjauksen uudistaminen
Ohjaamot alle 30-vuotiaille nuorille Seinäjoki
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
TUHA-verkoston seminaarin palaute
Ohjeistus kouluttajille
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
Sote-järjestöt ovat jykevä laiva IHMISET jäsentä vapaaehtoista vertaistukijaa ammattilaista työllistettyä YHDISTYKSET.
Uskonto ja kriisit nuoren elämänkulussa
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Kuntoutuksen kuumat perunat
Keinoja jäsenten pysyvyyden parantamiseksi
Elintapaohjauksen toimintamallin ja palveluketjun kuvaus
LUKIO-TET Viherlaakson lukion ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoiden työelämään tutustuminen keväällä 2015.
ICMT-työryhmä Väliraportointi
Projektin ohjaus, seuranta ja raportointi Riitta Rautava .
Osatyökykyisille tie työelämään
Kuntoutusverkoston (KUVE) arviointikyselyn tulokset
Mistä on kyse?  Toive siirtyä paperitenteistä kokonaan sähköisiin tentteihin - Digiloikkarahaa asian eteenpäinviemiseksi Avoimia Moodletenttejä tehty.
EU-rahoitus kunnille ja maakunnille
Työhyvinvointia varhaiskasvatuksessa
Esityksen transkriptio:

“Aluekehittäjä parhaasta päästä.” Etelä-Karjalan liiton rahoittamia hankkeita koskeva asiakastyytyväisyyskysely Järjestettiin huhtikuussa 2014, toteutettiin Surveypal-ohjelmalla Kysely lähetettiin 93 hanketoiminnassa mukana olleelle henkilölle, 17 heistä vastasi siihen. Vastauksia saatiin mm. projektipäälliköiltä, talousvastaavilta ja projektisihteereiltä. Kysely rajattiin koskemaan 2010 jälkeen toteutettuja EAKR- ja MKR – hankkeita. Vastaajia pyydettiin arvioimaan mm. hakuvaihetta, aloituspalaverikäytäntöä, maksatusvaihetta ja varmennuskäytäntöä, ohjausryhmätyöskentelyä. Kohteet arvioitiin pisteillä 1 (heikko) – 5 (erinomainen), vastauksien keskiarvo vaihteli 4 ja 5 välillä.

Hakuvaihe

Hakuvaihe, avoimet vastaukset Kommunikointi asian tiimoilta oli erinomaista. Jos tuolla tasolla kaikissa hankkeissa niin hyvä. Hankkeiden käsittelyprosessista ei ole selkeää tietoa löydettävissä, toki oman kokemuksen kautta käsittelyprosessi on tiedossa. Tätä on vain vaikea projekteja valmisteleville asiantuntijoille kuvata, kun he mielellään näkevät faktatiedot jostain luettuna.

Aloituspalaveri

Aloituspalaveri, avoimet vastaukset Aloituspalaverikäytäntö on aivan erinomainen, siinä tulee käytyä läpi konkreettisesti kaikki toteuttamiseen liittyvät asiat ja se täydentää oikein hyvin meillä itsellämme pidettävää sisäistä aloituspalaveria - asiat saavat aivan erilaisen painoarvon, kun ne tulevat rahoittajan esittäminä!

Hankkeen aikana

Hankkeen aikana, avoimet vastaukset Kiitettävää toimintaa ja joustavuutta varsinkin sen suhteen, kun flat rate - malli oli niin uusi tuttavuus. Valvojaan saa aina tarvittaessa nopeastikin yhteyden, ja hänen kanssaan pystyy neuvottelemaan hankalammatkin esille tulevat asiat kuntoon.

Maksatusvaihe

Maksatusvaihe, avoimet vastaukset Ei vielä kokemusta. lomakkeisto Tukikelpoisuusohjeet ovat olleet selkeitä, ja tarvittaessa maksatuksen kanssa on pystynyt etukäteen keskustelemaan tapauskohtaiset erikoisuudet läpi.

Varmennus (vain EAKR-hankkeissa)

Varmennus, avoimet vastaukset Varmennuskäynnit ovat olleet hyvä keino esitellä projekteilla saavutettuja tuloksia.

Ohjausryhmätyöskentely

Ohjausryhmätyöskentely, avoimet vastaukset Ohjausryhmältä olisi voinut tulla enemmän konkreettista tukea. Osaa ryhmän jäsenistä ei ole juurikaan jos ollenkaan näkynyt kokouksissa. Projektipäällikkönä koen, ettei minulla ole ollut paikallisesti ns. vertaistukea eli usein on joutunut toteamaan olevansa tyhjän päällä, miten toimia, miten viedä eteenpäin hanketta ja onko suunta ennen kaikkea ollut oikea! Vaikka joukossa on ollut hyviä ja aktiivisia jäseniä, niin kokonaisuutta ajatellen on tässä kohdassa valitettavasti annettava arviot tyydyttävä. Ohjausryhmä on hyvä apu projektille - toki eri projektien välillä on vaihtelevuutta jäsenten aktiivisuudessa. Oikein toimiva ohjausryhmä antaa tarvittavan tuen projektin toteutukseen ja tarjoaa käyttöön ulkopuolisen näkokulman ja asiantuntemuksen. Etelä-Karjalan liiton edustaja osallistunut kokouksiin, mutta muiden jäsenien osallistumisessa parantamisen varaan.

Terveiset Etelä-Karjalan liitolle Kiitokset! Parhaille hankkeille kannattanee jatkossa hakea maakunnan rahoituskehysten ulkopuolelta ensisijaista EU- tai muuta rahoitusta ja siällyttää sitten vähäisiin maakunnan omiin hankekoreihin ne seuraavaksi parhaat hankkeet, jotka eivät menestyisi Euroopan tai kansallisen tason hauissa. Aluekehittäjä parhaasta päästä Osana valtakunnallista toimintaa olevan maakunnallisen toiminnan käynnistäminen Etelä-Karjalassa on ollut projektipäällikön näkökulmasta erittäin antoisa ja kiinnostava tehtävä. Erityisesti, kun on voinut tehdä toimminasta maakunnan näköisen. Ponnistus on ollut melkoinen ja täydestä sydämmestä toivonkin, että toiminta vakiinnuttaisi nyt asemansa. Työajanseuranta on lomakkeena hankala hallinnoitava, kun siihen tarvitaan työntekijän oma allekirjoitus ja esimiehen hyväksyntä, varsinkin jos on mukana useammassa projektissa ja hyväksyviä esimiehiä on samalle lomakkeelle useampia. Monilla organisaatioilla on ehkä käytössä sähköisiä työajanseurantajärjestelmiä, ja niiden kautta voisi käytäntöä yksinkertaistaa. Kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä.