Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja menemällä sille osaston etusivulle jossa on ryhmä mihin haluat liittyä. Valitse ”Toimintaryhmät” kohdasta se ryhmä mihin haluat liittyä ja paina sitä.

3 Kun olet ryhmän etusivulla paina kohdasta ”Klikkaa tästä ja hae pääsyä ryhmään.”

4 Sinulta kysytään vielä varmistus että haluatko liittyä.Jos ryhmä onkin väärä paina ”Peruuta.”Mutta jos ryhmä on oikea niin paina ”Liity.” Kohdassa ”Lisätiedot” sinun täytyy kirjoittaa jotain lisätietoa itsestäsi tai ryhmään liittymisestä.

5 Saat tämän näköisen viesti Punaiselta Ristiltä sähköpostiisi. Nyt sinun täytyy odottaa että ryhmän ylläpitäjä hyväksyy sinut ryhmän jäseneksi. Takaisin ryhmän etusivulle pääset painamalla viestissä olevista linkeistä.

6 Saat tämän näköisen viesti sähköpostiisi kun sinut on hyväksytty ryhmään.

7 Sinut on hyväksytty ryhmään kun ryhmän nimi ilmestyy kohdan ”Osastoni ja ryhmäni:” alapuolelle. Ryhmästä voit tarvittaessa erota painamalla ”Peruuta ryhmän jäsenyys.”

8 Jos haluat erota ryhmästä sinun täytyy vielä varmistaa eroaminen.Jos et halua erota paina ”Peruuta.”Mutta jos haluat erota niin paina ”Poista.”

9 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google