Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Uskonto ja kriisit nuoren elämänkulussa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Uskonto ja kriisit nuoren elämänkulussa"— Esityksen transkriptio:

1 Uskonto ja kriisit nuoren elämänkulussa
Johanna Mantere & Anna Juntunen

2 LOPPUESSEE Kirjoita 3-4 sivun reflektoiva loppuessee kurssilla käsitellyistä teemoista. Pohdi, mitä kurssilta jäi sinulle erityisesti mieleen ja miksi. Sinun ei tarvitse käsitellä esseessä kaikkia kurssin teemoja, vaan valitse esseeseen näkökulmia, jotka puhuttelivat sinua. Voit pohtia esseessäsi mm. seuraavia kysymyksiä: Miten käsityksesi nuorista, kriiseistä ja uskonnon/spiritualiteetin merkityksestä muuttui kurssin aikana? Mikä oli sinulle erityisen mielenkiintoista ja miksi? Mikä auttoi oppimistasi – mikä sitä vaikeutti? Miten arvioit omaa osallistumistasi kurssilla? Miten kurssi tuki ammatillista kasvuasi teologina? Mistä aiheesta olisit halunnut opiskella enemmän? Loppuesseessä toivomme sinun peilaavan omia ajatuksiasi niin kurssikirjallisuuteen kuin muuhunkin tutkimukseen sinua kiinnostavien aiheiden ympäriltä. Voit viitata myös kurssin esitelmiin ja luentoihin sekä muihin kurssilla käytettyihin oheismateriaaleihin. Essee palautetaan mennessä opettajien sähköposteihin ja

3 Kurssin arviointi Arvostelu: 1-5 (5=erinomainen; 4=kiitettävä; 3=hyvä; 2=tyydyttävä; 1=välttävä) Mitä vaaditaan hyvään (3) arvosanaan? - Osallistuminen luennoille ja niillä käytävään keskusteluun - Aktiivinen osallistuminen ryhmätyöhön ja oman vastuualueen hoitaminen - Loppuesseessä opiskelija reflektoi omaa oppimisprosessiaan. Hän käy vuoropuhelua kurssin teemojen ja tutkimuskirjallisuuden välillä.

4 Mitä kurssista tarttui matkaan?
Ryhmätyöskentely Valitse 1-2 sellaista kuvaa, jotka kuvastavat jotakin siitä, mitä tällä kurssilla olet oppinut nuorten kriiseistä, niiden kohtaamisesta ja/tai uskonnon ja spiritualiteetin merkityksestä nuorten kriiseissä. Käykää pienryhmissä läpi kunkin kuva(t): jokainen näyttää vuorollaan valitsemansa kuvan/kuvat ja kertoo, miksi valitsi juuri sen/ne. Kun kaikkien valinnat on käyty läpi, asettakaa kuvat yhteen ja pohtikaa yhdessä, mikä kuville ja niiden kuvastamille aiheille on yhteistä – ja miten ne toisaalta ehkä eroavat ja täydentävät toisiaan. Kirjoittakaa yhdessä lapuille 3-5 mielestänne keskeisintä ajatusta, jotka otatte mukaanne tältä kurssilta, ja esitelkää ne muulle ryhmälle

5 Tästä hetkestä kohti oman näköistä elämänkulkua..
Elämäni tulevaisuudessa Millaisena näet tulevaisuutesi? Mitä toivot? Mistä unelmoit? Millaista on hyvä elämä? Kirjoita tai piirrä tavoitteitasi, haaveitasi ja suunnitelmiasi elämänspiraaliin. Spiraalin keskellä on tämä hetki ja spiraalin päässä on sinun näköisesi elämä.

6 kurssipalaute Kirjoita palaute nimellä tai nimettömänä.
Toivomme, että pohdit palautteessa niin käytännön kysymyksiä kuin kurssin sisältöä ja toimintatapoja. Mikä kurssissa oli hyvää: mikä toimi ja edesauttoi oppimistasi? Mikä olisi voinut olla kurssilla paremmin? Miten koit vastuun jakautumisen ryhmätöissä? Millaisena koit kurssin työmäärän suhteessa opintopistemäärään? Miten kurssia voisi kehittää eteenpäin? Jos annat palautetta omalla nimelläsi, minkä arvosanan antaisit itsellesi kurssista.


Lataa ppt "Uskonto ja kriisit nuoren elämänkulussa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google