Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla."— Esityksen transkriptio:

1 Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
9lk:n työt ATK tunnilla Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.

2 Kansi Tämä työ me tehtiin sen takia, että me tunnistaisimme oman kansion. Tähän työhön me kulutettiin aikaa noin tunnin. Tässä työssä me käytettiin Wordia. Se ohjelma on maailman helpoin käyttää.

3 Istumajärjestys Tätä työtä me tehtiin kans tunnin
Tässä työssä ei ollut mitään järkeä, kun ei sitä tullut kertaakaan katsottua näillä ATK tunneilla, koska satuin tietämään jokaisen nimen. Tässäkin työssä me käytettiin wordia

4 Elämän ennusteet Olemme olleet mukana siinä sydänpiiri jutussa.
Siinä katsottiin kolesteroli, että onko se hyvä jos se oli yli viisi, niin se oli erittäin huono juttu. Se oli vuosina Lapissa kaikissa mahdollisissa kouluissa. Ja ohjelma millä teimme tämän jutun oli taas kerran word

5 Tet- tutkimus Tämä työ me tehtiin sen takia, kun meidän piti harjoitella tekemään joku kysely lomake ja me tehtiin se tetistä. Jotku taas teki sen jostain muusta en nyt satu muistamaan mistä. Eli kysyttiin missä olit ja mitä teit tetissä. jne jne… Tämän kyselyn jälkeen me teimme diakrammi niiden kysymysten vastauksista. Eli laskimme mitä kukin oli vastannut tiettyyn kysymykseen.

6 Postikortti Tämä työ me tehtiin joulu aiheesta eli tehtiin joulukortti. Siinä työssä käytimme Publisheria. Se ohjelma oli helppo käyttöinen. Ehkä vähä outo aluksi.

7 Kutsukortti Tässä työssä me käytettiin publisheria
Tätä työtä me tehtiin noin 2:den oppitunnin verran. Tämä työ me tehtiin meidän koulun joulu juhlaa varten. Teimme kutsukortin koulumme pikkujoulu juhlaan.

8 Kuvan käsittely Tässä työssä me harjoiteltiin tekemään manipulaatiota kuviin. Tässä työssä me muokattiin kuvaa ja isonnettiin ja pienennettiin kuvia. Lisättiin ja poistettiin jotain kuvasta. Tässä työssä me käytettiin paint shop pro:ta sekin on helppo käyttöinen ohjelma.

9 Ja sitten Kotisivu Tässä työssä me teimme freimitetyt sivut.
Eli teimme ne sivut siten, että siinä sivun laidassa oli koko ajan ne linkit ja siihen viereen aukesi ne sivut. Tässä työssä me käytettiin page mill 3.0:lla. Sekin on jo helppo käyttönen, kun sitä on tullut käytettyä jo toisen kerran.

10 The end


Lataa ppt "Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google