Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys"— Esityksen transkriptio:

1 Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys

2 Suomen Ekonomit käyttää liittona aktiivisimmin seuraavia kanavia:
Suomen Ekonomit kannustaa ja rohkaisee jäseniään tuomaan esiin ammattitaitoaan, asiantuntemustaan ja aktiivisuuttaan sosiaalisessa mediassa. Suomen Ekonomit käyttää liittona aktiivisimmin seuraavia kanavia: Twitter LinkedIn Facebook Instagram Voit itse valita kanavat, joissa jaat Ekonomien sisältöjä tai postaat Ekonomeihin liittyvää sisältöä Sosiaalisessa mediassa on monia tapoja toimia jäsenlähettiläänä. Tässä vaihtoehtoja: Keskustelujen seuraaminen ja kuunteleminen Muiden asiantuntijoiden ja asiantuntijatahojen tuottaman sisällön tykkääminen ja jakaminen omille verkostoille Suomen Ekonomien tuottaman sisällön tykkääminen ja jakaminen omille verkostoille Oma sisällöntuotanto: liiton informaation vieminen eteenpäin Ekonomien edustajana ilman oman henkilökohtaisen näkökannan esiintuomista

3 Esimerkkejä - Twitter Tykkää twiiteistä
Re-twiittaa/uudelleentwiittaa, vastaa Ekonomien twiitteihin Lainaa twiittiä ja laita saatteeksi omat ajatuksesi Jos näet jonkin ekonomeja kiinnostavan jutun, twiittaa se omilla saatesanoilla, liitä mahdollisuuksien mukaan. Kun olet Ekonomien tapahtumassa, twiittaa siellä tapahtuvasta, kerro omia ajatuksiasi aiheesta. Muista myös kuvan teho!

4 Esimerkkejä - Facebook
Tykkää ja kommentoi Jaa Ekonomien sisältöjä yhdistyksesi Fb-sivulla tai omalla Fb-sivullasi. Omat saatesanat aina hyvä asia. Kerro, jos olet ollut esim. Ekonomien tapahtumassa, tägää Ekonomit tekstiin. Kuva/video tehostaa sanomaa.

5 Esimerkkejä - LinkedIn
Tykkää ja kommentoi Jaa Ekonomien sisältöjä Omat saatesanat aina hyvä asia. Muista Ekonomien LinkedIn-ryhmät, ole mukana, keskustele, verkostoidu, muistuta muita vaikka oman paikkakuntasi tapahtumista, Ekonomien koulutuksista jne.

6 Esimerkkejä - Instagram
Tykkää ja kommentoi Tägää meidät, jos olet mukana jossain Ekonomien tapahtumassa tai olemme muilla tavoin mainitsemisen arvoisia  Kuvia tapahtumista ja vastaavista Ekonomien viestintä ottaa mielellään vastaan. Esim. osallistut paikkakunnallasi pidettävään Ekonomien koulutukseen: ota kuva ja lähetä se kuvatekstin kera Ekonomien viestintään. Ulla postaa sen Instaan. Kuvamaailmaa pyritään kasvattamaan monipuolisemmaksi, kattamaan Suomea ja erilaisia ekonomeja laajasti; tähän sinä pystyt olemaan apunamme.

7 Vinkkejä sosiaaliseen mediaan (1/2)
Yleisiä ohjeita: Oman asiantuntemuksen ja näkemysten esittäminen on toivottavaa ja ne tekevät sisällöistä kiinnostavia. Aitous on tärkeää: jokainen saa olla oma itsensä. Muista, että olet aina vastuussa julkaisemastasi sisällöstä ja muusta toiminnastasi sosiaalisessa mediassa. Ohjaa muu palaute tai keskustelu oikealle taholle (toimiston asiantuntijat apunasi) Uskalla kysyä apua, älä pelkää virheitä Sisällöntuotanto: Kirjoita minä-muodossa ja tuo tarvittaessa erikseen esiin, että esität oman mielipiteesi, etkä Suomen Ekonomien virallista näkemystä tai linjausta. Ole rehellinen ja avoin sekä kohtelias toiminnassasi. Käytä ystävällistä ja asiallista kieltä. Älä piilottele asiantuntemustasi, vaan tuo osaamisesi rohkeasti esiin! Mieti, voisiko sisältöä tehostaa kuvalla, linkillä tai videolla.

8 Vinkkejä sosiaaliseen mediaan (2/2)
Kommentointi: Kun kommentoit keskusteluja, esiinny omalla nimellä ja kerro, mikäli tuot esiin Suomen Ekonomien kantoja. Kunnioita yhteisöä ja sen jäseniä: muista, että kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Älä esitä arvauksia tai asiattomia kommentteja, älä loukkaa, riitele tai provosoidu. Sitoudu osallistumiseen: jos olet lähtenyt mukaan johonkin keskusteluun, älä jätä asiaa kesken, vaan seuraa, miten sisältöä kommentoidaan, kunnes aiheen käsittely päättyy. Virheen sattuessa: Jos huomaat tehneesi virheen, myönnä asia, pyydä apua ja korjaa virhe viipymättä. Älä muokkaa aiempia viestejäsi tai sisältöjä ilman että selkeästi ilmoitat asiasta. Virheiden sattuessa vilpitön pahoittelu ja anteeksipyyntö toimivat myös sosiaalisessa mediassa.

9 Apunasi aina Ekonomien some-vastaava Ulla: ulla.niemela@ekonomit.fi.


Lataa ppt "Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google