Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!"— Esityksen transkriptio:

1 Samsonin tarina

2 Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!

3 Samsonin tarina Vanhempani kuolivat kun olin hyvin nuori. Minut lähetettiin asumaan isoäitini luokse, mutta hän oli liian heikko huolehtiakseen minusta.

4 Samsonin tarina Hankkiakseni rahaa, päätin lähteä lähimpään kaupunkiin, Kisumuun. Minun täytyi jättää koulunkäynti, sillä tuntui ettei mitään muuta vaihtoehtoa ollut.

5 Samsonin tarina Saavuttuani Kisumuun tajusin, että elämästä tulisi kovaa. En voisi ansaita tarpeeksi rahaa itselleni, saati lähettääkseni sitä isoäidilleni.

6 Samsonin tarina Päädyin elämään kaduilla, alati nälissäni ja yöpyen maassa lojuvassa säkissä.

7 Samsonin tarina Minun oli ikävä koulua. Toisinaan löysin vanhoja koulutehtäviä ja laskin laskuja muistaakseni, mitä olin aiemmin oppinut.

8 Samsonin tarina Vaikka katuelämä olikin rankkaa, minulla oli hyviä ystäviä. Pidimme huolta toisistamme, ja jaoimme ruokamme sekä ansaitsemamme rahat.

9 Samsonin tarina Ajauduin käyttämään huumeita unohtaakseni miten raskasta elämä oli. Monet katulapset haistelevat liimaa turruttaakseen tunteensa ja unohtaakseen ongelmansa.

10 Samsonin tarina Sitten jouduin vaikeuksiin ja minut lähetettiin nuoriso- vankilaan. Se sai minut ymmärtämään, että minun täytyisi saada asiani kuntoon ja palata kouluun.

11 Samsonin tarina Elämäni sai uuden käänteen, kun minulle kerrottiin avustus- järjestön tukemasta projektista. He auttoivat minua lopettamaan huumeiden käytön sekä antoivat ruokaa ja vaatteita.

12 Samsonin tarina Nyt pääsen kouluun – kiitos projektin! He saivat hankittua minulle paikan paikallisessa koulussa sekä antoivat minulle kouluvaatteet ja kirjoja. Toivon valmistuvani tulevaisuudessa lääkäriksi.

13 Samsonin tarina Projektin kautta myös löysin tätini, joka kutsui minut asumaan luokseen. Olin niin helpottunut – nyt minulla on oma kotikin!


Lataa ppt "Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google