Uuden ulottuvuuden sohvat ympäristöystävällisesti jätemuovista.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreä sähkö.
Advertisements

Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Prosessiteollisuus monessa mukana.
Posten Logistik SCM OY Logistiikan ykkönen.
Muovijätteen ympäristöseuraukset
Renor Oy VAPAAT TILAT 1.krs: 135 m 2 Höyläämötie 3, Helsinki Vuokrausesite toimistotilaa 2012.
Tuotantokompleksi TOROS
Jätteiden lajittelun lyhyt historia – entä seuraavat askeleet?
LUMA-viikko 2005 Kemia Kemian 4. kurssin ryhmä teki julisteita, joissa pohdittiin keinoja kasvihuoneilmiön heikkenemiseen.
Miksi ihmeessä opiskelisin saksaa?
Miehikkälän kunnan, Länsi-Savo Oy:n, ja Kaakonkulman ideointitilaisuus
Renor Oy VAPAAT TILAT 2.krs: 366 m 2 3.krs: jaettavissa 201 m 2 Höyläämötie 3, Helsinki Vuokrausesite toimistotilaa 2010.
AB CHIPSTERS FOOD OY.
Tupakka ja ympäristö.
NEO-ACT OY Kierrätysalan sosiaalisen yrityksen toimintamalli
Lajittelupeli Catering-ala.
VISIO “ tulla Euroopan johtavaksi jauhemaalien valmistajaksi ” “ Uskomme, että voimme tehdä sen, ihmisten kanssa, joka voidaan tiimityöllä määritellä:
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Autoala. Autoteollisuus  Valmistaa autoja  Suurin valmistavan teollisuuden ala  Suurien autoteollisuusmaiden talouden tukipilari  Suurin osa suomen.
Esitelmä YOUTUBE.
Monikäyttöinen paperi
RedLynx,Tabella ja Atk-palvelut MikroMike
Hotelli- ja ravintola-ala
Elintarvike- hotelli- ja ravintola-ala
Kestävä Kehitys Jarno, Jimi ja Jami.
Yritystoiminnan raportti
Irti fossiileista Puusta uusiutuvaa materiaa ja voimaa.
LAJITTELU JA KIERRÄTYS
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Elämyshankekyselyn tulokset © Sovita Toteutus: Opiferum1.
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistys ry Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry on perustettu vuonna Käsityöyrittäjyys on pohjimmiltaan yhä.
Tutkimusosasto Mitä ja miksi? Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia nuorilla on täystyöllisyysmallista ja työvoimatalossa työskentelystä.
Kehysriihen päätösten vaikutukset energiaintensiivisillä toimialoilla Päättäjäpäivä , Kuopio.
Jos maailma olisi sadan asukkaan kylä odotettavissa oleva elinikä on 64,3 vuotta Jos Suomi olisi sadan asukkaan kylä odotettavissa oleva elinikä on 78,4.
Yhteistyötä imatralaisittain Kirsi Kärkäs-Vaittinen IntoPajat ry.
Projektin nimi: Iso rinkeli
Näkökulmia tilastojen tulkitsemiseen Käytä oikeita käsitteitä.
Lajittelupeli Graafinen ala.
Nyt haetaan tositekijöitä!
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Miksi tämä on vaikeaa? Ilman minkäänlaisia rajoitteita ongelmat ei ole vaikeita ratkaista. Siihen löytyy jopa valmis ”kaava”. Valitettavasti jokaisessa.
Työpaja 3. Jätteiden vähentäminen, lajittelu ja kierrätys
Nurmi Hydraulics Oy Vaiheittain kansainvälistynyt.
Lajittelupeli Rakennusala.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Risto Aurola Jätehuollon järjestäminen ympäristöterveydenhuollon näkökulmasta Johtaja Risto Aurola Sosiaali-
Standardit, mitä ne ovat? Jari Välkkynen, Lähde:
NEFCO:n tarjoamat rahoitusvaihtoehdot rakennusalalla Venäjällä Maria Maliniemi Sijoituspäällikkö Pohjoismaiden ympäristörahoitusyhtiö Espoo,
Muovien kierrätys.
Teesit ydinvoimakeskusteluun TEESI 1: Ydinvoima ja ilmastonmuutos TEESI 2: Ydinvoima ja uusiutuvat TEESI 3: Uraanikaivosten ongelmat TEESI 4: Ydinaseiden.
Mihin kemiaa tarvitaan?
Jos kaikki maailman ihmiset eläisivät ja kuluttaisivat kuten sinä ja minä, tarvittaisiin jopa 8 maapalloa. Pohjoisen pallonpuoliskon kulutusyhteiskunnat.
Henkilökunnan Ekokompassi- koulutus Tapahtuman nimi, pvm Kouluttaja.
PuViPe :: Osku Tervonen & Samu Liimatta :: Työhaastattelu
Mielenterveys? Kansalaisten hyvä mielenterveys on paras tae kansojen menestykseen Väestön hyvä mielenterveys on toimivan talouden kivijalka Mielenterveydellä.
CEE:n TEHTÄVÄ ON LUODA INNOVAATIOSTA LIIKETOIMINTAA! Tuomalla yhteen tutkimuspartnerit, yritykset sekä rahoittajat ja nyt myös innovaatioenkeleitä Uusien.
Tulikivi Oyj. Maailman suurin ja teknisesti johtava vuolukiven jalostaja Suurin teollisesti valmistettujen varaavien tulisijojen valmistaja.
Kivihiili. Maailman eniten käytetty sähkötuotannon polttoaine Öljyn jälkeen maailman tärkein energianlähde.
Jätteet energiantuotannossa. Miten jätettä tuotetaan? Me kaikki tuotamme jätettä joka päivä. Suomalainen tuottaa jätettä yli 500 kiloa vuodessa, josta.
Kulutuksesta kestävään ja vastuulliseen kuluttamiseen
24 Hintojen vakaus on tärkeää s
Health City vastaa tulevaisuuden haasteisiin
Kierrätyksen etiikka.
13 Vihreän kullan maa s. 94–97.
Vaatteideni vaikutus ympäristöön
Yritykset ja yhteiskunta
Pahimmat 3 kilpailijaa Pirkanmaalla
Kilpailijat Joona ja Tomi 14SASA02.
Uudellemaalle kilpailukykyä asuntopolitiikan kautta
Raahen sataman tavaraliikenne 2005–2017
Esityksen transkriptio:

Uuden ulottuvuuden sohvat ympäristöystävällisesti jätemuovista

Yrityksen perusti Arto Länsman vuonna 1956 saatuaan potkut vanhasta työpaikastaan Stemmasta. Moffa Oy ab

Valmistamme kierrätysmuovista tyylikkäitä desing-sohvia. Hankimme teollisuudesta ylijäämä-muovia jonka jatkokäsittelemme sohvan rungoksi. Verhoiluna käytämme kotimaista niittyvillaa, suunnittelijoina meillä on nuoria tulevaisuuden neroja. Moffa Oy ab

Lisääntynyt muovijätteiden määrä on aiheuttanut yhä kasvavan yhteiskunnallisen ongelman, sillä muovijätteet muun muassa saastuttavat ympäristöä ja kuluttavat kaatopaikkojen kapasiteettia. Lisäksi muovien valmistus kuluttaa fossiilisia polttoaineita sekä muita luonnonvaroja. Keinot jätteidenhallintaan löytyvät jätehierarkiasta eli EU:n jätestrategiassa määritellystä toimintamallista, jossa eri jätehuollon vaihtoehdot on asetettu keskinäiseen paremmuusjärjestykseen. Hierarkian mukaan ensisijainen ja paras keino on estää tai vähentää jätteen syntyä. Tämä on kuitenkin varsin haasteellista ja usein jopa mahdotonta. Jos jätettä kuitenkin syntyy, jätteen haltijan on ensisijaisesti valmisteltava se uudelleenkäyttöä varten ja toissijaisesti kierrätettävä se. Vuosittain pelkästään Euroopassa syntyy 64 miljoonaa tonnia muovijätettä.

Moffa Oy ab Organisaatiomme ToimitusjohtajaIT-PäälikköMarkkinointipäällikkö Jonna TukiLars GuntherBistin Juuper

Moffa Oy ab Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa Helsingin kalliossa. Tilamme ovat ekologiset ja edustavat. Tuotantolaitoksemme sijaitsee erinomaisella paikalla Gotham Cityssä Hyvien kulkuyhteyksien äärellä joihin lukeutuu metro, satama 500m päässä, lentokenttä sijaitsee tehtaan takapihalla Rautatie kulkee rakennuksemme lävitse.  Työllistämme ihmistä  m² Tuotantotiloja  m² Varastotiloja

Moffa Oy ab Tilastoja

Meidän arvomme Suosimme kotimaista materiaalia ja työntekijöitä Ekologisuus Innovaatista suunnittelua Moffa Oy ab Missiomme Pystymme valmistamaan itsenäisesti kaikki tuotteemme. Työllistämme paljon Helsingin vähäosaisia ihmisiä pullonkerääjinä Annamme muoville uuden elämän Visiomme Pyrimme laajentamaan myyntiä ykstityishenkilöille Pyrimme maksamaan yhtiön hallitukselle asiaankuuluvat bonukset

Moffa Oy ab Miksi juuri me?  Kilpailukykyiset hinnat  Ainutlaatuinen desing  Kasauspalvelu  Kuljetuspalvelu kuuluu hintaamme  Monien vuosien kokemus alalta  Olemme kansainvälisesti tunnettu yritys

Moffa Oy ab Kummalta sinä haluat herätä? Kilpailijan lippulaiva