Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Health City vastaa tulevaisuuden haasteisiin

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Health City vastaa tulevaisuuden haasteisiin"— Esityksen transkriptio:

1

2 Health City vastaa tulevaisuuden haasteisiin

3 Väestörakenne muuttuu nopeasti
Yli 65-vuotiaiden osuus väestöstä Väestörakenne muuttuu tulevina vuosina nopeasti. Ennusteiden mukaan 65 vuotta täyttäneitä on vuonna 2030 noin 1,5 miljoonaa. Lähde: Population Division of the Department of Economic and Social Affairs of the United Nations Secretariat (World Population Prospects, the 2010 Revision).

4 Huoltosuhde heikentyy
Huoltosuhteen heikentyminen Jokaista työikäistä kohti on tulevaisuudessa yhä kasvava joukko huolenpitoa tarvitsevia. Lähde: Valtiovarainministeriö. Kuntauudistuksen tavoitteet kriteerit ja toteutus.

5 Yhteiskunnalliset tavoitteet
Ympäristöministeriön Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelma (2013–2017): valtion ja kuntien talous ei kestä rajua rakennemuutosta, elleivät ikääntyneet voi asua kotona mahdollisimman pitkään tarvitaan riittävästi esteettömiä asuntoja ja uudenlaisia asumis- ja palveluratkaisuja.

6 Yhteiskunnalliset tavoitteet
Sosiaali- ja terveysministeriön ja Kuntaliiton laatusuositus: vähintään 92 % yli 75-vuotiaista ja sitä nuoremmista asuu lähitulevaisuudessa kotona tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan miljoona esteetöntä ja turvallista asuntoa vuoteen 2030 mennessä nykyisellä uudisrakentamisvauhdilla pystytään vastaamaan vain alle puoleen kysynnästä.

7


Lataa ppt "Health City vastaa tulevaisuuden haasteisiin"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google