Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kilpailijat Joona ja Tomi 14SASA02.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kilpailijat Joona ja Tomi 14SASA02."— Esityksen transkriptio:

1 Kilpailijat Joona ja Tomi 14SASA02

2 GoGo Express Oy On kuntosali/liikuntayritys.
Sillä on monta kuntosalia eri puolella Suomea ja Tamperetta mm. Lielahdessa, Hermiassa sekä Linnainmaalla. Aika pieni firma, henkilöstömäärä(2015): 20 Mainontaa löytyy aika hyvin, ”parhaita” etuja löytyy mm. halpa kuukausihinta ja asiakaskunta on nuorista asti vanhuksiin.

3 Sats finland Oy (elixia)
On urheiluseurojen toiminta/kuntosaliyritys. Saleja ympäri Suomea. Melko suuri firma, henkilöstömäärä(2015): 66 Mainontaa löytyy ja nettisivutkin ovat aika hyvät. Asiakaskunta on pääasiassa urheilujoukkueet, mutta on myös yksityisille.

4 Steel body oy On kuntosaliyritys Tampereen keskustassa
Pieni yritys, henkilöstömäärä(2016): 6 Nettisivut löytyy, mainontaa ei hirveesti ole. Asiakaskuntaan kuuluu arkipäivän ihmiset. teystiedot/175694

5 Vahvuudet ja heikkoudet
GoGo:lla vahvuudet ovat se että se on melko laaja Tampereella ja erittäin halvat hinnat, heikkoudet ovat sitoutuminen pitkälle ajalle. Elixialla vahvuudet on että se on Suomen laajuinen ja hyvä mainostaminen, heikkoudet ovat kalliit hinnat. Steel body:lla vahvuudet on melko halpa hinta, ei sitoutumista ja Sali on käytössä suurimman osan päivästä ( ), heikkoudet ovat vain yksi sali.

6 Top 3 pahikset Valitsimme GoGon ja Elixian, koska ne ovat melko laajalla alueella toimivia yrityksiä, jotka voivat peitota pienemmän yritykset. Seel bodyn valitsimme, koska se on aika halpa sekä heidän toimintansa on erilaisempi kuin muilla (esim. Sali käytössä aamuaikaisesta iltamyöhään ( ))

7 Päihitys Päihitämme ne, koska meillä tulee olemaan paremmat laitteet sekä palvelut kuin heillä. Tulemme olemaan Old schooleja alalla.


Lataa ppt "Kilpailijat Joona ja Tomi 14SASA02."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google