Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen."— Esityksen transkriptio:

1 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen tämän näkemyksen kanssa Käymme läpi ryhmässä yllämainitut lohkot siten kuin ryhmädynamiikka sallii. Toivon että sinä valmistaudut näihin tapaamisiin siten että olet perehtynyt kuhunkin lohkoon omasta näkökulmastasi. Älä käytä liikaa aikaa vaan keskimäärin 10-15 min/aihe.

2 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX2 Liiketoimintamäärittely Missä liiketoiminnassa olemme mukana? Mitä ongelmia ratkaisemme? Ketkä ovat asiakkaamme? Millä markkina-alueella toimimme? Mieti tuotteiden, asiakkaiden, jakelutien, kustannusrakenteen, valmistettavuuden, teknologioiden, tai muiden vastaavien lähtökohtien perusteella missä liiketoimin- nassa olemme mukana. Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen

3 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX3 Tilannearvio Miten markkinat kehittyvät? Miten tarpeet muuttuvat? Mitä meiltä odotetaan? Miten teknologia kehittyy? Millaisia ovat kilpailijamme? Mikä on oma asemamme? Mieti edellisen liiketoiminta- määrittelyn pohjalta miten asiat mahdollisesti tai todennäköisesti muuttuvat. Voit arvioida muutoksia monella eri mittarilla ja omasta näkökulmastasi Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen

4 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX4 Liiketoimintatavoite Mihin pyrimme? Mihin voisimme asettaa tavoitteen? Markka-, määrä-, prosentti- yms tavoitteet? Henkiset-, eetteiset- kvalitatiiviset tavoitteet? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millaisia liiketoiminnan tavoitteita olemme asettaneet tai tulemme asettamaan. Nämä voivat olla joko numeerisia tai kuvaavia tavoitteita. Ota taas oma näkökulma koska se on sinulle tutuinta.

5 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX5 Kilpailustrategia Miten kilpailemme? Miksi asiakkaat ostavat juuri meiltä? Mitä etuja pystymme tarjoamaan? Pystymmekö toimimaan kannattavasti? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millä tavalla olemme tai voimme olla kilpailijoihin nähden ylivertaisia. Miten me erotumme eduksemme. Tämäkin pohdinto kuuluu yrityksen kaikkiin toimintoihin

6 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX6 Toimintastrategiat Mikä on tapamme toimia? Miten myymme? Millaisia tuotteita pitäisi myydä? Miten valmistamme tuotteet? Millainen organisaatio? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millä tavalla toimimme. Tässä on päällekkäisyyttä edellisiin pohdintoihin mutta se ei ole sattumaa. Muista taas oma näkökulmasi. Muiden näkökulmat ovat toivottavasti erilaiset.

7 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX7 Resurssit Mitä tarvitsemme toteutukseen? - henkilöstö? - teknologia? - rahoitus? - koneet ja laitteet? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millaisilla resursseilla edellämainitut tavoitteet voidaan toteuttaa. Tarvitaan sekä ihmisiä että koneita.

8 Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX8 Toimenpiteet? Onko tavoitteet mahdollisia toteuttaa? Mitä pitää konkreettisesti tehdä? Miten muutamme tavoitteita jotta ne voidaan toteuttaa? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti miten voisimme toteuttaa näistä oleelliset ja mistä tulisi aloittaa. Kaikkia ei tehdä heti ja jokaista ei koskaan.


Lataa ppt "Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google