Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Miksi ihmeessä opiskelisin saksaa?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Miksi ihmeessä opiskelisin saksaa?"— Esityksen transkriptio:

1 Miksi ihmeessä opiskelisin saksaa?
Warum Deutsch?

2 Opin kulttuuria – pääkaupunki Berliini

3 Maailmanluokan nähtävyyksiä

4 Maailmanluokan nähtävyyksiä

5 Kaunista vuoristoseudun luontoa ja upeita historiallisia rakennuksia

6 Urheilua

7 Jalkapallohullua kansaa

8 Beethoven

9 Historian käännekohtia
Adolf Hitler

10 Saksan kieli - Deutsch yli 100 miljoonaa puhuu äidinkielenään
Saksa, Itävalta, Liechtenstein Belgia, Luxemburg, Sveitsi, Italia

11

12 Valitse saksan kieli Jos vieraat kielet ja kulttuurit kiinnostavat
Jos englanti ja ruotsi tuntuvat helpoilta (saksalla paljon yhteistä ruotsin kanssa) Jos haluat oppia kielen, jota taatusti tarvitset tulevaisuudessa A-valinta = 2 tuntia viikossa 8- ja 9-luokan ajan. Ehdit oppia paljon!

13 Kuusi hyvää syytä! 1. Saksa on tärkeä kaupan ja teollisuuden maa ja Suomen tärkein vientikumppani: osaamalla saksaa ja tuntemalla saksankielistä kulttuuria mahdollisuutesi työmarkkinoilla parantuvat 2. Saksa on Euroopan unionin puhutuin kieli; myös monissa EU:hun liittyneissä maissa osataan saksaa.

14 Kuusi hyvää syytä! 3. Saksan kieli on tieteen ja kulttuurin kieli. Jos olet kiinnostunut musiikista, kirjallisuudesta, esittävästä taiteesta, arkkitehtuurista tai vaikkapa muodista, on saksasta sinulle varmasti iloa ja hyötyä. 4. Saksalaiset matkustavat paljon, myös kotimaassaan. Jos sinua kiinnostaa matkailu tai hotelli- ja ravintola-ala, on saksankielen osaamisesta sinulle varmasti hyötyä. Saksasta voit kielitaitoisena löytää monia mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja juuri näiltä aloilta.

15 Kuusi hyvää syytä! 5. Kun osaat jo muita kieliä, on saksan oppiminen helppoa. Saksan opiskelun kautta sinulle avautuu ovi noin 100 miljoonan eurooppalaisen kulttuuriin: Saksan, Itävallan ja Sveitsin arkeen ja juhlaan. 6. Saksan kielen perusteet opit suht. helposti. Muista, että jo vähäisellä kielitaidolla selviää normaaleissa keskustelutilanteista.

16 Herzlich willkommen Deutsch zu lernen!


Lataa ppt "Miksi ihmeessä opiskelisin saksaa?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google