PUNK-hankkeen arviointi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Työkyvyn tukeminen pientyöpaikoilla
Advertisements

Punk hankkeen syksyn 2010 – kevään 2011 toiminta Pirkko Mäkelä-Pusa.
YRITTÄJIEN TYÖHYVINVOINTI JA JAKSAMINEN
2. Lapin mielenterveys- ja päihdepäivät Rovaniemellä 4. – ”Ihmisyyden äänellä – vertaistuki mielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa” vertaisohjaaja.
Joensuun seudun Equal: Valtamuuntaja -osahanke LUODAAN KEHITTÄMISTÄ TUKEVA RAKENNE •prosessi etenee tavoitteellisena • sitoutuminen yhteisiin.
Työ(hön)valmennus opetuksen tukena, palveluna ja työnä
Vapaaehtoisten ääni esiin Ray-rahoitteisessa toiminnassa
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Romanien koulutuksen ja työllisyyden edistäminen Esittelyssä Vaaksa-hanke/Mikkelin kaupunki Projektitoteuttajat Pekka Patama ja Tenho Palm ROMANIASIAIN.
Yrittäjien ohjaajapankki Pirkanmaan oppisopimuskeskus
Täydennyskoulutus Yhdessä tekemällä – hanke 2010
Kestävän kehittämisen työkalupakki. Kehitystyö New Economics Foundationin toimeksiannosta PLANED alkoi kehittää työkalua, joka vastaisi seuraaviin tavoitteisiin:
Uusia avauksia ja jatkotyöskentelyn tarvetta Pohjanmaan välityömarkkinoilla TRAPPAN - portaittain töihin välityömarkkinoiden kautta -hankkeen ulkoinen.
Työkyvyn varhainen tuki pientyöpaikoilla Työelämän tutkimuspäivät Tampere FL Pirkko Mäkelä-Pusa, johtava projektipäällikkö Pientyöpaikoilla uudistuminen.
Verkko-opetuksen laadun tekijät – Kansallisen VOPLA-laatuverkosto- ja –palveluhankkeen esiselvityksen tuloksia Kristiina Karjalainen Annikka Nurkka Virtuaaliyliopistohanke.
Avainvapaaehtoisten polku Projekti Avainvapaaehtoisten polku Projektin tarkoitus Selkeyttää ja parantaa Suomen Punaisen Ristin avainvapaaehtoisten.
MONIALAINEN LIIKKUVA TUKI HAJAUTETTUUN ASUMISEEN Arviointityöskentely
Tekesin ja innovaatiotoiminnan vaikutukset 2014
W w w. h a m k. f i HYVÄ TYÖELÄMÄ – ILOLLA TUOTTAVUUTTA TYÖELÄMÄÄN TYÖYHTEISÖN DYNAAMINEN VALMENNUS - MALLINNUS Esa Inget, Liisa Mikkola, Ritva.
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Kuntoutuspalveluohjaus – työkyvyn tukemisen prosessi
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Kondiittorilajin tiimimäinen toiminta Aktiivinen valmennustoiminta aloitettu v Valmennustoimintaa on järjestetty aktiivisesti 2- vuoden syklein lajipäällikön.
Punk hankkeen syksyn 2009 – kevään 2010 toiminta Pirkko Mäkelä-Pusa.
Työssä selviytymisen malli Itella konsernissa
Opiskelijoiden erityinen tuki ammatillisissa oppilaitoksissa Hanna Ilola KL, erityisopettaja Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu.
Esa Niinisalo Koillismaan Osuuskauppa Vaarojen arviointi Koillismaan Osuuskaupassa -Vaarojen arviointi on systemaattista toimintaa. -Ohjeistettu.
Laatua verkko-opetukseen Vopla-hankkeella Helsingin yliopisto Kuopion yliopisto Lappeenrannan teknillinen yliopisto.
Tampereen kaupunkiseutu: osallistava strategian päivitysprosessi Fountain Park, Tia Lilius & Janne Jauhiainen
Verkko-opetuksen laatukäsikirja Kristiina Karjalainen, Ulla Ritvanen Erika Löfström Laadun teoriasta käytäntöön työpajat
Asiakaskuuntelu Työpaikkakouluttaja-hanke
Verkko-opetuksen laatukäsikirja ja verkostotoiminnan laatu Annika Evälä, Kristiina Karjalainen SVY-yhdyshenkilöpäivä
CEE:n TEHTÄVÄ ON LUODA INNOVAATIOSTA LIIKETOIMINTAA! Tuomalla yhteen tutkimuspartnerit, yritykset sekä rahoittajat ja nyt myös innovaatioenkeleitä Uusien.
W w w. h a m k. f i TUPA - Työpaikkaohjaajien kouluttajakoulutus Lähipäivä 4 KEHITTÄMISTILANTEEN ARVIOINTI – TUPA-KEHITTÄMINEN OPETTAJAN TYÖN JA OPPILAITOKSEN.
Tieteen yhteiskunnallinen vaikuttavuus / Suomen tieteen tila ja taso yhteiskunnallinen vaikuttavuus syntyy, kun tieto ja osaaminen konkretisoituu muutoksessa.
Työsuojelun toimintaohjelma
Ops seminaari Askola.
RAUMAN ENORSSI-SEMINAARI OHJAAJAKOULUTTAJAT
Sosiaalityön käytännön, koulutuksen ja tutkimuksen strategista kumppanuutta Itä-Suomen yliopistossa Katri Savolainen Projektipäällikkö Itä-Suomen yliopisto.
Sarana - Työelämän moniammatillinen oppimis- ja kehittämisareena - sosiaalialan pilotoinnista visioita hyvinvointialalle 4/2010-3/ Helsinki.
ESIOPS-info Sari Ågren.  Pyrkimys vastata nykymaailman haasteisiin  Tuoda esille lapsen/oppilaan muuta todellisuutta oppimisen ohella  Kannustaa aktiiviseksi.
Avoin tiede ja tutkimus Suomessa– Toimintakulttuurin avoimuus korkeakouluissa 2015 Seminaari
TYÖOLOBAROMETRIN TOTEUTTAMINEN PKKY:SSÄ. Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Pohjois-Karjalan Aikuisopisto.
Varhaiskasvatuksen arvioinnin lähtökohtia
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
Olympiakomitea - liikunnan aluejärjestöt - varsinaista toimintaa toteuttavat tahot
-projektin koordinaatio Jenni Wessman, Peppi Saikku
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
Koulutuksen tavoite Tavoitteena on, kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön valmiuksia havaita ja arvioida kotonaan asuvien asiakkaidensa palo-
Lapin liikuntastrategiaa läpileikkaavat asiat
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä
MONITIETEISET PERUSTERVEYDENHUOLLON TUTKIMUKSEN PÄIVÄT
Sähköiset yo-kirjotukset
Arviointi voi olla luonteeltaan
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
Pohjautuu oheisen kirjan aineistoihin
Asiakaskuuntelut palveluiden kehittämisessä yöp
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
THL:n asiakkuustyön ja CRMn vaikuttamissuunnitelma
Taina Seppälä-Kolkka / S12!78
Vauhtia ja motivaatiota opiskeluun työtä opinnollistamalla
Elintapaohjauksen toimintamallin ja palveluketjun kuvaus
Saatteeksi PP-pohjan käyttäjälle
HYVINVOINTIKOULU Hyvinvointipäällikkö Arto Willman,
Työssä olevan työ- ja toimintakyvyn arviointi työterveyshuollossa
Jatkossa varhaisen tuen perhetyö
Osallistava kerhotoiminta
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Turunen Marianne, Turpeinen Salla, Laine Kaarlo
Esityksen transkriptio:

PUNK-hankkeen arviointi Arviointi- ja kehittämispäällikkö, VTT Janne Jalava Kuntoutussäätiö, Innokuntoutus 19.9.2018

Arvioinnin periaatteet ja tekijät Arviointi on keskeinen osa PUNK-hankkeen toimintaa, arviointi tehdään sekä prosessi- että loppuarviointina Keskeisintä arvioinnissa on osallistava ja kehittävä ote Arviointi keskittyy erityisesti hankkeen sisäisten työprosessien edistämiseen; tuotteiden, menetelmien sekä palvelujen kehittämiseen ja kumppanuusmallin luomiseen sekä juurruttamiseen Hankkeen arvioinnissa pyritään siihen, että se toimii palvelujen kehittämisen aitona apuna – hanketta ei tehdä vain hankkeen toteuttamisen ilosta, vaan että siitä on selvää hyötyä sekä kohderyhmille että toteuttajille  parantunut työhyvinvointi ja juurrutetut palvelut tuloksena hankkeen päätyttyä Arvioinnista vastaa Innokuntoutus-yksikkö Vastuuhenkilöt: arviointi- ja kehittämispäällikkö Janne Jalava, projektipäällikkö Tuomas Koskela ja kehittämiskoordinaattori Henna Harju 19.9.2018

Mitä arvioidaan? Hankeryhmän toiminnan prosessiarviointi järjestetään vuosittain itsearviointitilaisuudet, joihin ottaa osaa hankkeen työntekijät sekä toteuttajatahot lisäksi lopussa järjestetään itsearviointitilaisuuksien tuloksista ja muista arviointituloksista päivän kestävä ryhmätyöpaja Hankkeen työmenetelmien kokonaisvaltainen prosessiarviointi – erityisesti työterveyshuoltojen ja kuntoutuspalvelutuottajien yhteistyö vuosittaiset ryhmätyöpajat työterveyshuoltojen, Kuntoutussäätiön ja Kiipulan mukana oleville työntekijöille Kumppanuusmallin kehittävä arviointi Kumppanuusmallin kehittymistä arvioidaan em. työpajoissa ja lisäksi tehdään kysely, joka suunnataan em. tahojen lisäksi myös pk-yritysten johdolle; ilman mukana olevia yrityksiä ei aitoa kumppanuutta synny!! 19.9.2018

Mitä arvioidaan? Tuotteiden arviointi Kuntoutuspalveluohjaus: teemahaastattelut ohjaajille, esimiehille ja työterveyshuollon edustajille Oman hyvinvoinnin lähteillä: ohjaajien ja käyttäjien ryhmähaastattelut Työelämäosaamisen kehittämisohjelma: laajempi kysely vuosina 2011 ja 2012, työelämäosaamisen kehittämisohjelman sisällön tukemiseksi tehdään survey-kysely yksinyrittäjien ja mikroyritysten varhaiskuntoutustarpeista vuonna 2009 Yhteisöllinen ryhmäohjaus: sisällön tukena käytetään Innokuntoutuksen toteuttamia työyhteisökyselyjä TuKi-valmennus: arviointi perustuu Tampereen yliopiston tekemään kyselyyn ja lisäksi mahdolliseen ryhmähaastatteluun koulutuksen viimeisellä kerralla 19.9.2018

Havainnot PUNK-hankkeen alkutaipaleelta Mitä positiivista PUNK-hankkeen toiminnassa olet tähän mennessä havainnut? Mitä negatiivisia tai hankkeen toimintaa hidastavia tekijöitä olet tähän mennessä havainnut? Mitä täysin uutta hankkeessa ja sen toimintatavoissa tulisi kehittää tai ottaa huomioon, jotta tavoitteet täyttyisivät? Onko hankkeen tavoitteissa tai toimintatavoissa jotain täysin turhia elementtejä tai piirteitä? 19.9.2018