Janakkalan kunnan strategia vuoteen 2025

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Häme-ohjelma on Kanta-Hämeen tulevaisuuden tekemisen strateginen ohjelma Häme-ohjelma sisältää maakuntasuunnitelman ja maakuntaohjelman. Strategiaosa.
Advertisements

Maaseutukehitys. Leader Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!
PORIN KAUPUNGIN MAAPOLITIIKKA
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
MAKO TOIMEENPANOSUUNNITELMATYÖ JA TOIMINTAMALLI Tiina Harjunpää.
Elinvoiman edistäminen kunnan toiminnan keskiössä
Keski-Pohjanmaan Lapsi- ja Nuorisopoliittinen strategia
RUOKAKOUVOLA VIESTINNÄN PROSESSI VISIO RUOKAKOUVOLA TAVOITTEET PÄÄMÄÄRÄT.
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
Joensuun kylien foorumi Teematyöskentely Joensuun kaupungin asukastoimintastrategia, miten voin vaikuttaa ja osallistua - Aktiivinen vuorovaikutus.
Hämeenlinnan ja Hattulan Elinkeinostrategia
NOKIAN kaupunki Vammaispalveluohjelma Nokialaiset asuvat viihtyisässä ja turvallisessa kaupungissa. Yhdenvertaisuus.
1 TERVEYSTOIMI Terveystoimen strategia Arvot, toiminta-ajatus ja visio Kriittiset menestystekijät Arviointikriteerit ja mittarit Terla
Maanmittauspäivät 2011 Porissa Torstai Luentolinja 1 Kartastotehtävien strategia Antti Vertanen Maa- ja metsätalousministeriö.
Tuusulan kunta- ja organisaatiostrategia
Väkevä-Harjula/2010 Tutkimusta: Kilpailukyky- ja vetovoimakysely 2010 Hyvä Henki -ohjelmalla yhteistyössä Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Riihimäen-Hyvinkään.
KJT strategia Johtokunta Open
Älykäs verkostomainen kaupunki Keski-Uudenmaan kaupungin visio.
MENESTYVÄ YRITYSTOIMINTA Etelä-Savon avaintoimialat toimivat kannattavasti ja ekotehokkaasti OSAAVA TYÖVOIMA JA HYVÄ INNOVAATIOYMPÄRISTÖ Koulutus ja tutkimus.
KU-selvitys Demokratiamallit Järvenpää-talo.
Kaupunginvaltuusto § xx 1. Kemijärvi 2020 ”Vedenvälkettä ja vihreää kultaa” Kemijärven kaupunki on vuonna 2020 Itä-Lapin elinvoimainen palvelu-
Strategia 2010 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto
Espoo-strategia, toimeenpano ja toteutuminen vuonna tarkastuslautakunta kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.
Hankkeessa mukana kaikki Kanta-Hämeen 11 kuntaa Forssan seutukunta (Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä) Hattula, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäen.
Seutukaupunki Mikkelin edustajan puheenvuoro. Uusi hallitus uudistaa kuntarakenteen.
Nokian kaupungin strategia
Tervetuloa LADECiin Tomi Tura. LADEC lyhyesti Tukee Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän uusiutumista ja kasvua Syntyi vuoden 2013 alussa Lahden tiede-
Hallitusohjelman teemat, ehdotuksia 1. Johdanto Pirkkala huolehtii alueensa asukkaiden hyvinvoinnista itsenäisenä kuntana. Toteutamme kestävän.
VISIO KMO: Kestävää hyvinvointia monimuotoisista metsistä TULEVAISUUSKATSAUS: Metsät ja osaaminen- kasvavaa hyvinvointia Liite 2.
VARKAUDEN KAUPUNKI VARKAUS VISIO 2012 Kehittyvä, kilpailukykyinen, ympäristöä arvostava ja kansainvälinen teollisuusseutu Turvallinen, elinvoimainen ja.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
KAISTA SAVOON JA KUNTIINKAISTA SAVOON JA KUNTIIN.
Nummelan Palloseura Hockey ry SWOT - Analyysi
Timo Kietäväinen varatoimitusjohtaja
Ympäristöministeriö ja Suomen Kuntaliitto Seudun kuntien yhteinen maapolitiikka - Kuntien maapolitiikan yhteistyön mahdollisuudet ja haasteet.
Strategia ”Uudelle tasolle” Kriittiset menestys- tekijät GT luo ympäristön tenniksessä kehittymiseen ja siitä nauttimiseen GT on Suomen laadukkain tennisseura.
Greater Helsinki Vision 2050 Tilannekatsaus apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä.
1.Keskusta haluaa turvata kuntalaisille lähipalvelut kaikkialla Suomessa, niin että ne ovat saavutettavissa kohtuullisen matkan päässä ja kohtuullisessa.
Kuntaliiton Kunnat ohjelma ja tulevaisuuden kunta Kunnat haasteiden edessä -kuntaseminaari Joensuu va kehityspäällikkö Jarkko Majava.
Ruokolahden strategia 2016–2021. Yhteistyökykyinen Taloudelliset realiteetit tunnistava Muuntautumiskykyinen Arvomme.
Allianssin hyvinvointifoorumi Hanna.Mari Manninen VISIONA NUORET VOIVAT HYVIN - Mitä tavoittelemme, kun puhumme hyvinvoinnista?
Pyhtään kuntastrategia Khall.
 Johdanto  Alue- ja kuntayhteistyö  Kaupungin tehtävät  Elinkeinotoimi  Peruspalvelut  Yhdyskuntarakenne  Talous  Henkilöstö/tavoitteet.
Suomen Tennisliitto Strategia Suomen Tennisliitto - Strategia Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö.
Kuntastrategian tarkistaminen
KANSALLISKIRJASTO Finna 2020 Johtava avoimen kulttuurin ja tieteen hyödyntämisen väylä Kristiina Hormia-Poutanen Finna-konsortioryhmä
Mika Heikkilä / Valtuustoseminaari / Lapin sairaanhoitopiiri Tuottavuusohjelma vuosille
Perhon kunnan strategia 2013 – 2017
Kempele-sopimuksen arviointi
Kokoomus Heinola Kuntavaaliohjelma
Kuntavaalit 2017 Paluu tulevaisuuteen
Suomalaisen yleisurheilun
Strategia 2016 – 2020 Koululautakunta.
Miksi ja miten järjestöyhteistyötä maakunnassa ja kunnissa?
Kynäkuva: Linda Saukko-Rauta, Redanredan Oy ja Sujuva ESR -hanke
TornioHaaparannalla on yhteinen, kaupunkien vuonna 1999 hyväksymä Visio Se on ollut johtotähtenä ja suureksi hyödyksi kaupunkien strategiatyössä.
Uusi asukasvaikuttamisen toimintamalli Vantaalla
Hyvinvointikertomustyö kunnissa ja alueilla
Elämää yhteisöstä – kasvua yrityksistä Juupajoen kuntastrategia 2025
AVIen asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen
I –laakso 2030 Iittalan kasvuohjelma yritykset, kaupunki, asukkaat Hämeen ELY-keskus, toimintaympäristötuki ( )
Hyvinvointijohtamisen rakenteet
Miten Turussa edistetään hvvinvointia ja ehkäistään syrjäytymistä?
Johtaminen uudessa organisaatiossa
Tarja Myllärinen Johtaja, sosiaali ja terveys Kuntaliitto
Tiekartta hyviin lähiöihin
Arviointi, vaikutukset ja vaikuttavuus HYTE -työssä
Osallisuutta monella tasolla: Kuvaukset
Kaupunkistrategian laadinta
Kortepohjan päiväkotikoulu
Esityksen transkriptio:

Janakkalan kunnan strategia vuoteen 2025 Hyväksytty valtuustossa 14.3.2016 11.4.2018

Janakkala on Suomen kasvukäytävän vetovoimaisin kotikunta VISIO Janakkala on Suomen kasvukäytävän vetovoimaisin kotikunta 11.4.2018

VISIO Janakkala on   Kotikunta Janakkala houkuttelee uusia asukkaita ja yrityksiä. Asumiseen on tarjolla monipuolisesti eri elämäntilanteisiin sopivia vaihtoehtoja. Elinvoimainen Tervakoski, Turenki ja kylät ovat eläviä ja viihtyisiä.  Kunta, yritykset ja yhdistykset tarjoavat yhteistyössä palveluita, harrastuksia ja tapahtumia mielekkään elämän eväiksi. Yrityksillä on hyvät edellytykset toimia Suomen kasvukäytävän logistisessa keskipisteessä. Innovatiivinen Janakkalassa on kaikkialla toimivat tietoliikenneyhteydet, joihin yritykset ja kuntalaiset voivat tukeutua. Digitaalisia ratkaisuja hyödynnetään laajasti eri toiminnoissa. Kaavoituspolitiikka mahdollistaa uusien, innovatiivisten energiaratkaisujen käytön. 11.4.2018

ARVOT Innostava Läheinen Vastuullinen Elinvoimainen Saavutettava 11.4.2018

STRATEGINEN TAVOITE Janakkala on kasvava kunta, jonka talous on kestävällä pohjalla ja kuntalaisten kokonaisetu on kaiken toiminnan perusta 11.4.2018

PITKÄN AIKAVÄLIN TAVOITTEET (2025) Hyvinvoiva kuntalainen Monipuoliset mahdollisuudet asua taajamissa ja kylissä Viihtyisät ja toimivat taajamakeskustat Aktiivinen ja innostava elinvoimapolitiikka Toimivat ja laadukkaat palvelut 11.4.2018

VALTUUSTOKAUDEN TAVOITTEET (2016-2017) Monipuoliset asiakaslähtöiset palvelut Riittävästi vuokra- ja omistusasuntoja Vetovoimainen kaavoitus Energiatalouteen panostaminen Tehokkaat työllistämistoimenpiteet Tehokas kouluverkko Monipuoliset oppimisympäristöt ja oppimisen digitalisointi Sähköisten palvelujen käyttöönotto Resurssitehokas tilankäyttö Palvelurakenteiden optimointi Toimialat johtavat näistä omaan toimintaansa omia tavoitteita ja toimenpiteitä 11.4.2018

KÄRKIHANKKEET Näitä meillä tehdään Turengin ja Tervakosken keskustan kaavoitus Kaavojen ja määräysten väljentäminen Perhetalo: lasten ja nuorten monialainen palvelukoko-naisuus Mahdollistetaan yksityisten alueiden kaavoitus (elinkeinoalueet) Mahdollisuus ekologiseen rakentamiseen asunto- ja yritysalueilla Hankinta-strategian laatiminen 11.4.2018

11.4.2018