Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomalaisen yleisurheilun

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomalaisen yleisurheilun"— Esityksen transkriptio:

1 Suomalaisen yleisurheilun
strategia 2017–2020

2 Suomen Urheiluliiton (SUL) toiminta-ajatus
on johtaa, innostaa ja tukea laadukasta ja arvostettua yleisurheilutoimintaa lähellä harrastajia sekä kasvattaa kansainvälisesti menestyviä yleisurheilijoita. Käytäntöön toiminta-ajatus siirretään yleisurheilun strategialla 2017–2020. Sen visio on Visio liittää yhteen yleisurheilijan polun, lajin harrastamisen ja seuraamisen sekä suuret tunteet läpi elämän. Yleisurheilu – liikuttavinta urheilua läpi elämän

3 Yleisurheilun arvot

4 Suomalaisen yleisurheilun arvot ovat
Rohkeus, avoimuus ja yhdessä tekeminen ovat se kivijalka, jolla koko ajan muuttuvassa toiminta-ympäristössä menestytään. ROHKEASTI UUDISTAEN AVOIMESTI TOIMIEN YHDESSÄ ONNISTUEN

5 Strategiset valinnat

6 Strategiset valinnat Yleisurheilijan urapolku
Elinvoimainen seuratoiminta Lajimielikuva, imago, brändi Toimintatapojen uudistaminen

7 Yleisurheilijan urapolku

8 Yleisurheilijan urapolku; päämäärät
Liittojohtoista valmennusta koordinoidaan kolmen kaupunki-valmennuskeskuksen, pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Jyväskylän kautta. Tuomalla palvelut sinne missä pääosa urheilijoista ja valmentajista on, tavoitellaan urheilijan ja valmentajan arkisen työn tehostumista. Valmentajien osaamista ja yhteistyötä kehitetään paikallisesti ja valtakunnallisesti valmentajaverkostoja rakentamalla. Tiivistyvää kumppaniyhteistyötä tavoitellaan määrittämällä kaikille toimijoille yhteiset yleisurheilun tavoitteet, joiden myötä tehostetaan olemassa olevien resurssien yhteen kokoamista, niiden lisäämistä sekä tavoitteiden mukaista kohdentamista.

9 Elinvoimainen seuratoiminta

10 Elinvoimainen seuratoiminta; päämäärät
Päämäärää, yleisurheilu on lähellä lasta, tavoitellaan tukemalla seurojen toimintaa lasten ja nuorten laadukkailla toimintamalleilla kuten yleisurheilukoulu, seurakisat, seuracup ja koululaiskisat kaikkialla Suomessa. Seuroihin tavoitellaan lisää päätoimisia työntekijöitä toiminnan laadukkaalla tuotteistamisella sekä vahvistuvilla myynti- ja markkinointitoimilla. Yhteistyön yleisurheilua rakennetaan aluepäälliköiden johtamilla verkostoilla, joiden myötä alueiden urheilu- ja yleisurheilutoimijoiden tekeminen kootaan urheilijoiden, ohjaajien ja valmentajien sekä muiden seuratoimintojen tueksi.

11 Lajimielikuva, imago,brändi

12 Lajimielikuva, imago, brändi; päämäärät
Lajimielikuvaa vahvistetaan arvostetun, harrastetun ja uudistuvan lajikuvan myötä. Imagotyön kärkihaasteena on varmistaa, että yleisurheilun tarinat saavuttavat ja koskettavat yhteiskunnan eri kerroksia ja erityisesti nuoria. Tätä tavoitellaan omalla monipuolisella viestinnällä eri välineissä sekä Ylen kanssa uudistettavalla televisioitavien yleisurheilu-kilpailuiden kokonaisuudella. Lisäksi liiton kaikkia digitaalisia alustoja niin nettisivuja kuin sosiaalisen median kanavia rakennetaan toimimaan siten, että ne avustavat myös myyntiä ja markkinointia sekä edesauttavat fanikulttuuria.

13 Toimintatapojen uudistaminen

14 Toimintatapojen uudistaminen; päämäärät
Jäykästä järjestörakenteesta verkostoihin -toimintamallit kohdennetaan ensisijaisesti piiri- ja aluetoimintaan. Lisäksi hallituksen rakenne, valiokuntatyö ja toimiston organisoituminen kuuluvat liiton hallinnon uudistamiseen. Uudistuvaa varainhankintaa tavoitellaan kokonaisvaltaisella markkinointisuunnittelulla, tuoreella laji-imagolla sekä niiden myötä lajista kiinnostuvilla uusilla kohderyhmillä. Lisäksi myyntiorganisaation tulee vastata markkinoiden haasteeseen perinteisestä näkyvyyksien myynnistä kohti moninaisten sisältöjen yhteistyökumppanuuksia. Vetovoimaisen kilpailutoiminnan runko rakentuu Ylen kanssa uudistettavan televisioitavien yleisurheilukilpailujen kokonaisuudesta.

15 Yleisurheilu – liikuttavinta urheilua läpi elämän


Lataa ppt "Suomalaisen yleisurheilun"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google