Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KAISTA SAVOON JA KUNTIINKAISTA SAVOON JA KUNTIIN.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KAISTA SAVOON JA KUNTIINKAISTA SAVOON JA KUNTIIN."— Esityksen transkriptio:

1

2 KAISTA SAVOON JA KUNTIINKAISTA SAVOON JA KUNTIIN

3 Mikä on Kaista Savoon? LVM:n Laajakaista kaikille –hanke saa tuekseen kolmivuotisen viestintä- ja markkinointihankkeen Pohjois-Savossa. Kaista Savoon palvelee Pohjois-Savon kuntia, yrittäjiä ja kuntalaisia sekä vapaa-ajan asukkaita toimii yhteistyössä valokuitua rakentavien toimijoiden sekä rakentamista koordinoivan Pohjois-Savon liiton kanssa. Hankkeen rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Savon ELY-keskus maaseuturahastosta. Hanketta hallinnoi Sisä-Savon seutuyhtymä.

4 Ovatko sinun yhteytesi kunnossa? Kaista Savoon –hanke lisää tietoa, osaamista ja kiinnostusta kattavan laajakaistaverkon syntymiseksi Pohjois- Savoon. Viestintämateriaalin tuottaminen ja kuntatilaisuudet Asiamiesverkoston luominen sanan leviämiseksi kylätasolla Koulutus- ja neuvontapalvelujen tuottaminen

5 Nopeiden yhteyksien merkitys 1.Työtä ja elinkeinoa voi harjoittaa nyt paikasta riippumatta 2.Kiinteistöjen ja yritysten toimintavarmuus ja arvo kohoaa 3.Nopea, toimiva ja helppokäyttöinen yhteys seuraaviksi vuosikymmeniksi 4.Kaupunkeihin keskitetyt lakisääteiset palvelut palaavat takaisin oman arjen piiriin = epätasa-arvoisuuden katoaminen 5.Laajakaistapalvelut tuovat syrjäseuduillekin uudenlaista asumisen turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä 6.Viihdepalveluista sisältöjä ja laatua elämään

6 Kaista Savoon tarjoaa kuntiin 1.Kunta- ja kylätilaisuuksia, seminaareja ajankohtaisista aiheista 2.Nettisivut, uutiskirjeen, karttoja ja esitteitä, josta voi seurata rakentamisen etenemistä 3.Asiamiehen jokaiseen kuntaan antamaan lähiasiantuntija-apua ja neuvontaa 4.Räätälöityä koulutusta, työpajoja, tietoiskuja ja neuvontaa laajakaistan käyttöönottoon ja soveltamiseen 5.Kuntapilottikokeiluja: mikä on laajakaistan merkitys ikääntyvien omaehtoisuuden kasvattamiseen 6.Millaista tietoa, neuvontaa tai osaamista kunnissa tarvitaan?

7 Visioita tulevasta 1.Haja-asutusalueilla yhtä nopeat, tehokkaat ja palveluiltaan kattavat viestintäyhteydet kuin suurimmissa kaupungeissa ja paremmat yhteydet kuin tällä hetkellä pohjoissavolaisten kuntien taajamissa 2.Pohjois-Savo on koko Suomen laajakaistaveturi: kunnille toimivat yhteydet ovat kilpailuetu uusista yrityksistä, asukkaista ja vapaa-ajan asukkaista kilpaillessa; mitä etätyötä mökillä tekevät vapaa-ajan asukkaat merkitsevätkään kunnalle? 3.Palvelujen sähköistäminen luo innovaatioita, saavutettavampia palveluja ja kustannussäästöjä (vrt. e- terveyspalvelut)

8 Pysytään kaistalla! Minna Jaakkola Viestintäpäällikkö 040 726 9119 minna.jaakkola@futuria.fi www.kaistasavoon.fi


Lataa ppt "KAISTA SAVOON JA KUNTIINKAISTA SAVOON JA KUNTIIN."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google