Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pyhtään kuntastrategia 2015-2020 1.6.2015 Khall.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pyhtään kuntastrategia 2015-2020 1.6.2015 Khall."— Esityksen transkriptio:

1 www.pyhtaa.fi Pyhtään kuntastrategia 2015-2020 1.6.2015 Khall

2 www.pyhtaa.fi

3 Toiminta-ajatus Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.

4 www.pyhtaa.fi Arvot Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Läheisyys Pyhtää tarjoaa ja kehittää palvelujaan lähellä asiakasta tämän tarpeista lähtien. Rohkeus Pyhtää uskaltaa kyseenalaistaa ja uusiutua. Luovuus Pyhtää ei jumiudu vanhoihin kaavoihin vaan hakee luovasti uusia toimintatapoja. Yrittäjyys Pyhtää kannustaa yrittäjyyteen ja luo hyvät edellytykset yrittäjille toimia.

5 www.pyhtaa.fi Visio Rohkea ja uudistumiskykyinen kunta

6 www.pyhtaa.fi Näkökulmat ja kriittiset menestystekijät

7 www.pyhtaa.fi Asiakasnäkökulma Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä.

8 www.pyhtaa.fi Prosessit ja rakenteet –näkökulma Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia.

9 www.pyhtaa.fi Talousnäkökulma Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.

10 www.pyhtaa.fi Henkilöstönäkökulma Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani.

11 www.pyhtaa.fi Kriittiset menestystekijät 1. Asiakasnäkökulma Palvelut hyvin saavutettavissa. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. Palvelut hyvin saavutettavissa. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä.

12 www.pyhtaa.fi 2. Prosessit ja rakenteet –näkökulma Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia.

13 www.pyhtaa.fi 3. Talousnäkökulma Hallittu menokehitys. Vahva tulopohja. Uskallus investoida tulevaisuuteen. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus. Hallittu menokehitys. Vahva tulopohja. Uskallus investoida tulevaisuuteen. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.

14 www.pyhtaa.fi 4. Henkilöstönäkökulma Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka Innostava ja kannustava työilmapiiri Ammattitaidon kehittäminen Tuloksellinen johtaminen Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka Innostava ja kannustava työilmapiiri Ammattitaidon kehittäminen Tuloksellinen johtaminen Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani.

15 www.pyhtaa.fi Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys 15 Asiakas –näkökulma Talous –näkökulma Prosessit ja rakenteet –näkökulma Henkilöstö – näkökulma TALOUSARVIOTAVOITTEET KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Palvelut hyvin saavutettavissa. 2. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. 3. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Palvelut hyvin saavutettavissa. 2. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. 3. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. 2. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. 3. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. 4. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. 2. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. 3. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. 4. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Hallittu menokehitys. 2. Vahva tulopohja. 3. Uskallus investoida tulevaisuuteen. 4. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Hallittu menokehitys. 2. Vahva tulopohja. 3. Uskallus investoida tulevaisuuteen. 4. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka 2. Innostava ja kannustava työilmapiiri 3. Ammattitaidon kehittäminen 4. Tuloksellinen johtaminen KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka 2. Innostava ja kannustava työilmapiiri 3. Ammattitaidon kehittäminen 4. Tuloksellinen johtaminen 3: OHJELMAT JA SUUNNITELMAT -LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTISUUNNITELMA- OPETUSSUUNNITELMA- TURVALLISUUSSUUNNITELMA -HYVINVOINTIKERTOMUS- VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA- IKÄÄNTYMISPOLIITTINEN STRATEGIA -YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA 1: PALVELUSTRATEGIA 2: ELINKEINOSTRATEGIA Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä. Pyhtään johtaminen pohjautuu strategiaan. Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.. Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani. Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.. Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.. Rohkea ja uudistumis- kykyinen kunta

16 www.pyhtaa.fi Vaihtoehtoisia esitystapoja

17 www.pyhtaa.fi VISIO: Rohkea ja uudistumiskykyinen kunta MISSIO: Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle. ARVOT: Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä. Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia. Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.

18 www.pyhtaa.fi VISIO: Rohkea ja uudistumiskykyinen kunta MISSIO: Pyhtään kunta Läheisyys Luovuus Yrittäjyys Rohkeus. luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.


Lataa ppt "Pyhtään kuntastrategia 2015-2020 1.6.2015 Khall."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google