Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Allianssin hyvinvointifoorumi 15.2.2012 Hanna.Mari Manninen VISIONA NUORET VOIVAT HYVIN - Mitä tavoittelemme, kun puhumme hyvinvoinnista?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Allianssin hyvinvointifoorumi 15.2.2012 Hanna.Mari Manninen VISIONA NUORET VOIVAT HYVIN - Mitä tavoittelemme, kun puhumme hyvinvoinnista?"— Esityksen transkriptio:

1 Allianssin hyvinvointifoorumi 15.2.2012 Hanna.Mari Manninen VISIONA NUORET VOIVAT HYVIN - Mitä tavoittelemme, kun puhumme hyvinvoinnista?

2 2 Mitä tavoittelemme, kun puhumme hyvinvoinnista? NUORTEN NÄKÖKULMA ALLIANSSIN TULOKULMA YKSILÖLLINEN JA YHTEINEN TAPA HAHMOTTAA NUORTEN HYVINVOINTI

3 Allianssin strategia2021 ARVOT: Yhdenvertaisuus Osallisuus Kuuluvuus ROOLIT: Vaikuttava Yhdistävä Palveleva VISIO 2021: Nuoret voivat hyvin STRATEGISET TAVOITTEET: 1. Nuorten osallisuus on vahvistunut. 2.Yhdenvertaisuus on edennyt. 3.Nuorisopolitiikasta on tullut yleispolitiikkaa. 4.Ennaltaehkäisevän nuorisotyön painoarvo on noussut. 5.Allianssi yhdistää nuorisotoimialan. 6.Allianssi tuottaa korkealuokkaisia palveluita nuorisotoimialalle. 7.Allianssissa työskentelee sitoutuneita ja innostuneita alansa ammattilaisia. MISSIO: Allianssi edistää nuorten hyvinvointia

4 ARVOT Yhtäläiset mahdollisuudet hyvään elämään. YHDEN- VERTAI- SUUS Mielekäs tekeminen, tilaa toimia ja rohkeus ottaa vastuuta. OSALLI- SUUS Vaikuttavuus syntyy yhteistyöllä. KUULU- VUUS Allianssin arvot ovat yhdenvertaisuus, osallisuus ja kuuluvuus. Arvoilla kuvataan asioita, jotka ovat erityisen tärkeitä Allianssin toiminnassa. Ne otetaan huomioon johtamisessa, vaikuttamistyössä, palvelutarjonnassa ja kaikessa, mitä Allianssissa tehdään.

5 VISIO Allianssin visio 2021 on: ”Nuoret voivat hyvin” Vision ytimessä nuoret -> syy, miksi Allianssi ja sen jäsenjärjestöt ovat olemassa. Vision tavoitteellisuus -> kaikki nuoret eivät voi hyvin, visio suuntaa edunvalvontaa ja kaikkea toimintaa. Nuorten hyvinvointi voidaan määritellä monella tavalla. Allianssin toiminnassa nuorten osallisuus ja vaikutusmahdollisuudet korostuvat. Hyvinvoinnin sisällöt jäsentyvät Allianssin strategisissa tavoitteissa ja täsmentyvät vuosisuunnitelmissa.

6 MISSIO Allianssin missio on edistää nuorten hyvinvointia. Allianssin jäsenjäsenjärjestöt, työntekijät, luottamushenkilöt ja yhteistyökumppanit tekevät töitä, jotta nuorten elämänlaatu paranee. Allianssin edistää nuorten hyvinvointia luomalla mahdollisuuksia mielekkään elämän rakennusaineiksi. Allianssi toimii erityisesti ennaltaehkäisevän nuorisotyön puolesta ja pitää nuorten puolta mm. olemalla aktiivinen nuorisopoliittinen vaikuttaja ja johtava nuorisopolitiikan ja nuorisoalan asiantuntija.

7 ROOLIT VAIKUTTAVA ROOLI Edunvalvonta ja vaikuttaminen Osallisuuden ja yhdenvertaisuuden edistäminen Nuorisopoliittiset tavoitteet Kansalaistoiminnan toimintaedellytykset YHDISTÄVÄ ROOLI Nuorisotoimialan yhdistäminen Vuorovaikutus Foorumit ja suurtapahtumat Allianssi-talo Viestintä PALVELEVA ROOLI Palveluiden tuottaminen Hankkeet ja projektit Kirjasto- ja tietopalvelut Muut palvelut toimialalle

8 etunimi.sukunimi@alli.fi MITÄ NUORTEN HYVINVOINTI TARKOITTAA MEILLE - YKSIN JA YHDESSÄ?


Lataa ppt "Allianssin hyvinvointifoorumi 15.2.2012 Hanna.Mari Manninen VISIONA NUORET VOIVAT HYVIN - Mitä tavoittelemme, kun puhumme hyvinvoinnista?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google