Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Seinäjoen Yrittäjät ry
Advertisements

Läpäisyhankkeet ja ammatillisen koulutuksen kehittäminen
JYVÄSKYLÄN LUKIOKOULUTUS -LIIKELAITOS Perehdyttämisseminaari
konsernin johtamisjärjestelmä
PÄÄTAVOITE: Maamme kunnissa, palvelualueilla ja maakunnissa vallitsee hyvinvointijohtamisen kulttuuri, joka perustuu aktiivisesti toimiviin hyvinvointirakenteisiin.
RASEKO ja yhteinen koulutusstrategia 2015+
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
Uusi Humak Jukka Määttä, kehittämisjohtaja
Hapen BSC joulukuuAsiakasvaikuttavuusProsessitHenkilöstöResurssit PAINO- PISTEET JA TOIMEN- PITEET 1.Nuorisojärjestöjen ja nuorten toimintaryhmien toimintaedellytysten.
Opi ja kasva -konferenssi osaamisen kehittämisen välineenä Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki.
MAKO TOIMEENPANOSUUNNITELMATYÖ JA TOIMINTAMALLI Tiina Harjunpää.
POLKU-hanke Läpäisyn tehostamisen seminaari Tampere
Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä 2007 / RA-M TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN ALUEKESKUSOHJELMA ”Kasvun haasteita, kilpailukyvyn perustaa: sujuvaa.
Kaupunginhallitus Kotouttamisohjelman päivitys ohjelma maahanmuuttajien kotoutumisen edistämiseksi
Marttilan kunnan suunnitelma ikääntyneen väestön tueksi vuosille Ikäihmisten palveluiden tulevaisuuden visio Osallistava ja turvallinen kunta,
Digitaalinen oppimateriaalin tuotanto Miten opettajia voidaan tukea sisältötuotannossa? projektikoordinaattori Pasi Karvonen, Kuopion yliopiston oppimiskeskus.
TTL Sosiaalisessa mediassa
eNorssin OPS-ryhmä Ops-prosessien eteneminen – OPS Työkalupakki
Strategiakausi käynnistyi. Mitä uutta opintohallintoon? Päivi Pakkanen Rehtorin kanslia/ Tutkimus- ja opintoasiat / Opintoasioiden.
Turun esi- ja perusopetuksessa
Ops -ryhmätyöskentelyä
Anu Portti Laatupäällikkö
Liikuntapalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteetMittaritAikatauluVastuu- henkilö 1. KKI Saada vähän liikuntaa harrastavat aktivoitua liikunnan pariin.
Kauniaisten tietohallintostrategia
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta OPSO ry:n seminaari Tampere Pasi Rentola.
TIETOHALLINTOSTRATEGIA
Yleissivistävän ja lukiokoulutuksen haasteet lähivuosina
Suunnitelmia Jyväskylän yliopiston verkkosivuston uudistamiseksi
Koulutuskeskus Salpaus Kevät 2014
Tekstiä tähän kohtaan ” Osaavana pidempään työelämässä”
Varhaiskasvatuspalveluiden kehittämissuunnitelma Varhaiskasvatuspalveluiden visio Varhaiskasvatuksesta hyvä alku lapsen kasvulle, kehitykselle.
Yhteistyössä valtuuston kanssa määritellyt strategialinjaukset
Kouvolan lukiokoulutuksen kehittämissuunnitelma
SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMI Heinolan kaupunki TOIMINTAOHJELMA 2015
Varsinais-Suomen MYR:n koulutusjaosto Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) ja jaostot ALKE 7/2014, §24 ja kuntalaki sekä hallintolaki Valtuustokausi.
Katsaus tietotekniikkakeskuksen projekteihin Opinto- hallinnon tieto- järjestelmä- päivä Teo Kirkinen TIKE
VAIKUTTAVUUS Kriittinen menestystekijä Arviointikriteerit
ITÄ-SUOMEN RAKENNERAHASTOPÄIVÄT MANNER-SUOMEN ESR-OHJELMAN ARVIOINTI Aila Ryynänen Neuvotteleva virkamies TEM, alueiden kehittämisyksikkö.
Nuorisopalveluiden tavoitetila
Menestystä yrittäjälähtöisyydellä ja yhteistyöllä Kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman työkirja Osa: Tausta-aineisto.
LAHDEN ALUEREHTORIMALLI __________________________ seutukehittäjä Kari Hahl Suunnittelu- ja kehittämispäällikkö Marja Spoof.
Kulttuuripalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet MittaritAikatauluVastuu- henkilö Laadukkaiden ja korkeatasoisten tapahtumien ja näyttelyiden tuottaminen.
Kirjastopalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet MittaritAikatauluVastuu- henkilö 1.Päivitetään keskeiset palveluketjut 2.Palveluketjut toimivat osana.
Sastamalan toimintamalli
Viestintä- ja koulutushaasteet kuvailun muutoksessa Kildan ohjausryhmä Marja-Liisa Seppälä.
KIT -vastaavat KIT -toimintasuunnitelma 2015.
Ajankohtaisiltapäivä Uusi rakennerahastokausi Juha Pulliainen.
PAAVO –kehittämistyö ja Verkostokehittäjät-hanke osana pitkäaikaisasunnottomuuden vähentämisohjelmaa Sari Timonen, projektipäällikkö p. (09)
OKM–CSC-vuosisopimuksen valmistelu Juha Haataja
Alueellinen kalataloushallinto uudistui – mikä muuttui?
Aihe 1. -hanke Nelivuotinen ( ) Kolmivaiheinen - toteutetaan kolmessa vaiheessa, kolmella pilottipaikkakunnalla, mukana kolme kieli- ja kulttuurivähemmistöä.
Juha KnuuttilaSivu 1 VERKKO-OPETUSPALVELUT – KEKKO Strategia ja yleinen kehittäminen: koulutuspalvelupäällikkö Mauri Kantola.
Polkuja läpäisyn tehostamiseen 4 JAO Dialoog. Hankkeen tavoitteet  Jämsän ammattiopiston tavoitteena on luoda vaihtoehtoinen pajatyylinen oppimisympäristö,
Ammatillisen koulutuksen ohjauksen laadunvarmistus Pasi Kallioinen, Sataedu & VeeVee Virtanen, SAKU ry OPINTO-OHJAUKSEN MITTARISTO JA SEN KÄYTTÖKOKEMUKSET.
© HAUS Vaikuttavuus ja palvelukyky Taloudelliset resurssit ja mahdollisuudet Uudistuminen ja henkilöstön työkyky Rakenteet ja prosessit Viihtyisä ja toimiva.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Aluehallintovirastojen hallinnollisten tehtävien kokoaminen HALKO-projekti Tilannekatsaus
Avoimen hallinnon toimintaohjelma Avoimuuden edistämisen käytäntöjä Imatran kaupungilla
Kohtaamon tuki Ohjaamoille Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
Polkuja läpäisyn tehostamiseen 4 JAO
Kuntatieto –ohjelman Muutosseminaari
Liite 16: Kehittämisen tiekartta 2020, Hallinto
Uusi asukasvaikuttamisen toimintamalli Vantaalla
Tavoite- ja kehityskeskustelut prosessina, syksyllä 2014
Mikä on koordinaatiohanke ja miten se tukee alueellisia kokeiluja
Hyvinvointijohtamisen rakenteet
Tiekartan tarkoitus Tiekartta on riittävän karkealla tasolla mielellään yhden sivun tiivistetty yhteenveto hankkeen kulusta, joka on kuvattu selkeästi,
Turvallisuusryhmän viestintä
Turvallisuusryhmän viestintä
Kaupunkistrategian laadinta
Esityksen transkriptio:

Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila Toimivat palveluketjut koko kaupungissa Palveluketjujen kuvaaminen Palvelukokemuksen mittaaminen ja asiakaskyselyt Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet Mittarit Aikataulu Vastuu-henkilö 1. Tärkeimmät ydinprosessit ja nivelvaiheet kuvattu 2. Keskeisimmät palveluketjut määritellään ja kuvataan 3. Prosessien arviointi henkilökunnan kanssa Kysely Laatukortit Kevät 2017 Vuosikello mukaan Rehtori Arviointivas-taavat + rehtorit

Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila 2. Tehokas asioiden valmisteluprosessi Tulosalueiden yhteistyön uudet toimintamallit Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet Mittarit Aikataulu Vastuu-henkilö Asioiden valmistelu yksiköiden välillä ICT-ryhmä Yhtenäistetään tehtäväkuvauksia Laatukortit Kysely Valmis tuote Kevät 2015 Koulutusjoh-taja, rehtorit ICT-johtoryhmä Koulutusjoh-taja, rehtorit, henkilöstö-hallinto

Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila 3. Aktiivinen ja suunnitelmallinen viestintä ja monipuolinen markkinointi Osaava ja riittävä henkilöstö www-sivujen uudistaminen Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet Mittarit Aikataulu Vastuu-henkilö Ajankohtaiset viestintäkanavat löydetty ja käytössä Viestintäsuunnitelma osaksi vuosikelloa Positiivinen viestintä, tapahtumapankki Kysely Valmis tuote Asiakaskysely Vuosikellon mukaan, alkaen keväällä 2015 Syksy 2014 Laatukorttien mukaan ICT-ryhmä, koulutus-johtaja Henkilökunta Arviointivas-taavat

Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila 4.Toimiva seutuyhteistyö Hyvät ja monipuoliset palvelut Erityispalvelujen saatavuus Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet Mittarit Aikataulu Vastuu-henkilö 1. Verkostojen arviointi ja kehittäminen 2. Hankkeet 3. Yhteiset tapahtumat, koulutukset ja kehittäminen 4. Tarkoituksenmukaiset erityisen tuen palvelut Valmis verkosto-kuvaus Hankkeiden loppuraportit Tapahtumien ja koulutusten päättöarvioinnit Laatukortit Kevät 2016 Hankkeen päätyttyä Kevät 2017 Laatukorttien mukaan Sivistystoi-menjohtaja, koulutusjoh-taja, rehtorit Hankekoor-dinaattori, hankevas-taava Sivistytoi-menjohtaja, koulutusjoh-taja Erityisope-tuksen koordinaat-tori, arvioin-tivastaavat

Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila 5. Talouden tasapaino ja resurssien hyödyntäminen aktiivinen talouden suunnittelu ja seurantajärjestelmä Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet Mittarit Aikataulu Vastuu-henkilö 1. Talouden pitkän tähtäimen yhteissuunnittelu 2. Talousosaamisen lisääminen 3. Hankkeet ja hankeosaaminen Talouden seuranta Talouden toteutuma Hankerahoitus Vuosittain Hankkeiden mukainen Koulutusjoh-taja, rehtorit Hankekoor-dinaattori, koulutusjoh-taja, rehtorit

Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila 6. Elinkeinostrategian toteutuminen Kaikki tulosalueet toteuttavat elinkeinostrategiaa osana omaa vastuualuettaan Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet Mittarit Aikataulu Vastuu-henkilö 1. Koulutuksen tarjoaminen yritysten henkilöstölle 2. Yhteistyö ympäröivän yhteiskunnan kanssa Toteutuneiden koulutuspäivien lukumäärä Esim. erityispäivät ja yritysvierailut Vuosittain Opetushen-kilöstö ja rehtorit