Työharjoittelussa Teneriffalla. Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu 830 000 asukasta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Heikki Saarilampi Kot9sn2 Syksy 2011
Advertisements

Sri Lanka.
Innsbruck Vihtori Pummila Ja Ari Liimatainen 5.lk Innsbruck kesälläInnsbruck talvellaInnsbruckista näkymä alpeille.
Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse.
Kokemuksia ja kommentteja arvioinnista Rehtori Maija Vehviläinen Lahden Diakoniasäätiö Lahden diakonian instituutti.
Soveltava Liikunta Kemin kaupunki LIIKUNTAPALVELUT/ Maarit Hast 2011 Liikuttaako meitä mikään? Soveltavan liikunnan lähtökohdat.
Kymmenen keinoa pitää parisuhteen liekki palamassa.
Gran Canaria. Keskilämpötilat - Playa del Inglés, Gran Canaria Lokakuu Marraskuu Joulukuu –Päivän ylin –Yön alin –Vesi
Erasmusvaihto Castelo Brancossa.  Asukkaita noin  Aikavyöhyke: 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa  Espanjan raja lähellä, noin 30 kilometriä 
ETELÄ-EUROOPPA. Etelä-Euroopan valtiot Etelä-Euroopan valtioihin kuuluu 4 valtiota. Niistä suurin on Italia jossa on 58,1 miljoonaa asukasta ja sen pääkaupunki.
LÄMMITYSVERKOSTON VIRTAAMIEN TASAPAINOTUS. Tausta ja tavoite Lämmitysverkoston virtaamien tasapainotus on tyypillinen putkiurakoitsijan tehtävä. Tässä.
Lapin ja Länsi-Pohjan sote- seminaari Varautuminen ikäihmisten palvelujen tarpeen kasvuun Ylitorniolla Eeva Leukumaa Kari Askonen.
KEUDA 1 Keudan aikuisopisto Hyvinvointialat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info.
TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -
Case-esimerkit Tutorleiri 2014 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Kuulumiskierros Toimintaa Itsensä virittäminen ennen ryhmätilannetta Kotitehtävän läpikäynti Tulevaisuustyöskentely.
Islantilaista luontoa Aldeyjarfoss Kuva on Aldeyjarfossin alueelta. Islannissa on paljon vesiputouksia sillä jääkausi on muokannut islannin maata rajusti.
NORJA TIETOJA NORJASTA  Norjassa on paljon vuoria ja meriä.  Norjassa sataa paljon vettä.  Norjalaiset ovat hyviä talviurheilu lajeissa, koska siellä.
HAVAIJI.
Miten Aloittaa Valokuvaus Liiketoimintaa
Jenna Muhonen ja Oona Koskela
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Bridgekurssi BK-Slam ª©¨§
Mikä ihmeen oppisopimus?
Opiskelijaksi lukioon?
Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut
Kotihoidon asiakkaiden tyytyväisyys LLKY:n kotihoitoon
Venäjä.
Yhteiskunnan tuki odottaville äideille
Kuittilaki Kiinteistöverolaki
1. Maailmanperintö-kohteet
Opettajaopinnot kahdessa aineessa
LETKA-hanke vertaa Naseva- käyntien ja Welfare Quality - arviointien tuloksia Mikaela Mughal1, Lilli Frondelius2, Matti Pastell2, Pirjo Kortesniemi 3,
Norssin kerhot
Mikä päivätyökeräys? Päivätyökeräyksessä tutustut lapsen oikeuksiin ja niiden toteutumiseen Nepalissa Voit olla mukana keräyksessä tekemällä työtä päivän.
Ryhmä h07 Töölö, sanni heinzmann
Digitaalisuus opistojen strategiaan, pedagogiikkaan ja käytäntöön
Peda.netin oma tila Luo peda.netin omaan tilaasi sivu Hiekanpään koulu 7-9lk Lisää sivun lukijoiksi kaikki sinua opettavat opettajat Tee sivun alle uusi.
Mikä päivätyökeräys? Päivätyökeräyksessä autat nepalilaisia lapsia kouluun ja nepalilaisia perheitä pysymään yhdessä. Voit olla mukana keräyksessä tekemällä.
Unicef Viivi, Oskari, Melina.
Avaruusgeometria.
Jamaika Jere ja Vili.
JESUIITAT.
Kilpailijat Joona ja Tomi 14SASA02.
Tyynenmeren jätelautta
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Rakenteisen kertomuksen käyttöönotto DH:ssa
Lukio.
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
OSA IV SÄÄSTÄMINEN JA TALOUDEN SUUNNITTELU
Kaksi erää Tässä ppt:ssä ohjeet pelin johtajalle Opus-työryhmä 2014
KVTES:n jaksotyöaikauudistus
<Hankkeen nimi>
X-breikki: LIIKKUVA AMIS SAKU ry.
Talvityhyt-seminaari turvallisuutta - terveyttä - työkykyä -
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
Tarvitsetko tietoa suunterveydestä? Seuraa I love suu -kampanjaa!
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Teema 1: Yritykset Suomessa ja yritys yhteiskunnassa
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
Suomalaisen ja espanjalaisen koulun välinen projekti
Rajat ylittävä terveydenhuolto ja järjestöyhteistyö
Lämpö ja infrapunasäteily
Veera Holappa PTT:n aluetalouden seminaari
PERHEPÄIVÄHOIDON TUTKINTOTOIMIKUNNALLE
Tervetuloa uuteen PowerPointiin
Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland.
Inarin nuorisovaltuuston kärkihankelista
Kentän uudet nettisivut Kentän
Kirjamessupäivystäjien perehdytys
Esityksen transkriptio:

Työharjoittelussa Teneriffalla

Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu asukasta. Teneriffa kuuluu Espanjaan, vaikka sillä on poliittinen itsehallinto. Teneriffan pääkaupunki on Santa Cruz, jonka asukasluku on Teneriffan tärkein elinkeino on luonnollisesti turismi. Suomalaisia siellä vierailee vuosittain n

Pico del Teide Teide on Kanariansaarten Teneriffalla sijaitseva tulivuori. Se on Espanjan korkein huippu joka nousee metriä merenpinnasta ja noin 7000 metriä ympäröivän meren pohjasta. Se on maailman kolmanneksi suurin tulivuori ja korkein Atlantin saarten vuorista.

Teidelle järjestetään bussikuljetuksia päivittäin suoraan Los Cristianosista. Bussikuljetus on todella edullinen. Ilman lämpötila vaihtelee Teidellä suuresti, joten matkaan on hyvä varata myös lämmintä vaatetta. Teidellä on mahdollista patikoida eri pituisia merkattuja reittejä oman maun mukaan. Mikäli nälkä yllättää, voi Teidellä aterioida ravintolassa. Myös hotelliyöpyminen Teide-vuoren juurella on mahdollista! Korkeimmalle huipulle pääsee ainoastaan etukäteen anotulla viranomaisten luvalla.

Kotikaupunkimme Los Cristianos Los Cristianos oli aikoinaan pieni kalastajakylä. Turismin lisääntyessä se on kasvanut yhteen Playa de las Americasin kanssa. Kaupunkien välistä rajaa on mahdotonta havaita. Vakituisia asukkaita Los Cristianosissa on n

…jatkuu Los Cristianosin ja Playa de las Americasin uimarannat yhdistyvät yhdeksi suureksi rannaksi, jonka nimi on Playa de las Vistas. Uimaranta on kokonaan varpaita hellivää hiekkaa. Los Cristianosista lähtee 12km pitkä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita, hotelleja, erilaisia putiikkeja ja yökerhoja. Tätä katua pitkin pääsee kätevästi Playa de las Americasiin, jonne tulee hotelliltamme matkaa n. 3km.

Mar y Sol Tukikohtamme Teneriffan harjoittelun aikana on hotelli Mar Y Sol, jossa sijaitsee myös kuntoutuskeskus ja työpaikkamme Tera Lava.

Kuvia hotellialueelta

TeraLava TeraLava on hotellin yhteydessä toimiva kuntoutuskeskus. TeraLavan johtaja on Elli Baum- Fischer. TeraLavassa tarjotaan fysioterapiapalveluja joihin kuuluu mm. allasterapia, hieronta, laavahoidot ja kerran päivässä vesijumppaa kaikille hotellin asukkaille.

…lisää kuvia TeraLavasta

TeraLavan henkilökunta

Vapaa-ajan viettoa Töiden jälkeen on aikaa loikoilla vaikkapa hotellin altaalla…

…vapaa-ajan viettoa.. … tai nautiskella virvoittavista terassilla…

…vapaa-ajan viettoa… Playa de las Americasin rannalla voi harrastaa myös surffausta. Opetustakin saa tarvittaessa. Kuntosalejakin alueelta löytyy muutamia.

…vapaa-ajan viettoa… Pitkällä rantakadulla voi suorittaa useammankin tunnin hikilenkin tai sitten mennä vain shoppaileen…välillä voi pysähtyä virkistäytymään kirkkaassa merivedessä…

Yöelämää… Los Cristianosissa ja Las Americasissa on suuri valikoima yökerhoja. Paras baaripäivä on lauantai, jolloin baarit ovat usein täynnä. Suosittelemme käyntiä oman kylän Casablanca-discossa, joka on melko pieni paikka, mutta aina täysi ja tunnelmaa löytyy. Täällä voit tutustua paikallisten asukkaiden biletysmeininkiin. Las Americasin puolelta rantakadun varrelta löytyy Metropolis- yökerho, joka on melko suuri. Metropolisissa on kaksi eri osastoa: Latino- ja technopuoli. Täällä yhdistyvät sekä paikalliset että turistit... Tai sitten vain paikalliset ja turistit keskenään… Las Americasin puolella on pitkä baarikatu, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tämä alue on pääosin brittien valtaama, eli vauhtia löytyy! jatkuu…

...jatkuu Las Americasin puolelta löytyy myös suomalaisten oma baari, KIPPIS! Tänne voi suunnata kun koti-ikävä yllättää. Paikalta löytyy aina muutama suomalainen ja henkilökuntakin on supi- suomalaista. Kippiksestä saa myös suomalaisia juomia, kuten salmiakkikossua ja minttukaakaota sekä siideriä. Karaokea pääsee laulamaan aina kun haluaa. Joskus järjestetään kilpailujakin.

Onnea matkaan!!