Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Unicef Viivi, Oskari, Melina.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Unicef Viivi, Oskari, Melina."— Esityksen transkriptio:

1 Unicef Viivi, Oskari, Melina

2 Mikä UNICEF on ja miksi se on olemassa?
UNICEF on YK:n lastenjärjestö. Unicef tekee pitkäjänteistä työtä kaikkialla maailmassa heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta.

3 Näin tuet unicefia Voit tukea Unicefin toimintaa ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi Voit myös tehdä kertalahjoituksen valitsemaasi kohteeseen. Unicefille voit myös ostaa netin kautta esimerkiksi hätäapupaketin tai lahjakorin. Voit tehdä myös testamentti-, tai merkkipäivälahjoituksen.

4 Unicef perustettiin 11. joulukuuta vuonna 1946
Unicef perustettiin 11. joulukuuta vuonna Perustamisen taustalla oli tarve tarjota hätäapua toisen maailmansodan runtelemalle Euroopalle. Suomessa Unicef aloitti vuonna 1967. Unicef toimii yli 190 maassa. Järjestön palveluksessa on yli henkilöä, joista 80 prosenttia tekee työtä kentällä. Unicef toimii vuosittain noin 250 kriisissä ympäri maailmaa ja on YK:n Maailman ruokaohjelman jälkeen toiseksi suurin hätäaputarvikkeiden toimittaja Vuonna 2002 Unicefilla oli ympäri maailmaa kuusi miljoonaa yksityistä lahjoittajaa. Unicef tekee yhteistyötä huippu-urheilijoiden, joukkueiden sekä yritysten kanssa kehittääkseen järjestön toimintaa ja lisätäkseen järjestön rahoitusta. Suomen postilaitos julkaisi vuonna 1966 postimerkin järjestön 20-vuotisen toiminnan kunniaksi.


Lataa ppt "Unicef Viivi, Oskari, Melina."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google