Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille"— Esityksen transkriptio:

1 Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
NÄHDÄÄN Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille

2 Ystävänpäivän pääviesti
NÄHDÄÄN. Vain yhdessä voimme lopettaa yksinäisyyden. Nähdään – toisemme.

3 Ystävänpäivän kampanjan tavoitteet 2019
Kertoa ja keskustella yksinäisyyden kokemuksista ja vaikutuksista. Osoittaa, että uusiin ihmisiin tutustuminen on mahdollista. Vähentää yksinäisyyttä ystävätoiminnan kautta joka puolella Suomea Saada uusia vapaaehtoisia mukaan ystäväkursseille ja -toimintaan Tavoittaa ystäviä toivovat ja kertoa heille ystävätoiminnasta Keinoina paikallinen ja valtakunnallinen viestintä, mainonta ja paikalliset Nähdään –tapahtumat.

4 Ystävänpäivänä 14. helmikuuta
Järjestämme paikallisia tapahtumia, esim. Nähdään-kahvilat, ym. Osastolle jopa 150 euron tuki tapahtuman järjestämiseen Pyytäkää uusia ihmisiä mukaan järjestelyihin vuoden aikana mukaan tulleet uudet ystävät ja muut vapaaehtoiset kouluja ja oppilaitoksia paikallisen LähiTapiolan henkilökuntaa. Kutsukaa uusia ihmisiä mukaan ystäviksi. Ystäviä tarvitaan! Kuka tahansa voi olla ystävä. Tehtäviä on monenlaisia. Kohdataan toisemme ja tehdään yhdessä!

5 Nähdään -pop up -kahvila
Pitäkää kahvilaa osaston tiloissa, kaupan aulassa, kirjastossa tms. Järjestäkää kahvila yhdessä esim. terveyspisteen, ruokajakelun tai muun kumppanin kanssa. Pyytäkää tarjoiluja sponsoritukena esim. kaupoilta tai tehkää tarjoilut itse. Vinkkejä RedNetin ystävänpäiväryhmässä. Juhlistakaa ystävätoiminnan 60 vuotta. Kutsukaa kahvilaan avoimella kutsulla kaikkia. Muita tapahtumamalleja RedNetissä. Kuva: Leena Koskela

6 Taloudellinen tuki osaston tapahtumalle
Keskustoimisto tukee paikallisten Nähdään- tapahtumien järjestämistä enintään 150 eurolla, kun: Tapahtuma on avoin yleisölle ja osaston omalle väelle. Tapahtumasta on tiedotettu paikallismedialle. Tapahtumassa voi tulla Punaisen Ristin ystäväksi ja jäseneksi. Tapahtuma on ilmoitettu vapaaehtoisten tietojärjestelmässä Oma Punainen Ristissä (Oma). Ohjeet Rednetissä. Tapahtumasta on täytetty jälkeenpäin palautelomake. Tarkemmat ohjeet RedNetissä.

7 Muistakaa tiedottaa tapahtumasta
Medialle: RedNetistä löytyvät tiedotepohjat, joiden avulla paikallismedian voi kutsua tapahtumaan ja tutustumaan ystävätoimintaan. Tammikuussa osastojen käyttöön tehdään tiedotepohja ystävätoiminnasta yksinäisyyden lievittäjänä, jota voi täydentää oman alueen tiedoilla ja lähettää medialle. RedNetissä ja Omassa Lisätkää tiedot Nähdään-tapahtumasta Omaan (Oma Punainen Risti – vapaaehtoisten tieto järjestelmä) vuodenvaihteeseen mennessä. Huolehtikaa, että osaston RedNet-sivuilla on ajantasaiset tiedot, miten päästä mukaan toimintaan.

8 Ystäväkurssi heti tapahtuman jälkeen
Ystävänpäivänä moni haluaa alkaa ystäväksi 2018 ystävänpäivän jälkeen 1200 uutta ihmistä kiinnostui ystävätoiminnasta. Keräämme myös 2019 uusien ystävätoiminnasta kiinnostuneiden yhteystietoja kampanjan aikana. Kiinnostukseen pitää vastata heti. Järjestäkää ystäväkurssi heti tapahtuman jälkeen. Mainostakaa kurssia tapahtumassa. Ottakaa uudet vapaaehtoiset heti mukaan toimintaan vaikkapa työpariksi tai kaveriksi ryhmiin.

9 Kampanjaviestintä Kampanjaan liittyvät tiedot sähköisellä uutiskirjeellä osastojen ystävätoiminnan yhteyshenkilöille, tiedottajille, sihteereille ja puheenjohtajille. Uutiskirjeet marras- ja joulukuussa. Varmistattehan ajantasaiset sähköpostiosoitteet! Ohjeet materiaalin tilaamisesta marraskuun uutiskirjeessä. Lisää tietoa löydät RedNetin ystävänpäivä- ryhmästä marraskuun loppuun mennessä. Toteutamme kyselyn ystävätoiminnan asiakkaille loka- marraskuussa. Lyhyt kysely, jonka välittäjä voi kysellä puhelimitse tai ystävä voi tehdä vierailulla. Harri Mäenpää

10 Ystävänpäivä 2019 – summa summarum
Pääviesti: Vain yhdessä voimme lopettaa yksinäisyyden. Nähdään - toisemme. Nähdään ihmiset ympärillämme ja torjutaan yksinäisyyttä yhdessä. Pyydetään mukaan uusia ihmisiä ja järjestetään heille heti toimintaa. Lisää tietoa kampanjasta löytyy RedNetin ystävänpäiväryhmästä marraskuun loppuun mennessä. Nähdään ystävänpäivänä!


Lataa ppt "Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google