Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Innsbruck Vihtori Pummila Ja Ari Liimatainen 5.lk Innsbruck kesälläInnsbruck talvellaInnsbruckista näkymä alpeille.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Innsbruck Vihtori Pummila Ja Ari Liimatainen 5.lk Innsbruck kesälläInnsbruck talvellaInnsbruckista näkymä alpeille."— Esityksen transkriptio:

1

2 Innsbruck Vihtori Pummila Ja Ari Liimatainen 5.lk Innsbruck kesälläInnsbruck talvellaInnsbruckista näkymä alpeille

3 Hotellit Nala Individuellhotelli. Arvostelu: 9.0 Upea Hinta 1 yö:79,00€ Hotel Goldener Adler Innsbruck Arvostelu: 9.2 Upea Hinta 1 yö:85€ Riedz Apartments Arvostelu: 9,6 Fantastinen Hinta 1 yö:216€

4 Uimarannat Innsbruckin lähistöllä on mm. Bagger See, jonka ranta on nurmikkoa ja karkeaa hiekkaa. Järvelle pääsee paikallisbussilla. Rannalla on ravintola, suihkut ja pukukopit. Muita uimapaikkoja ovat lähistöllä sijaitsevat Lanser See ja Watterer See.

5 Harrastuksia Innsbruckin ympäristö on mitä parhain paikka harrastuksille. Tutustu Innsbruckin upeisiin maisemiin kiipeillen, patikoiden tai ratsastaen.

6 Ilmasto Innsbruckin ilmasto on yleensä sateinen, mutta silti aurinkoinen päivällä.

7 Syitä matkustaa Erinomainen sijainti upeiden vuorten ympäröimänä. Monipuoliset harrastus mahdollisuudet. Runsas kulttuuri tarjonta. Hyvät yhteydet eri puolille itävaltaa.


Lataa ppt "Innsbruck Vihtori Pummila Ja Ari Liimatainen 5.lk Innsbruck kesälläInnsbruck talvellaInnsbruckista näkymä alpeille."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google