Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -"— Esityksen transkriptio:

1 TERVETULOA!

2  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka - Sanna Heiskanen, 5.luokka ja rehtori - Kyösti Nora, 6.luokka  Koulunkäynnin ohjaajat: Sari Lahtinen ja Marjo Laine  Erityisopettaja: Niina Laitinen (paikalla to ja pe)  Terveydenhoitaja: Emmi Tuomisto  Kuraattori: Sirpa Hyvärinen  Psykologi: Outi Räsänen (paikalla tarvittaessa)

3  Yhteyttä pidetään pääasiallisesti Helmen välityksellä. Viestinnän lisäksi Helmeen merkitään tulevat kokeet, koenumerot, unohdukset, huomautukset, poissaolot ja luvat. (Sannalta ja Marjolta saa tarvittaessa uudet Helmi-tunnukset.)  Lapsen poissaoloista tulee ilmoittaa heti aamulla joko Helmen välityksellä luokanopettajalle tai tekstiviestinä numeroon 040-3172432 (opettajahuone).  Toivomme, että olette rohkeasti yhteydessä meihin, jos vähänkään siltä tuntuu.

4  1.-2.luokka muuttavat uusiin tiloihin syysloman jälkeisellä viikolla eli viikolla 43.  Yläkerrassa koulun tiloja: kaksi luokkaa, oppilashuollon tilat, toimisto, aula ja ryhmätyötila.  6. ja 5.luokka ovat tämän jälkeen A-talossa ja 3. ja 4.luokka B-talossa. Ruokalassa ollut luokkatila muutetaan takaisin ruokatilaksi.

5  www.edison.fi www.edison.fi

6  Opetussuunnitelman tehtävänä on tukea ja ohjata opetuksen järjestämistä ja koulutyötä sekä edistää yhtenäisen perusopetuksen yhdenvertaista toteutumista.  Uuden ops:n yhtenä tavoitteena on, että oppilas ajattelee, opiskelee ja toimii oppitunneilla, ei istu pelkästään omalla paikallaan. Lisäksi oppilas toimii aktiivisessa vuorovaikutuksessa muiden kanssa, ei työskentele pelkästään yksin.  Ei vain kysytä, että mitä opitaan, vaan miten opitaan.

7  Tavoitteena on samalla toimintakulttuuri, joka edistää oppimista, osallisuutta, hyvinvointia ja kestävää elämäntapaa  Nurmijärven opetussuunnitelma löytyy kunnan omilta internetsivuilta. (Perhe ja hyvinvointi – Opetus ja koulutus) http://www.nurmijarvi.fi/filebank/15362- 20160801_Njarven_perusopetuksen_opetussuunni telma.pdf http://www.nurmijarvi.fi/filebank/15362- 20160801_Njarven_perusopetuksen_opetussuunni telma.pdf  Uusina asioina ops2016 tuo meille käsitteet laaja- alaisen osaamiset taidot ja monialaiset oppimiskokonaisuudet.

8  Lukuvuoden aikana jokaisen oppilaan opintoihin sisältyy vähintään luokka-asteen yhden viikon oppitunteja vastaava määrä monialaista oppimista, joka muodostaa yhden tai useamman monialaisen oppimiskokonaisuuden.  Monialaisten oppimiskokonaisuuksien ajoitus ja teemat määritetään koulukohtaisesti. Kokonaisuus voidaan toteuttaa yhden viikon aikana tai pidemmällä aikavälillä, esim. lukukauden tai jakson/jaksojen aikana.

9  Monialaisen oppimiskokonaisuuden toteutuksessa on kerrallaan mukana vähintään kolme eri oppiainetta. Jokainen oppiaine on velvoitettu osallistumaan omalla vuorollaan.  Monialaisten oppimiskokonaisuuksien teemat ja suunnitelmat kirjataan koulun lukuvuosisuunnitelmaan.

10


Lataa ppt "TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google