Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yritykseni pahimmat kilpailijat

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yritykseni pahimmat kilpailijat"— Esityksen transkriptio:

1 Yritykseni pahimmat kilpailijat

2 Propaganda Finland Oy Propaganda on yksi Pirkanmaan suurimmista mainostoimistoista. Yrityksen Tampereen toimisto sijaitsee lähellä keskustaa hyvien liikenneyhteyksien äärellä juuri valmistuneen rantatunnelin varrella. Se tuottaa kaikenlaisia palveluita graafisesta suunnittelusta digi- ja verkkomarkkinointiin. Lisäksi yrityksellä on todella hienosti toteutetut verkkosivut. Yrityksen vahvuudet: Suuri ja ammattitaitoinen henkilöstö Laaja asiakaskunta joka sisältää suuria ja vaikutusvaltaisia toimijoita. Hyvät liikenneyhteydet. Yrityksen heikkoudet: Melko kalliit hinnat

3 Haippi Oy Haippi on Tampereella sijaitseva mainostoimisto joka tarjoaa mm. selkeästi hinnoiteltuja paketteja jotka sisältää logosuunnittelun, WordPress verkkosivut käyntikorttisuunnittelun yms. Haippi on yhteistyössä useiden ravintoloiden ja tapahtumajärjestäjien kanssa ja suunnittelee heille mm. tapahtumien mainosjulisteita ja flyereita. Yrityksen vahvuudet: Selkeästi hinnoitellut ”paketit”. Hyvät liikenneyhteydet. Edulliset hinnat. Yrityksen heikkoudet: Verkkosivuilta puuttuu olennaista tietoa.

4 Bananas Oy Bananas tamperelainen keskisuuri mainostoimisto. Yrityksen toimitilat sijaitsevat näkyvällä paikalla Tampereen keskustassa. Yrityksellä on kattavat palvelut, kohtuulliset hinnat ja selketä ja informatiiviset verkkosivut. Yrityksen vahvuudet: Selkeät ja hauskat nettisivut. Mieleenpainuva nimi. Edulliset hinnat. Yrityksen heikkoudet: Pieni tiimi.

5 Miten erotun joukosta? Erotun joukosta tekemällä yksinkertaiset ja selkeät nettisivut, kilpailukykyisillä hinnoilla ja pitämällä yrityksen helposti lähestyttävänä.


Lataa ppt "Yritykseni pahimmat kilpailijat"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google