Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jamaika Jere ja Vili.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jamaika Jere ja Vili."— Esityksen transkriptio:

1 Jamaika Jere ja Vili

2 Jamaika sijaitsee väli-Ameriikassa. Jamaikassa on paljon nähtävyyksiä
Jamaika sijaitsee väli-Ameriikassa. Jamaikassa on paljon nähtävyyksiä. Esimerkiksi: Jamaikalla on vuolaasti virtaavia jokia sekä runsaasti metsiä ja savanneja. Jamaika sijaitsee leveyspiirien N17”42 ja N18”31 ja pituuspiirien W78”22 ja W76”11 välissä eli päiväntasaajan ja Kravun kääntöpiirin välissä. Sen pinta-ala on 10 991 km

3 Pääkaupunkina on Kingston. Siellä asuu 600000 ihmistä
Pääkaupunkina on Kingston. Siellä asuu ihmistä. Jamaikan väestön pääosan Muodostavat aikoinaan saarelle tuotujen mustien jälkeläiset. Jamaikasta on lähtöisin Rastahiukset. Sokeria, banaaneja ja sitrushedelmiä viljellään suurilla plantaaseilla. Jamaikan kallioperässä on niin runsaasti alumiinia ja raaka aineita kuten pauksiittia että sitä Riittää myytäväksi. Siitä valmistetaan maailmalla monenlaisia esineitä. Kuten tämä hallitunkki.

4 Kolumbus sanoi Jamaikaa ’’kauneimmaksi saareksi, jonka ihmissilmä on nähnyt’’.
Aikoinaan Jamaikan vesillä oli merirosvoja. Jamaikan saaren selkärangan muodostavat Sinivihreänä hohtava poimuvuoristo ja karut kalkkikallioylängöt. Kapeat rannikkotasangot Kiertävät saarta. Kaupunkeihin muuttaa jatkuvasti lisää väkeä vaikka tarjolla on vain kurjat Elinkoinot ja työttömyys.


Lataa ppt "Jamaika Jere ja Vili."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google