Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse."— Esityksen transkriptio:

1 Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse ”Muuta kuva”. Voit hakea mieleisesi kuvan P:lle tallennettavasta valikoimasta valmiiksi käsiteltyjä kuvia. Etusivun kuvakokonaisuus muodostuu aina kolmesta suunnikkaasta, älä käytä tässä muunlaisia kuvia. Turvallisuustuokio

2 Ohje Tämä on perustekstidia, jota tulee käyttää aina kun mahdollista. Myös kaksipalstaiset tekstidiat ovat suositeltavia. Näiden oikeassa laidassa olevat graafiset elementit tekevät esityksen ilmeestä tunnistettavan ja johdonmukaisen. Muuta tarvittaessa alatunnisteen tietoihin organisaatiosi nimi valitsemalla valikosta Lisää > Ylä- ja alatunniste. Käytä esityksissä sivunumeroita ja päivämäärää, jotka on valmiiksi asetettu alatunnisteen tietoihin. Mikä on turvallisuustuokio? Rakennusteollisuus RT2 Lyhyt, n. 10 - 20 minuutin mittainen työryhmän yhteinen keskustelutilaisuus työturvallisuudesta Kaikki pääsevät osallistumaan ja ideoimaan työpaikkansa työturvallisuuden kehittämistoimia Tilaisuuden vetäjänä toimii esimies Pohjana valmisteltu aineisto ajankohtaisesta aiheesta tai esim. työpaikalla sattuneesta vaaratilanteesta Aihe voi olla myös osa pidemmän tähtäimen turvallisuuden kehittämistä rajattuna kuitenkin niin, että se sopii konkreettisesti käsiteltäväksi tuokion aikana Tuokion jälkeen esimies tekee tilaisuudesta lyhyen raportin, joka toimii suunniteltujen toimenpiteiden käynnistäjänä ja seurannan välineenä

3 Ohje Tämä on perustekstidia, jota tulee käyttää aina kun mahdollista. Myös kaksipalstaiset tekstidiat ovat suositeltavia. Näiden oikeassa laidassa olevat graafiset elementit tekevät esityksen ilmeestä tunnistettavan ja johdonmukaisen. Muuta tarvittaessa alatunnisteen tietoihin organisaatiosi nimi valitsemalla valikosta Lisää > Ylä- ja alatunniste. Käytä esityksissä sivunumeroita ja päivämäärää, jotka on valmiiksi asetettu alatunnisteen tietoihin. Turvallisuustuokio: L iukkauden torjunta työpaikalla Rakennusteollisuus RT3 Liukastumiset Liukastumiset ja kompastumiset ovat työtapaturmien yleisimpiä syitä. Liukkaus yllättää usein syksyllä, vaikka meidän leveysasteillamme sitä ei voi edes pitää poikkeusolosuhteena. Ennakoimalla talvisen sään tuomat vaarat sekä sopimalla etukäteen liukkaudentorjunnan toimenpiteet, voimme merkittävästi vähentää tapaturmien riskiä. Riskitekijöitä Työmaan kulkuteiden sijoitus, merkintä ja valaistus Pysäköintialueet, siirtyminen työpaikan ja pysäköintialueen välillä Toimisto-, sosiaali- ja varastotilojen sisäänkäynnit, tasot ja portaat Lumen ja jään alle mahdollisesti jäävät ”ansat” (esim. muovinpalat) Liukkaat jalkineet Muita tämän työpaikan riskitekijöitä?

4 Ohje Tämä on perustekstidia, jota tulee käyttää aina kun mahdollista. Myös kaksipalstaiset tekstidiat ovat suositeltavia. Näiden oikeassa laidassa olevat graafiset elementit tekevät esityksen ilmeestä tunnistettavan ja johdonmukaisen. Muuta tarvittaessa alatunnisteen tietoihin organisaatiosi nimi valitsemalla valikosta Lisää > Ylä- ja alatunniste. Käytä esityksissä sivunumeroita ja päivämäärää, jotka on valmiiksi asetettu alatunnisteen tietoihin. Turvallisuustuokio: L iukkauden torjunta työpaikalla Rakennusteollisuus RT4 Torjuntatoimet Kulkuteiden puhtaanapito, merkintä ja valaistus kuntoon Sovitaan lumen ja jään poistamisesta kulkuteiltä ja hankitaan siihen tarkoituksenmukaiset välineet Hankitaan hiekoitussepeliä ja huolehditaan sen oikeasta varastoinnista Sovitaan liukkaudentorjunnasta, mm. hiekoitus säiden mukaan, tarvittaessa jo ennen työpäivän aloittamista Sovitaan pysäköinti- ym. laajempien alueiden koneellisesta hiekoituksesta Varmistetaan, että työssä käytettävät jalkineet ovat tarkoituksenmukaiset ja sovitaan tarvittaessa liukuesteiden hankinnasta ja käytöstä Keskustelua, ideointia!

5 Ohje Voit päättää esityksesi tähän lopetusdiaan, jossa on RT:n tuttu slogan ja graafisista elementeistä koostuva kaupunkisiluetti. Turvallisemmin 2015!


Lataa ppt "Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google